Le Creuset Signature Στρογγυλός Μαντεμένιος Φούρνος Ολλανδίας 5,5 Qt

Le Creuset Signature Enameled Cast-Iron 5.5 Quart Round Dutch Oven

Αν δεν ξέρετε τίποτα για ολλανδικούς ή γαλλικούς φούρνους από εμαγιέ χυτοσίδηρο. Το πρώτο πράγμα που θα μάθετε είναι ότι η μάρκα “Le Creuset” είναι η “Rolls Royce” των σμάλτων μαγειρικών σκευών.

Ο φούρνος Le Creuset Dutch Oven 5,5 Qt είναι εμαγιέ από χυτοσίδηρο και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Αυτό το μοναδικό προϊόν κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι αρκετά μεγάλο για να ταΐσει ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια. Αυτός ο ολλανδικός φούρνος δεν απογοητεύει.

Θα δείτε μόνοι σας γιατί αυτός ο ολλανδικός φούρνος βρίσκεται στις κουζίνες των σπιτικών μαγείρων. Και γιατί οι επαγγελματίες σεφ σε όλο τον κόσμο αποκαλούν αυτό το σκεύος υψηλής ποιότητας;

Το γεγονός ότι αυτός ο στρογγυλός ολλανδικός φούρνος Le Creuset 5,5 λίτρων συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς ολλανδικούς φούρνους Le Creuset σε στρογγυλό μέγεθος είναι απόδειξη του πόσο χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι που είναι ο τέλειος στρογγυλός φούρνος. Αγοράστε αυτόν τον ολλανδικό φούρνο.

Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις στον ιστότοπό μου. Εάν αγοράζετε μέσω συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο Μπορεί να λάβω ένα μικρό μερίδιο πωλήσεων από την Amazon και άλλα προγράμματα. παρόμοιος

Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του φούρνου και στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μοναδικού ολλανδικού φούρνου Le Creuset μαζί με τις «Συχνές ερωτήσεις» σχετικά με τα προϊόντα Le Creuset.

Τέλος, η τελική μου σκέψη είναι να δω αν αυτό το προϊόν είναι καλό για τη ζητούμενη τιμή. Τότε μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε μόνοι σας. Εάν αυτός ο ολλανδικός φούρνος είναι η καλύτερη επιλογή;

Εάν τύχει να συναντήσετε αυτή τη σελίδα και γνωρίζετε ήδη τι θέλετε να αγοράσετε. Ολλανδικός φούρνος Le Creuset Κάντε κλικ ΕΔΩ Δείτε τα και τις τιμές τους στο Amazon.

Κάποιοι λένε ότι η τιμή είναι πολύ υψηλή. Αυτή η επωνυμία μπορεί να είναι εκτός προϋπολογισμού για ορισμένα άτομα. Αν θέλετε να δείτε τις φθηνότερες επιλογές, κάντε κλικ εδώ. εδώ Για εξαιρετικές κριτικές νέων προϊόντων εντός του προϋπολογισμού των περισσότερων ανθρώπων.

Πάμε…

Μάρκες – Γιατί το Le Creuset είναι τόσο ακριβό;

Τα πλαστά προϊόντα Le Creuset δεν θα χαράζονται όπως αυτός ο γνήσιος ολλανδικός φούρνος.
Ο πιστά κατασκευασμένος ολλανδικός φούρνος Le Creuset 5,5 τεταρτημορίων.

Για να καταλάβουμε γιατί το Le Creuset είναι τόσο ακριβό, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι σημαίνει η μάρκα.Συνώνυμο της γαλλικής μαγειρικής, το Le Creuset είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στα μαγειρικά σκεύη.

Τα πρώτα εμαγιέ μαγειρικά σκεύη της εταιρείας από χυτοσίδηρο σφυρηλατήθηκαν πριν από σχεδόν έναν αιώνα μετά την ίδρυσή τους από τους Armand Desager και Octave Aubec. Η εταιρεία συνεχίζει να φέρνει στον κόσμο σήμερα με τις τελευταίες της καινοτομίες.

Το χαρακτηριστικό εξωτερικό του Le Creuset παραμένει το ίδιο με μια ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων. Αν και τα χρώματα έρχονται και παρέρχονται, το Le Creuset προσφέρει περισσότερα από 50 χρώματα παγκοσμίως.

Μαγειρικά σκεύη από τη Le Creuset πεπερασμένος Από το λεπτώς ρυθμισμένο κράμα του Le Creuset, χύνεται σε κάθε καλούπι χύτευσης άμμου. Μετά από πυροσυσσωμάτωση και ψύξη Το καλούπι θα σπάσει και κάθε κομμάτι θα χυθεί ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κομμάτι γυαλίζεται για να προετοιμαστεί μια στρώση 3 στρώσεων από λεπτό σμάλτο.

Κάθε μέρος επιθεωρείται τουλάχιστον 15 φορές πριν φύγει από το χυτήριο. Το υαλοειδές σμάλτο είναι ανθεκτικό και κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα. Η επίστρωση σμάλτου εμποδίζει το μαγειρικό σκεύος να κολλήσει και διευκολύνει τον καθαρισμό.

Τα προϊόντα αυτής της μάρκας είναι ασφαλή για φούρνο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους φούρνων. συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής κουζίνας Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από εμαγιέ χυτοσίδηρο χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους σεφ του κόσμου.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες κάνουν τα μαγειρικά σκεύη Le Creuset τα καλύτερα στην αγορά. Ωστόσο, όλη αυτή η ποιότητα έχει μια τιμή.Ένας απλός ολλανδικός φούρνος Le Creuset κοστίζει πάνω από 300 $, πολύ περισσότερο από άλλες μάρκες.

Γιατί το Le Creuset είναι τόσο ακριβό; Η ποιότητα της απάντησης διακυβεύεται. Τα μαγειρικά σκεύη Le Creuset είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και διαρκούν μια ζωή. Όταν αγοράζετε ένα Le Creuset, επενδύετε σε ένα μαγειρικό σκεύος που θα διαρκέσει και θα απολαύσετε.

Το Stop Dutch Oven είναι ο μόνος πραγματικός ανταγωνιστής της μάρκας. Γιατί έχουν και παράδοση στην εκλεκτή μαγειρική από Γάλλους τεχνίτες επίσης. Βρίσκονται σε παρόμοια σειρά τιμών μάρκας πολυτελείας. Αλλά έχει διαφορετικές ιδιότητες από τα εμαγιέ μαγειρικά σκεύη Le Creuset.

Ολλανδικός φούρνος Le Creuset 5,5 Qt (Επαγγελματίες)

Le Creuset Signature Enameled 5 1 2-Quart Στρογγυλός Ολλανδικός Φούρνος
Ολλανδικός φούρνος Le Creuset Signature 5,5 τετραγωνικών τόνων από εμαγιέ χυτοσίδηρο

Αυτός ο εμαγιέ ολλανδικός φούρνος είναι πλούσιος σε χαρακτηριστικά και είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από μια συσκευή με τόσο βαριά τιμή.

διαδικασία παραγωγής

Τα εξαρτήματα από εμαγιέ χυτοσίδηρο παράγονται ακόμα στο αρχικό χυτήριο της μάρκας στη Γαλλία. Fresnoy-le-Grand

Άλλα προϊόντα Le Creuset, όπως τα γυαλισμένα κεραμικά Επιτραπέζια σκεύη και αξεσουάρ Και τα μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα παράγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Κίνας και της Πορτογαλίας.

Ο χυτοσίδηρος είναι ένα μείγμα μεταλλεύματος. παρθένο σίδηρο και ανακυκλωμένο σίδηρο (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ελαττωματικών εξαρτημάτων) χύνεται στη χύτευση άμμου. τα οποία ψήνονται σε υψηλή θερμότητα, ψύχονται, αμμοβολούνται και γυαλίζονται στο χέρι

Στη συνέχεια επικαλύπτεται με τουλάχιστον τρία στρώματα λεπτού σμάλτου και στη συνέχεια ξαναψήνεται στους 1.400 βαθμούς Φαρενάιτ και πάνω.

Οι έμπειροι τεχνίτες επιθεωρούν με το χέρι κάθε ολλανδικό φούρνο από εμαγιέ χυτοσίδηρο πριν τον στείλουν στο κατάστημα και την κουζίνα σας.

σχέδιο

Το My Le Creuset Dutch Oven 5,5 Quart στη Μασσαλία διαθέτει μεγάλες λαβές.  Όλα τα ανάγλυφα εσωτερικά, συμπεριλαμβανομένων των ζαντών τροχών
Le Creuset Signature Dutch Oven 5,5 Quart, Μασσαλία

Τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο θερμαίνονται πιο αργά από άλλα είδη μαγειρικών σκευών. Αλλά θα είναι πιο φωτεινό όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Η βάση και τα παχιά τοιχώματα παρέχουν εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας με πυρήνα από χυτοσίδηρο και επίστρωση σμάλτου για πρόσθετη μόνωση. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της συνοχής του μαγειρέματος και θα αποτρέψει τα καυτά σημεία.

λαβή 45% μεγαλύτερες από τον προκάτοχό τους, αυτές οι μεγάλες λαβές σας δίνουν σταθερό κράτημα όταν μετακινείτε το ζεστό δοχείο σας.

Με χαραγμένο το όνομα της μάρκας Le Creuset. σκοτεινόςΤο κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από αντιολισθητικό υλικό για ασφαλή εφαρμογή και αντοχή στην ολίσθηση. Αυτό επιτρέπει στον φούρνο να διατηρεί την υγρασία κατά το μαγείρεμα. Αποτρέπει επίσης την ολίσθηση του ολλανδικού φούρνου από την εστία στον επιτραπέζιο φούρνο.

έχουν 2 Τύπος πόμολο Πόμολα ασφαλή για φούρνο από ανοξείδωτο ατσάλι ή μαύρα φαινολικά πόμολα. Ενώ και τα δύο είναι ασφαλή στο φούρνο στην επιφάνεια της εστίας, Αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πόμολα από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαβάστε περισσότερα για το πώς οι φυσαλίδες Le Creuset είναι εναλλάξιμες μεταξύ των καπακιών. Ανταλλακτική λαβή Le Creuset.

συμβατότητα με πηγή θερμότητας

Συμβατότητα με πηγή θερμότητας Le Creuset
Διάγραμμα συμβατότητας πηγής θερμότητας Le Creuset

Όλες οι συσκευασίες Le Creuset δηλώνουν ξεκάθαρα πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μαγειρικό σκεύος. Χυτοσίδηρος υπογραφής σε αέριο, ηλεκτρικό, κεραμικό, ακτινοβόλο, επαγωγικό και εστίες.

εκτέλεση

Αυτός ο ολλανδικός φούρνος με στρογγυλή επίστρωση είναι ανθεκτικός. θερμοκρασία έως 500 βαθμούς Φαρενάιτ

Ο πλήρης σχεδιασμός έχει ενσωματωμένο καπάκι με απαγωγή θερμότητας δύο προς ένα. ακόμη και θερμότητα και συγκράτηση Κάντε το μοσχαρίσιο στιφάδο αριστούργημα

τεχνίτης ολλανδικό ψωμί φούρνου Τι θέλετε να κάνετε; Ο ατμός που συλλέγεται σε αυτό το μαντεμένιο δοχείο λειτουργεί σαν φούρνος αρτοποιού. Και θα λαμβάνετε νόστιμο τραγανό ψωμί κάθε φορά

ποικιλία

Σούπες, μαγειρευτά, κάρυ και πολλές άλλες συνταγές θα βοηθήσουν να ταΐσετε 3-4 άτομα εάν ετοιμάσετε άλλα συνοδευτικά όπως πουρέ πατάτας, ρύζι, ζυμαρικά ή ψωμί με προζύμι.

Σας σερβίρουμε από αυτόν τον όμορφο φούρνο. φυλή Ή οι καλεσμένοι θα κάνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και σε αυτούς.

αντοχή

Αυτός ο ολλανδικός φούρνος διαθέτει προηγμένη εσωτερική επίστρωση στο χρώμα της άμμου που αντιστέκεται στη φθορά και το θρυμματισμό. Ο ελαφρύς αποχρωματισμός σε ανοιχτόχρωμες εσωτερικές επιφάνειες μαγειρέματος είναι φυσιολογικός.

Η επίστρωση σμάλτου 3 στρώσεων καλύπτει ολόκληρη την περιοχή μαγειρέματος συμπεριλαμβανομένων των άκρων. Μην αφήνετε ακόμη και πολύ όξινα τρόφιμα να επηρεάσουν την επιφάνεια μαγειρέματος.

για επιπλέον προστασία επιφάνειας Χρησιμοποιήστε κατάλληλα μαγειρικά σκεύη, όπως σιλικόνη ή ξύλινα.Το Le Creuset προσφέρει επίσης τηγάνια ιδανικά για τη στήριξη της επιφάνειας του μαγειρικού σκεύους.

καθαρισμού και συντήρησης

Η Le Creuset συνιστά οι ολλανδικοί φούρνοι από εμαγιέ χυτοσίδηρο να μπορούν να καθαρίζονται στο πλυντήριο πιάτων. Συνιστούν επίσης να πλένετε τα μαγειρικά σκεύη στο χέρι για να διατηρήσετε το σμάλτο και την απόδοση μαγειρέματος. Το σαπούνι πιάτων μπορεί να είναι πολύ διαβρωτικό για το σμάλτο.

Το Le Creuset διευκολύνει τον καθαρισμό του σμάλτου από χυτοσίδηρο και προσφέρει τη δική του σειρά καθαριστικών για μαγειρικά σκεύη. Μάθετε περισσότερα για αυτούς. Πώς να καθαρίσετε και να συντηρήσετε τα μαγειρικά σκεύη Le Creuset εδώ.

Μέγεθος & Μέγεθος

Ο ολλανδικός φούρνος 5,5 λίτρων ή 5,3 λίτρων είναι ιδανικός για 3-4 άτομα, ανάλογα με την επιθυμητή μερίδα. Δείτε τον παρακάτω πίνακα μεγεθών για ένα ευρύ φάσμα μεγεθών.

  • Μέγεθος: 13 3/4 ίντσες x 10 1/4 ίντσες x 7 ίντσες.
  • Μετρητής τοίχου φούρνου Holland 3,82 mm
  • Βάρος 11,2 κιλά
Ρίξτε μια ματιά στον ολλανδικό φούρνο Le Creuset εμαγιέ χυτοσίδηρο 5,5 τεταρτημορίων, Indigo.

Αυτή η εστία θερμαίνεται ομοιόμορφα και κρατά εκπληκτική θερμότητα. Επειδή είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο επικαλυμμένο με σμάλτο στο χρώμα της άμμου.

Όπως όλα τα προϊόντα Le Creuset, αυτό το φινίρισμα φούρνου είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτική στις ρωγμές και ανθεκτική στα τρόφιμα επίστρωση σμάλτου. Αυτή η επίστρωση σμάλτου σημαίνει ότι αυτά τα μαγειρικά σκεύη είναι πολύ πιο ελαφριά από τα συμβατικά κομμάτια του ίδιου μεγέθους.

χρώμα

Μαγειρικά σκεύη Le Creuset Μαντεμένιο σμάλτο

Υπάρχουν 27 χρώματα συνολικά, επομένως θα πρέπει να είναι εύκολο να βρείτε ένα που ταιριάζει με τη διακόσμηση ή τη ρύθμιση του τραπεζιού σας.

*Λάβετε υπόψη ότι οι επιλογές χρώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. – Δείτε τα πιο πρόσφατα χρώματα Le Creuset.

Ελιά, Μαύρη, Καραϊβική, Κεράσι, Ιβίσκος, Αμμόλοφος, Φλόγα, Θαλάσσια, Μασσαλία, Γκρι του Μεσονυχτίου, Στρείδι, Φοίνικας, Τρούφα. l, σολάι και λευκό

εγγύηση

Το Le Creuset προσφέρει ισόβια εγγύηση. Υπάρχουν καταστήματα και μπουτίκ Le Creuset από τούβλα και κονίαμα σε όλο τον κόσμο. Ηλεκτρονικό κατάστημα Le Creuset έτοιμο να βοηθήσει

αυτή την υπογραφή Μαγειρικά σκεύη Le Creuset Πραγματικά σε ένα δικό του πρωτάθλημα όσον αφορά την ποιότητα, τον σχεδιασμό και την ευελιξία.

Αυτός ο ολλανδικός φούρνος είναι έτοιμος να το δείτε μόνοι σας στο Amazon. εδώ Τα πάντα σε αυτόν τον εκπληκτικό ολλανδικό φούρνο πρέπει να δείτε.

Ρίξτε μια ματιά στον ολλανδικό φούρνο, τρούφα Le Creuset με εμαγιέ χυτοσίδηρο 5,5 τεταρτημορίων.

Ολλανδικός φούρνος Le Creuset 5,5 Qt (μειονεκτήματα)

Ας δούμε τα μειονεκτήματα του χυτοσιδήρου από σμάλτο Le Creuset.

θερμάστρα

Ένας ολλανδικός φούρνος είναι μια παραδοσιακή αργή κουζίνα και όλος ο χυτοσίδηρος χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθεί. Αλλά το πλεονέκτημα είναι η διατήρηση της θερμότητας και ακόμη και το μαγείρεμα. Ακόμα κι αν ο ολλανδικός φούρνος ζεσταίνεται. Είτε τηγανίζετε είτε τη ψήνετε μέσα. και οι πλευρές είναι ακόμα δύσκαμπτες, βλ Le Creuset Wok Αν το τηγάνισμα είναι η μαρμελάδα σας…

επιφάνεια μαγειρέματος

Η Le Creuset συμβουλεύει ότι μπορεί να υπάρξει ελαφρύς αποχρωματισμός με την πάροδο του χρόνου. Παρακαλώ βοηθήστε με αυτό στο άρθρο μου. Πώς να καθαρίσετε έναν ολλανδικό φούρνο από χυτοσίδηρο.

Η χρήση ξύλινων κουταλιών ή μη μεταλλικών σκευών θα βοηθήσει στην προστασία της επιφάνειας μαγειρέματος από γρατσουνιές και θρυμματισμούς.

τιμή

Πρώτα απ ‘όλα, η τιμή είναι υψηλή. Πρέπει όμως να έχετε διαβάσει τους λόγους. Οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα για αυτά τα μαγειρικά σκεύη θα λατρέψουν και θα τα χρησιμοποιούν τακτικά.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτό το επίπεδο οικονομικού κόστους Δοκιμάστε μια εναλλακτική λύση στο Le Creuset και ανεβείτε τη σκάλα της κουζίνας. Διαβάστε περισσότερα για Γιατί το Le Creuset είναι τόσο ακριβό;.

βάρος

Όλα τα χυτοσίδηρα είναι βαριά μαγειρικά σκεύη, αλλά το Le Creuset είναι ελαφρύτερο από συγκρίσιμες μάρκες με μόλις 11,5 λίβρες. πλήρως, καλά κάνεις.

Εάν όχι, θα πρέπει να σκεφτείτε έναν άλλο τύπο ολλανδικού φούρνου, όπως αυτός ο κεραμικός ολλανδικός φούρνος της Le Creuset. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη προσφέρουν την καθημερινή ευελιξία ενός ολλανδικού φούρνου. και το λαμπερό κεραμικό σμάλτο που καθαρίζεται εύκολα από τα μαντεμένια μαγειρικά σκεύη της μάρκας.

Είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε κάτι πιο ελαφρύ και κατασκευασμένο από ολλανδικούς φούρνους από ανοξείδωτο χάλυβα καλύτερης ποιότητας. ανθρακούχο χάλυβα Διαβάστε το άρθρο μου για καλύτερη σύγκριση. Χυτοσίδηρος εναντίον Ανθρακούχου Χάλυβα.

οικονομίες

Η καλύτερη πρακτική είναι να μην στοιβάζετε εξαρτήματα από εμαγιέ χυτοσίδηρο το ένα πάνω στο άλλο για να αποφύγετε το θρυμματισμό και το ράγισμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στον πάγκο, τη σόμπα ή το ντουλάπι της κουζίνας σας για να προστατεύσετε την επιφάνεια των όμορφων μαγειρικών σας σκευών. Πώς να αποθηκεύσετε μαντεμένια μαγειρικά σκεύη στο άρθρο μου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα γράφημα

Le Creuset Στρογγυλός Φούρνος Ολλανδίας 5,5qt πλεονέκτημα αδυναμία
Πού κατασκευάζεται το Le Creuset; κατασκευασμένο στην Γαλλία Από μια μάρκα που εξασκεί τις δεξιότητες της χύτευσης και της διακόσμησης με υλικά υψηλής ποιότητας για σχεδόν 100 χρόνια.
υλικό Κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο υψηλής ποιότητας 3 στρώσεις σμάλτου κεραμικής επικάλυψης
σχέδιο Χοντρός τοίχος, ενσωματωμένη πλαϊνή λαβή από χυτοσίδηρο, επίπεδη βάση, γυάλινο καπάκι Οι αντικολλητικές επιφάνειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή συσσώρευσης λαδιού.
χρώμα Περιλαμβάνει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη γκάμα θεματικών χρωμάτων και φινιρισμάτων. Cerise, Μασσαλία, Αγαύη, Αγκινάρα, Μέλι, Κεράσι, Φλόγα, Μπλε Κοβαλτίου, Μαύρο Ματ, Λευκό, Καραϊβική, Στρείδια, Μπλε, Σαμπρέ, Λουλακί, Γλυκόριζα, Μαρέγκα, Ελιά, Μάρμαρο, Καγιέν, Κοβάλτιο, Σύκο, Γραφίτης, Πέτρα Τυρκουάζ ,โซเลย์ Το εσωτερικό έχει ξεθωριάσει ελαφρώς με την πάροδο του χρόνου. λειτουργεί κανονικά
εκτέλεση Το σμάλτο Le Creuset είναι αδρανές σε υψηλές θερμοκρασίες. Και το σμάλτο στο εξωτερικό βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας πολύ καλά. Τα μεταλλικά σκεύη δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αποφευχθεί το σκάσιμο και το ράγισμα μέσα στο σμάλτο.
παράγοντας για τη θερμότητα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από ψησταριές, ηλεκτρικές εστίες, υαλοκεραμικές σόμπες, σόμπες αερίου και επαγωγής μέχρι φούρνους. Ασφαλές φούρνο έως 500°F καμία εξωτερική χρήση
αντοχή Ιδανικό για βράσιμο και αργό μαγείρεμα. Η συντηρητική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. ζεσταίνετε αργά
σκοτεινός Το βαρύ, σφιχτό καπάκι είναι κατασκευασμένο με συρόμενο σχέδιο που είναι ασφαλές στο φούρνο στους 500 βαθμούς Φαρενάιτ.
λαβή Η λαβή είναι αρκετά μεγάλη για εύκολη ανύψωση με τη λαβή του φούρνου και ασφαλή μεταφορά.
λαβή Οι αντικαταστάσιμες εργονομικές λαβές είναι ασφαλείς για φούρνο στους 500°F. Περιλαμβάνονται ανταλλακτικές λαβές από ανοξείδωτο χάλυβα. Το φαινολικό καουτσούκ είναι ανθεκτικό στη θερμότητα έως και 350 βαθμούς Φαρενάιτ.
Μέγεθος 1 λίτρο έως 13,25 λίτρα
βάρος 11,5 κιλά ελαφρύτερο από ορισμένες μάρκες χυτοσιδήρου Πιο βαρύ από τα περισσότερα μαγειρικά σκεύη
πάχος 3,82 χλστ
ανταλλαγή 3 έως 4 ή μικρές οικογένειες
ΚΑΘΑΡΗ Εύκολο στο καθάρισμα και στο πλυντήριο πιάτων. Αν και καλό είναι να πλένετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και σαπούνι. αποφύγετε το πλυντήριο πιάτων
συντήρηση Επικαλυμμένο με 3 στρώσεις κεραμικού σμάλτου τόσο στο χείλος του φούρνου όσο και στο καπάκι. χωρίς καρύκευμα Όλα τα μαγειρικά σκεύη από σμάλτο από χυτοσίδηρο είναι ευαίσθητα στη θερμότητα όταν εκτίθενται σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.
οικονομίες Τα σμάλτα μαγειρικά σκεύη δεν πρέπει να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο γιατί μπορεί να σπάσουν.
εγγύηση διάρκεια ζωής
τιμή υψηλή τιμή
Le Creuset Signature Round 5,5-qt Ολλανδικός Φούρνος και Διάγραμμα μειονεκτημάτων

Μαγειρεύοντας σε αυτόν τον ολλανδικό φούρνο

Δεν θα απογοητευτείτε αν αποφασίσετε να το αγοράσετε. να μαγειρέψω με αυτόν τον ολλανδικό φούρνο

Τέλεια απαγωγή και συγκράτηση θερμότητας. λόγω του σχήματος του φούρνου Αυτό καθιστά πολύ εύκολη τη χρήση του τηγανιού. Δεν υπάρχει τροφή κολλημένη πάνω ή μέσα στο ανομοιόμορφο ή τραχύ σμάλτο.

Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας πιάτο Συμπεριλαμβάνεται ψητό κατσαρόλας από τη διαδικασία ψησίματος και τηγανίσματος Στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά σας Τέλος το σερβίρισμα και το καθάρισμα είναι υπέροχο.

πρέπει πραγματικά να δεις κριτικές χρηστών στην Αμαζόνα

Le Creuset Εμαγιέ Μαντεμένιο Ολλανδικό Φούρνος 5,5 Quart, Φλόγα

Δείτε αυτό το άρθρο: Le Cruset – καλύτερη τιμή, πώληση (όταν συμβεί), κατάστημα (πού να αγοράσετε το Le Creuset στην καλύτερη τιμή)

Le Creuset Στρογγυλός Ολλανδικός Φούρνος Διαστάσεις

αριθμός Σημείωση χαλαζίας λίτρο βάρος το περισσότερο ανταλλαγή νεότερο
τιμή
14 1 λίτρο 0,09 3,8 κιλά επιδόρπιο πίτα 1 τιμή
16 σολ 1,5 κυβικό 1,3 λίτρα 6 λίρες επιδόρπιο πίτα 1-2 τιμή
18 σι 2 λίτρα 1,8 λίτρα 7,25 £ επιδόρπιο στο πλάι 2-2 τιμή
20 ντο 2,5 κυβικά 2,4 λίτρα 7,8 λίρες πλευρά, κέλυφος 2-3 τιμή
22 ρε 3,5 κυβ. 3,3 λίτρα 8,75 £ σούπας στιφάδο 3-4 τιμή
24 μι 4,5 ουρά 4,2 λίτρα 9,5 κιλά σούπας στιφάδο 3-4 τιμή
26 φά 5,5 ουρά 5,3 λίτρα 10,5 κιλά λαζάνια 5-6 τιμή
28 σολ 7.25 ουρά 6,7 λίτρα 11 λίρες αγνό κρέας 7-8 τιμή
30 παρακολουθώ 9 ουρά 8,5 λίτρα 12,25 £ ψυχαγωγία 9 συν τιμή
34 Εγώ 13.25 ουρά 12,5 λίτρα 16,5 κιλά ψυχαγωγία 9 συν τιμή
Ο στρογγυλός ολλανδικός φούρνος Le Creuset κατηγοριοποιείται με γράμματα, αριθμούς, χωρητικότητα, βάρος και μερίδες.

Δείτε τις διαστάσεις του φούρνου Le Creuset Oval. εδώ.

Εναλλακτικές λύσεις Le Creuset

Αν ψάχνετε για νέο ολλανδικό φούρνο και η τιμή ενός φούρνου Le Creuset είναι πέρα ​​από τον προϋπολογισμό σας. Σας προτείνω να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Εναλλακτικές λύσεις για το Le CreusetΤο άρθρο μου καλύπτει 3 από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Le Creuset που χρησιμοποιώ καθημερινά.

Μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό με μερικές κορυφαίες συμβουλές από κατασκευαστές χυτοσιδήρου για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Εμπορικές μάρκες όπως η Great Jones και η Milo Dutch Oven εμπνεύστηκαν επίσης. Le Creuset και Staub Είμαι σίγουρος.

Εναλλακτική επωνυμία για το Le Creuset
(Συγκριτική ποσότητα)
εκτιμώμενη τιμή
(τιμή πώλησης και
αποθηκευμένο σε αποθήκη)
τιμή
Στρογγυλός Ολλανδικός Φούρνος Le Creuset 7,25 τεταρτημορίων $400 τελευταία τιμή
STAB Στρογγυλός Φούρνος Ολλανδίας 7 Τεταρτών $300 τελευταία τιμή
Ολλανδικός φούρνος Tramontina 7 λίτρων $170 τελευταία τιμή
Missen Ολλανδικός Φούρνος 7 τετρ $165 τελευταία τιμή
Κατσαρόλα Cuisinart 7 τεταρτημορίων $150 τελευταία τιμή
Lodge Dutch Oven 7-Qart Oval $110 τελευταία τιμή
Στρογγυλό Φούρνος Ολλανδίας 7 τεταρτημορίων 60 δολάρια τελευταία τιμή
Στρογγυλός Ολλανδικός Φούρνος Amazon Basics 7,3 τεταρτημορίων 60 δολάρια τελευταία τιμή
Εναλλακτικές λύσεις για το γράφημα σύγκρισης τιμών Le Creuset

FAQ

Γρήγορες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Le Creuset.

Είναι το Le Creuset Dutch Ovens ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων;

Ναι, αυτοί οι φούρνοι μπορούν να τοποθετηθούν σε μία μονάδα. Πλυντήριο πιάτων. Αλλά αλήθεια, γιατί; Φροντίζω τον ολλανδικό φούρνο Le Creuset όπως ο γιος μου.

δεν έχουν τίποτα ξύλο εύκολο να καθαριστεί Μπορώ να το στεγνώσω αμέσως για να μην σκουριάζει. Στη συνέχεια, κρατήστε το εμφανισμένο από πιθανά ατυχήματα.

Αν είστε τόσο παθιασμένοι με το Le Creuset όσο εγώ. Θα πρέπει να διαβάσετε άλλα άρθρα. το δικό μου που τονίζεται παρακάτω.

Βίντεο παραγωγής χυτοσιδήρου Le Creuset

Χρειάζομαι Ολλανδικό Οβάλ Φούρνο Le Creuset;

Ένας οβάλ ολλανδικός φούρνος σας προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της προετοιμασίας πολλών κρέατος με τα κόκαλα. προσθέστε λαχανικά αν χρειάζεται

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον γαλλικό ολλανδικό φούρνο Le Creuset Signature Enameled Iron 6,75 Quart Oval, κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το άρθρο μου. εδώ.

Τι μεγέθη είναι διαθέσιμα στους φούρνους Le Creuset Dutch;

Οι στρογγυλοί ολλανδικοί φούρνοι κυμαίνονται σε μέγεθος από 1-qt έως 13,25-qt και οβάλ σχήματα από 1-qt έως 15,5-qt.

Λόγω της μεγάλης γκάμα προϊόντων και μεγεθών Le Creuset που διατίθενται, Επομένως, υπάρχει μια συγκεκριμένη εγγύηση προϊόντος. Μην μπερδεύεστε για το μέγεθος του ολλανδικού φούρνου που χρειάζεστε! Δείτε τα δύο επιλεγμένα άρθρα παρακάτω.

Δείτε όλα τα άρθρα μου Διαστάσεις Ολλανδικού Φούρνου Le Creuset εδώ.

Πίνακας μεγεθών μαγειρικών σκευών Le Creuset

Le Creuset αλφαβητισμένα – τι σημαίνει;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, το Le Creuset ενσωματώνει τα γράμματα στο μαγειρικό σκεύος, ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε το σωστό καπάκι με το σωστό μαγειρικό σκεύος, wok, brazier, wok ή ολλανδικό φούρνο.

Μπορείτε επίσης να ταιριάξετε τα μαγειρικά σας σκεύη με τα γράμματα σε κάθε σκεύος και καπάκι ίδιου σχήματος και μεγέθους.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο μου που εξηγεί την ενσωμάτωση και κάντε κλικ εδώ. εδώ Δείτε Le Creuset Αλφαβητικό μέγεθος

Πώς να ξεχωρίσετε έναν ψεύτικο Le Creuset;

Τα μαγειρικά σκεύη Le Creuset έχουν καθαρά σημάδια στη βάση και το καπάκι. Τα άρθρα μου είναι σε βάθος. Πώς να εντοπίσετε ένα ψεύτικο Le Creuset Αυτό πρέπει να το διαβάσετε αν είστε φειδωλοί αγοραστές. Φροντίστε να το διαβάσετε αν θέλετε να το αγοράσετε. vintage le cruzette καρύκευμα.

Τυλιγμένο – Le Creuset Ολλανδικός Φούρνος 5,5-Qt

για να αποφασίσετε τι παίρνετε όταν αγοράζετε Στρογγυλός Γαλλικός Ολλανδικός Φούρνος Le Creuset Signature Μαντεμένιο 5,5 Quart Ένας πολύ ανώτερος ολλανδικός φούρνος.

Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο στον ολλανδικό φούρνο. Δεν θα απογοητευτείτε με αυτόν τον εμαγιέ φούρνο.

Δυστυχώς, αυτή η υπεροχή συνοδεύεται από μια βαριά τιμή, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε αν θα αγοράσετε ή όχι αυτόν τον ολλανδικό φούρνο.

Πριν αγοράσετε έναν ολλανδικό φούρνο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

Τα χαρακτηριστικά αυτού του ολλανδικού φούρνου περιλαμβάνουν την ποιότητα κατασκευής, την ευκολία χρήσης και ΚΑΘΑΡΗ Άλλες μάρκες που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα με χαμηλότερες τιμές είναι πολύ πίσω.

Τα χαρακτηριστικά και η χρηστικότητα έχουν υψηλή προτεραιότητα. που είναι μια δήλωση μόδας που συνοδεύεται από μια όμορφη εμφάνιση Τα πλούσια χρώματα θα ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση.

Η δυνατότητα προετοιμασίας του φαγητού σας είναι ευέλικτη. 100η θέσηΣυνεχίστε στο φούρνο και σερβίρετε στους επισκέπτες απευθείας από τον ολλανδικό φούρνο.Οι συσκευές Le Creuset είναι και όμορφες και πρακτικές.

Με επίστρωση σμάλτου που απωθεί τα τρόφιμα και τους λεκέδες. Έτσι ο καθαρισμός είναι πάντα γρήγορος και εύκολος. Δείτε πώς να καθαρίζετε και να συντηρείτε σωστά τα μαγειρικά σκεύη Le Creuset.

Ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και αδιάβροχο. Αυτό συμπληρώνεται από τον χαμηλό αριθμό αναφερόμενων προβλημάτων για αυτόν τον ολλανδικό φούρνο.

Αν είχατε ποτέ την ευκαιρία να αγοράσετε αυτόν τον ολλανδικό φούρνο. Θα το χρησιμοποιείτε σίγουρα για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ποιος θα αποκτήσει αυτό το καταπληκτικό εργαλείο μαγειρικής μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση.

Θέλετε λίγη περισσότερη έμπνευση; Τότε θα πρέπει πραγματικά να ρίξετε μια ματιά. κριτικές χρηστών στην Αμαζόνα

Μετά από χρόνια χρήσης ενός ολλανδικού φούρνου μεσαίας τιμής, Ονειρευόμουν από καιρό να αγοράσω έναν φούρνο Le Creuset.

Όταν αγόρασα τον ολλανδικό φούρνο που απεικονίζεται παραπάνω Οι χρωματικές μου επιλογές είναι περιορισμένες. Πήγα λοιπόν στη Μασσαλία και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος.

Το δίλημμα τώρα είναι ότι θέλω περισσότερα μαγειρικά σκεύη Le Creuset σε διάφορα χρώματα.

Εάν είστε έτοιμοι να δείτε μόνοι σας τις καλύτερες τιμές στο Le Creuset Dutch Signature Dutch Oven στο Amazon. Κάντε κλικ ΕΔΩ…

Ρίξτε μια ματιά στον ολλανδικό φούρνο Le Creuset εμαγιέ χυτοσίδηρο 5,5 τεταριών σε λευκό.

Θέλετε να δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τους ολλανδικούς φούρνους και τις μάρκες τους; Δείτε τους καλύτερους ολλανδικούς φούρνους του 2023.

πέτρινη κατσαρόλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *