Τι μαχαίρι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να κόψω κόκκαλα

What Knife Should I Use To Cut Bones

Μερικά μαχαίρια κόβουν καλύτερα κόκαλα από άλλα.

Υπάρχουν πολλά βήματα για να μαγειρέψετε το κρέας σαν επαγγελματίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα ποιοτικό κομμάτι κρέας. Προετοιμαστείτε προσεκτικά για θέρμανση. και τελείωσε το μαγείρεμα εγκαίρως

Μερικοί άνθρωποι παραβλέπουν τη διαδικασία προετοιμασίας. Ο χασάπης φροντίζει για την άρση βαρέων. Αλλά μερικές φορές πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου. αυτό που λέγεται «Τι μαχαίρι να χρησιμοποιήσω για να κόψω το κόκκαλο;» Αυτό ακούτε συχνά.

Τα οστά κυμαίνονται από τα παχιά οστά που βρίσκονται σε αγελάδες και χοίρους. έως μεσαίου μεγέθους κόκκαλα που βρίσκονται στο κοτόπουλο και μικρά κόκαλα που βρίσκονται στα ψάρια Τα μεγαλύτερα κόκαλα είναι πιο δύσκολο να τεμαχιστούν. Και μερικά κόκαλα ψαριών είναι τόσο μικρά που μπορεί να τα καταπιείτε κατά λάθος.

«Τι μαχαίρι να χρησιμοποιήσω για να κόψω κόκαλα;» Αυτή η ανάρτηση καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να απαντήσετε στην ερώτηση. Θα εξετάσουμε μερικά από τα πιο κοινά στυλ μαχαιριών που χρησιμοποιούνται για τον τεμαχισμό. Τι λειτουργεί καλύτερα για κάθε σκοπό; και μερικές επιφυλάξεις στο τέλος. Τότε μπορείτε να βρείτε το καλύτερο μαχαίρι για τη δουλειά.

Τι μαχαίρι να χρησιμοποιήσω για να κόψω κόκαλα;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το μαχαίρι είναι μαχαίρι. Μπορούν να κρατήσουν ένα ή δύο στην κουζίνα τους και να τα χρησιμοποιήσουν για να φροντίσουν όλες τις λειτουργίες. Αν και αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει για μερικούς ανθρώπους. Αλλά συχνά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια ολόκληρη συλλογή από ιαπωνικά μαχαίρια. Αλλά η προσεκτική επιλογή μικρών μαχαιριών και η κατάλληλη φροντίδα μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το φαγητό πιο αποτελεσματικά και με ασφάλεια. κατά την κοπή του οστού Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα πιο κατάλληλα μαχαίρια και τεχνικές κουζίνας.

Τα οστά είναι σκληρά και δύσκολα κόβονται. Αν το μαχαίρι δεν ήταν φτιαγμένο για να κόψει το κόκκαλο Μπορεί να πέσει από το κόκαλο και να μην κόψει ακριβώς εκεί που θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που πρέπει να κόψουν μεγάλα κομμάτια οστών συχνά φέρουν ένα ειδικό μαχαίρι για αυτόν τον σκοπό.

Μερικοί κρεοπώλες παραλείπουν το μαχαίρι εντελώς όταν κόβουν χοντρά κόκαλα. Αντίθετα, πήγαν σε αντλία οστών ή πριονοκορδέλα για να φροντίσουν τη δουλειά.

Η χρήση ενός πριονιού είναι ένας καλός τρόπος για να παχύνετε γρήγορα το κόκκαλο χωρίς να σπάσετε ή να το σπάσετε. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται ένα πριόνι για κόκαλα στην κουζίνα επειδή δεν κόβουν χοντρά κόκαλα πολύ συχνά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα από τα τρία μαχαίρια για τον τεμαχισμό στο σπίτι:

Κρεοπωλείο: Ένα πολύ εύχρηστο μαχαίρι για την κοπή οστών. Βαρύ και αιχμηρό σχέδιο για μέγιστη ισχύ.

Κρεοπωλείο: Απίστευτα ευέλικτο και ικανό να κόβει μικρά έως μεσαίου μεγέθους κόκκαλα.

Chef’s Knife: Ένα καλό μαχαίρι για όλες τις χρήσεις για σχίσιμο αρθρώσεων ή κοπή μικρών οστών.

Ας βουτήξουμε σε κάθε τύπο μαχαιριού για να δούμε πώς αποδίδουν όταν κόβουμε το κόκκαλο.

Μερικά μαχαίρια κόβουν τα κόκαλα καλύτερα από άλλα.

Κρεοπάτημα: Ο απόλυτος κόφτης για κόκαλα

Το κρεοπωλείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο βαριά μαχαίρια που θα βρείτε στην κουζίνα. Η χοντρή λεπίδα είναι βαριά. Παρέχει άφθονη δύναμη για να κόψετε σκληρά υλικά, οπότε «τι μαχαίρι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να κόψω κόκαλα;» Όταν σας ζητηθεί, πιάστε ένα μαχαίρι κρεοπωλείου αν είναι δυνατόν. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο μαχαίρι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν κόβετε κόκαλα.

Το κρεοπωλείο έχει φαρδιά κορυφογραμμή. (αμβλύ άκρο απέναντι από την κοπτική άκρη της λεπίδας στο πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης) Πιέζοντας τη σπονδυλική στήλη ενώ η βιοψία μπορεί να αυξήσει την πίεση. Αυτό επιτρέπει μια εξαιρετική δύναμη να περάσει μέσα από τα οστά.

Ορισμένες εταιρείες παράγουν μαχαίρια κρέατος με μακριές ξύλινες λαβές. Αυτά αναφέρονται συνήθως ως διαχωριστές χοιρινού ή διαχωριστές χοιρινού. Συνδυάζουν το σχέδιο του μαχαιριού κρέατος με τη μακριά λαβή μιας βαριοπούλας για πρόσθετη μόχλευση και δύναμη.

Τα μαχαίρια κρεοπωλείου είναι μια καλή επιλογή για τον τεμαχισμό του κρέατος. Οι παχιές και κοφτερές λεπίδες είναι ιδανικές για την κοπή κρέατος, τενόντων και οστών.

Butcher’s Knife: Run Up

Αν ένα μαχαίρι κρέατος ακούγεται υπερβολικό Ένα καλό κρεοπωλείο είναι μια καλή επιλογή. Τα μαχαίρια κρεοπωλείου είναι ένα από τα πιο ευέλικτα μαχαίρια κουζίνας που κυκλοφορούν. Έχουν χοντρές σταθερές λεπίδες με αιχμηρές άκρες για κοπή.Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ακροφύσιο για τρύπημα.

Εάν έχετε μόνο μικρά έως μεσαία οστά Το μαχαίρι του χασάπη λειτουργεί καλά. Τα περισσότερα μπορούν εύκολα να μειωθούν.

Τα μαχαίρια κρεοπωλείου μπορούν επίσης εύκολα να κόψουν το δέρμα, τους τένοντες και άλλους συνδετικούς ιστούς όπως ο χόνδρος. Αυτή η μέθοδος βοηθά στον διαχωρισμό των μεγάλων κρέατος με κόκαλα. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να διαχωρίσετε το οστό μέσω της άρθρωσης χωρίς ανατομή.

Εάν το μαχαίρι του κρεοπωλείου δεν ασκεί αρκετή δύναμη για να κόψει το κόκκαλο, μην ασκήσετε δύναμη. Κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο. γιατί το μαχαίρι μπορεί να πέσει από το κόκαλο και να κόψει άλλα πράγματα

Ανεβείτε στο χασάπη ή το πριόνι για κόκαλα.

Chef’s Knife: Το μαγειρικό μαχαίρι που κάνει τα πάντα

Όσοι δουλεύουν με χοντρό κρέας και χρειάζονται να χαράξουν τα κόκαλα, πρέπει να αγοράσουν ένα κρεοπωλείο ή ένα κρεοπωλείο.

Αλλά για τους περισσότερους οικιακούς σκοπούς. κλασικό μαχαίρι σεφ που μερικές φορές ονομάζεται κουζινομάχαιρο πρέπει να λειτουργεί αρκετά καλά

Τα μαχαίρια σεφ έχουν πολύ λεπτό σχέδιο και μακριά, αιχμηρή άκρη με σωστή αμβλεία κορυφογραμμή για να προσθέτουν λίγη πίεση. Ένα υψηλής ποιότητας μαχαίρι σεφ μπορεί να κόψει τα περισσότερα κρέατα. μέτρια έως μικρά οστά και κάθε συνδετικό ιστό

Και πάλι, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους περιορισμούς του μαχαιριού ενός σεφ. Αυτό δεν είναι το καλύτερο μαχαίρι για την κοπή οστών. Εάν δεν κόβει αυτό που θέλετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπερβολική δύναμη, μην το πιέζετε.

Τα μαχαίρια κρεοπωλείου μπορούν εύκολα να κόψουν τα κόκαλα.

Αποφύγετε τη χρήση οστέινου μαχαιριού.

«Τι μαχαίρι να χρησιμοποιήσω για να κόψω τα κόκαλα;» Ίσως έχετε παρατηρήσει την απάντηση. Φορτωμένο με τεράστιες λεπίδες με μακριές λεπίδες σχεδιασμένες να αξιοποιούν την ισχύ.

Στο άλλο άκρο του φάσματος των μαχαιριών Υπάρχουν πολλά μικρά μαχαίρια. Δεν είναι κατάλληλο για κοπή μεγάλων κομματιών οστών Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά και ας δούμε τι τα κάνει υπέροχα.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι για να κόψετε το κόκκαλο. Άλλωστε, στο όνομα υπάρχουν κόκαλα. Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είναι μαχαίρι για να κόβετε κόκαλα.

Το κρεοπωλείο είναι ένα είδος κρεοπωλείου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση κρέατος από τα κόκαλα Ξεχωρίστε το κρέας από τα κόκαλα που θέλετε να μαγειρέψετε. ή μαγειρέψτε με άλλους τρόπους Τα μαχαίρια κρεοπωλείου έχουν συχνά εύκαμπτες λεπίδες που διευκολύνουν την πλοήγηση στις δομές των οστών όταν κόβετε ψάρια ή εργάζεστε γύρω από κόκαλα κρέατος. Μην χρησιμοποιείτε κρεοπωλείο για να κόψετε χοντρά κόκαλα.

Ένα μαχαίρι σκαλίσματος είναι παρόμοιο με το μαχαίρι του σεφ. Δεν είναι όμως το ίδιο. Η λεπίδα είναι πιο λεπτή από το μαχαίρι του σεφ. Το μαχαίρι του κρεοπωλείου είναι σχεδιασμένο για να κόβει το κρέας σε φέτες αντί να το κουρεύει όπως το μαχαίρι του κρεοπωλείου.

Το μαχαίρι ψωμιού είναι ένα μαχαίρι με μακριά λαβή. το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στην κοπή οστών λόγω των οδοντωτών άκρων του. Ωστόσο, οι μεγάλες οδοντώσεις που είναι καλές για να τεμαχίσετε το ψωμί χωρίς να το συνθλίψετε δεν είναι καλές για το κόκκαλο σε φέτες. Η προσπάθεια να κόψετε το κόκκαλο με ένα μαχαίρι ψωμιού θα αποτύχει και θα καταστρέψει το μαχαίρι σας. Ένα πριόνι οστών χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό πριόνι για να κόψει κόκκαλο.

Ένας άλλος συνηθισμένος τύπος μαχαιριού που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας είναι ένα μαχαίρι καθαρισμού. Αυτά τα μικρότερα μαχαίρια χρησιμοποιούνται για πιο ακριβείς σκοπούς, όπως το καθάρισμα φρούτων ή λαχανικών. Τα μαχαίρια καθαρισμού – συμπεριλαμβανομένου του μαχαιριού ράμφους με κυρτή λεπίδα – δεν είναι το σωστό μαχαίρι για χρήση όταν χρειάζεται. κόψτε το κόκαλο

Τα κεραμικά μαχαίρια είναι μια κακή επιλογή για την κοπή οστών. Οι κεραμικές λεπίδες μπορούν να κόψουν καθαρά μαλακά φρούτα και λαχανικά. Δυστυχώς, είναι εύθραυστο και σπάει εύκολα σε σύγκριση με τις ατσάλινες λεπίδες.

για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα το συμπεριλάβουμε. Τα βοηθητικά μαχαίρια δεν είναι κατάλληλα για κοπή οστών. Αυτός ο όρος αναφέρεται σε ένα μαχαίρι με μια μικρή αναδιπλούμενη λεπίδα. Χρησιμοποιείται συνήθως για την κοπή χαρτονιού, λεπτού πλαστικού ή μικρών κομματιών ξύλου. Τα βοηθητικά μαχαίρια είναι πιο κοινά στα εργοτάξια παρά στις κουζίνες.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα κοφτερό μαχαίρι όταν κόβετε τα κόκαλα.

τεχνική κοπής οστών

Η σωστή τεχνική είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μαχαίρια σας. Θέλετε πάντα να έχετε τον έλεγχο. Ειδικά σε κουζίνες με λείες επιφάνειες.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε μια αιωρούμενη κίνηση για να κόψετε το κόκκαλο. Είναι παρόμοιο με το πώς χρησιμοποιείτε ένα τσεκούρι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η μέθοδος είναι καλή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε μαχαίρι κρέατος ή χοιρινού με μακριά λαβή. Αλλά για τα περισσότερα μαχαίρια Αυτή η κίνηση δεν διαθέτει τον έλεγχο που απαιτείται για ακριβή κοπή.

Χρησιμοποιήστε το στίφτη για να κόψετε το κρέας και τα κόκαλα αν θέλετε πιο ακριβή κοπή. Τοποθετήστε τη λαβή του μαχαιριού στην παλάμη σας και αγγίξτε τον δείκτη και τον αντίχειρά σας προς τη φτέρνα της λεπίδας. Θα μπορείτε να κόψετε το μαχαίρι για να κόψετε πράγματα.

Η λαβή είναι ένας από τους πιο ευέλικτους τρόπους για να κόψετε πράγματα. και προτείνουμε μάθηση Αλλά μερικές φορές η πίεση και η δύναμη που απαιτείται για την κοπή μεγάλων κομματιών οστών μπορεί να μην υπάρχουν.

Η τελευταία μέθοδος με την οποία πρέπει να είστε εξοικειωμένοι για την κοπή οστών ονομάζεται τρύπημα. Η λαβή συμπίεσης δεν παρέχει αρκετή ισχύ. Αλλά το να χτυπήσεις την μπάλα είναι μια καλή μέση λύση, αν δεν θέλεις να αιωρηθείς μέχρι το τέλος.

Ένα σφυρί βοηθάει στο ακόνισμα της λεπίδας.Τοποθετήστε μια κοφτερό άκρη μαχαιριού πάνω από το κόκκαλο που θέλετε να κόψετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί ή μια παλάμη για να πιέσετε την κορυφογραμμή της λεπίδας για να κόψετε το παχύ κόκκαλο ή τη σάρκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *