Τι είναι το μαντεμένιο μαλακτικό και πρέπει να το χρησιμοποιώ;

What is cast iron conditioner

Μαγειρικά σκεύη που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια σε μαντεμένια τηγάνια. Τηγανίδι ή ολλανδικός φούρνος Αυτή η συσκευή κουζίνας μπορεί να μαγειρέψει πολλά πράγματα. Ευέλικτη χρήση και με καλή φροντίδα και συντήρηση. Επομένως, ο χυτοσίδηρος μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες.

Ένας τρόπος για να διατηρήσετε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μαντεμένιο κοντίσιονερ. Τι είναι το μαντεμένιο μαντεμένιο, ρωτάτε;

Το μαντεμένιο κοντίσιονερ χρησιμοποιείται για την προσθήκη μαντεμένιων σκευών για τη δημιουργία μιας φυσικής επιφάνειας που αφαιρείται εύκολα. Η τακτική χρήση κοντίσιονερ και χυτοσίδηρου θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας αντικολλητικής επίστρωσης. Είναι μια φυσική επιφάνεια χωρίς ίχνη σε σύγκριση με τις αντικολλητικές χημικές επιστρώσεις.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο μέρος αυτής της ερώτησης; Η απάντηση είναι απολύτως ναι. Ο χυτοσίδηρος χρειάζεται προστασία από το νερό για να αποφευχθεί η σκουριά και τα καρυκεύματα για να μην κολλήσει η επιφάνεια.

Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις στον ιστότοπό μου. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός συνδέσμου σε αυτόν τον ιστότοπο Μπορεί να λάβω ένα μικρό μερίδιο πωλήσεων από την Amazon και άλλα προγράμματα. παρόμοιος

κοντίσιονερ από χυτοσίδηρο

κοντίσιονερ από χυτοσίδηρο ή κοινώς γνωστό ως καρύκευμα για χυτοσίδηρο Ουσιαστικά ένα μείγμα ελαίων που καθαρίζει και συντηρεί τις επιφάνειες από χυτοσίδηρο.

Οι κατασκευαστές μαλακτικών ή ενισχυτών γεύσης από χυτοσίδηρο έχουν αναπτύξει συστατικά για να προσφέρουν στους χρήστες τα καλύτερα αποτελέσματα διατηρώντας παράλληλα τον πολύτιμο χυτοσίδηρο.

Check Made in USA – Crispy Conditioner από Χυτοσίδηρο

συστατικά κοντίσιονερ από χυτοσίδηρο

μαντεμένιο κλιματιστικό, ολλανδικός φούρνος και χυτοσίδηρος φιλικό τηγάνι

Αυτά τα μαλακτικά περιέχουν όλα τα φυσικά συστατικά: φοινικέλαιο, λάδι καρύδας. Ηλιέλαιο, βιταμίνη Ε και κιτρικό οξύ

Η φόρμουλα φοινικέλαιου καθιστά εύκολο τον καθαρισμό του. μαντεμένια σκεύη.

Χαρακτηριστικά του μαντεμένιου κοντίσιονερ

Το κλιματιστικό από χυτοσίδηρο είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία. Μπορούν να στερεοποιηθούν και να έχουν ομοιόμορφο πάχος.

Αν ζεις σε μια κρύα χώρα Η προετοιμασία μπορεί να είναι δύσκολη Τρόπος χρήσης Κάντε μασάζ στον βολβό με την παλάμη σας ή μουλιάστε τον σε ζεστό νερό για να μαλακώσει.

Τα κλιματιστικά από χυτοσίδηρο πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν το conditioner πιο λεπτό.Σε αυτή την περίπτωση, ανοίξτε το conditioner με το καπάκι στραμμένο προς τα κάτω. γιατί η κρέμα μασάζ θα λειτουργήσει πιο γρήγορα

Μπορεί να εμφανιστούν σβώλοι στο conditioner. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μικρό καρφί ή κάτι παρόμοιο για να τραβήξετε το κομμάτι έξω.

Πώς πρέπει να μοιάζει ο χυτοσίδηρος;

Αυτή είναι μια κοινή πεποίθηση ότι πολλοί μάγειρες διστάζουν να επενδύσουν σε τηγάνια από χυτοσίδηρο. Δύσκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Σε σύγκριση με τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα μοντέρνα τηγάνια Τα τηγάνια από χυτοσίδηρο καθαρίζονται και συντηρούνται απίστευτα εύκολα καθώς είναι αντικολλητικά. ομοιόμορφη απόδοση θέρμανσης

Πραγματικά πρέπει να ακολουθήσουμε επαγγελματίας σεφΠρώτο στη λίστα του οπλοστασίου του σεφ είναι τα ποιοτικά μαντεμένια μαγειρικά σκεύη. Ναι, σεφ χρησιμοποιήστε μαντεμένια μαγειρικά σκεύη

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για να διατηρήσετε το μαντεμένιο τηγάνι σας σε κορυφαίο σχήμα:

εποχή για όλους τους σωστούς λόγους.

Τα περισσότερα μαγειρικά σκεύη είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο. προ σεζόν στρώσεις καρυκεύματα Αυτή η στοίβα είναι αρκετά καλή για να μεταφέρει μαγειρικά σκεύη από το εργοστάσιο παραγωγής και να τα αποθηκεύει μέχρι να σας παραδοθούν τα εξαρτήματα.

σας προτείνω εποχή Το νέο σας τηγάνι από χυτοσίδηρο διαθέτει μαντεμένιο μαντεμένιο μαντεμένιο για πρόσθετη προστασία και μακροζωία. Το ζεσταίνουμε στο φούρνο μέχρι να καπνίσει.

Τρίψτε με λίγο μαντεμένιο μαλακτικό ή άλλο μαγειρικό λάδι. λάδι Πάνω από αυτό, τοποθετήστε σε φούρνο ή γκριλ προθερμασμένο στους 350-400 βαθμούς Φαρενάιτ για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να σταματήσει το τσιγάρο. Αφήστε το σίδερο να κρυώσει.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα μερικές φορές και θα δείτε γυαλιστερές επιφάνειες και μαγειρικά σκεύη έτοιμα για μαγείρεμα.

2. Πλένεται μετά από κάθε χρήση

Χρησιμοποιήστε την ξεφτισμένη πλευρά ενός σφουγγαριού ή άλλης νάιλον βούρτσας για να αφαιρέσετε τα ψημένα τρόφιμα από το μαντεμένιο τηγάνι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση. Αλλά θα πρέπει να το σκουπίσετε αμέσως.

σημαντική σημείωση: μην εισερχεστε Καπάκι Αφήνουμε να στεγνώσουν χωριστά σε μαντεμένιο τηγάνι. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη σκουριά από το εσωτερικό του μαγειρικού σας σκεύους.

3. Αλατοπιπερώστε μετά από κάθε πλύση.

Τοποθετήστε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο στη σόμπα σε δυνατή φωτιά. Όταν το νερό στεγνώσει, προσθέστε canola. λάδι Ή τρίψτε το conditioner με μια χαρτοπετσέτα. Ζεστό μέχρι να καπνίσει, αφήστε το να κρυώσει.

4. Μην μουλιάζετε το μαντέμι και μην το αφήνετε να βραχεί.

Ο εχθρός των μαντεμένιων τηγανιών είναι το νερό. Πάντα να στεγνώνετε το τηγάνι με χαρτοπετσέτα μετά από κάθε πλύση. Ακόμη και ένα σημείο νερού μπορεί να οδηγήσει σε σκουριά δείξτε το σιδερένιο τηγάνι σας

Δείτε αυτό το κιτ φροντίδας από χυτοσίδηρο.

καθαρισμός μαντεμένιων σκευών

Προφυλάξεις κατά τον καθαρισμό μαντεμένιων σκευών:

Η φροντίδα των ωριμασμένων μαντεμένιων σκευών είναι απλή και εύκολη. Τα περισσότερα αντικολλητικά μαντεμένια τηγάνια πρέπει να ξεπλένονται με ζεστό νερό και να σκουπίζονται με χαρτοπετσέτα ή πετσέτα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

Χρησιμοποιήστε έναν καθαριστή δαπέδου ή μια λεία ξύστρα άκρων για να αφαιρέσετε τα σωματίδια τροφής. Να είστε προσεκτικοί, καθώς το σκληρό λειαντικό τρίψιμο μπορεί να χαλαρώσει τα μπαχαρικά που προστατεύουν το χυτοσίδηρο. Και θα πρέπει να περνάτε πιο συχνά από όλα τα μπαχαρικά.

Επιπλέον, μην χρησιμοποιείτε σαπούνι σε τέτοια τηγάνια. χυτοσίδηρος Αυτό το μαλακτικό είναι εξαιρετικό στο να αφαιρεί τα σκληρά υπολείμματα τροφών χωρίς να καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

Εάν το φαγητό παραμείνει κολλημένο στο μαντεμένιο τηγάνι Μουλιάζουμε το τηγάνι σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, καθαρίστε το με ένα πανί, πανί ή πετσέτα.

Μια άλλη μέθοδος περιλαμβάνει τη θέρμανση του πάτου του τηγανιού και τη χρήση μιας ξύστρας για να ξύσετε απαλά το φαγητό. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική ξύστρα. μην χρησιμοποιείτε άλλα υλικά καθώς μπορεί να ξεκολλήσει την αντικολλητική επίστρωση στο μαντεμένιο ταψί

Τέλος, ένα πράγμα απαιτείται πρώτα. κατάστημα Βεβαιωθείτε ότι το πολύτιμο τηγάνι σας από χυτοσίδηρο είναι εντελώς στεγνό. Αν και τα τηγάνια από χυτοσίδηρο με αντικολλητική επίστρωση είναι ανθεκτικά στη σκουριά Αλλά μικρές ποσότητες νερού μπορεί να σκουριάσουν την επιφάνεια του τηγανιού.

Συμβουλές ειδικών: FAQ

Τρομερό άρωμα σιδήρου – Ελέγξτε αυτό το άρθρο Γιατί μυρίζει το μαντέμι μου; Αν έχετε αυτό το πρόβλημα Τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των οσμών.

Καθαρίζετε μαντέμι μετά από κάθε χρήση;

Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν το καθάρισμα μετά από κάθε χρήση με το σιδέρωμα, τη ρύθμιση ή την προετοιμασία μετά από κάθε χρήση.

Ναι, θα πρέπει να καθαρίζετε το μαντέμι μετά από κάθε χρήση. Το ίδιο ισχύει και για τον καθαρισμό των πιάτων και των μαχαιροπίρουνων.

Εύκολο να το κάνετε, απλώς σκουπίστε τα υπολείμματα φαγητού από το σίδερο. Προσθέστε νερό και τρίψτε εάν χρειάζεται. Και βεβαιωθείτε ότι το τηγάνι είναι στεγνό πριν το αποθηκεύσετε.

Πώς ξέρετε ότι ο χυτοσίδηρος είναι σφυρήλατος σίδηρος;

Το φαγητό σας θα αρχίσει να κολλάει. χυτοσίδηροςΔεν έχει σημασία τι θερμοκρασία ή πόσο μαγειρικό λάδι χρησιμοποιείτε.

Όσο πιο νωρίς ωριμάζετε ή συντηρείτε, τόσο το καλύτερο. Όσο πιο εύκολη και γρήγορη θα είναι η εργασία.

Τι μπορεί να κάνει ένα ωριμασμένο τηγάνι από χυτοσίδηρο;

Τα καρυκεύματα όχι μόνο παρέχουν στους χρήστες μια αντικολλητική επιφάνεια για καλύτερη εμπειρία προετοιμασίας φαγητού, αλλά αλλά και προστατεύει το σίδερο από τη σκουριά

Τελικές σκέψεις – Τι είναι ένα μαντεμένιο μαλακτικό;

Φροντίστε το χυτοσίδηρο σας καθώς το χρησιμοποιείτε. τότε θα σου δώσει Ομελέτα Δεν κολλάει σε λιπαρό δέρμα Κάθε Κυριακή πρωί…

πέτρινη κατσαρόλα


απόδειξη

επικεφαλής του στρατοπέδου
εστιατόριο μπάρμπεκιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *