Πώς να βγάλετε βάφλες από βαφλιέρα

How To Get Stuck Waffles Out Of A Waffle Maker

Πώς να πάρετε βάφλες από μια βαφλιέρα

Διαφορετικοί τρόποι για να βγάλετε τις βάφλες σας – και κάντε οικονομία με σιγουριά.

Όλοι ονειρεύονται να τελειοποιήσουν στο σπίτι βελγικές βάφλες ποιότητας εστιατορίου. Δυστυχώς, το να φτιάξεις αυτές τις νόστιμες βάφλες είναι πολύ πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις. Αμέτρητοι άνθρωποι έχουν βιώσει τη φρίκη του ανοίγματος μιας νέας μαντεμένιας μηχανής βάφλας. Αλλά διαπίστωσε ότι το μαλακό και αφράτο κρέας αρνήθηκε να διαχωριστεί από το ταψί. Ακολουθούν οδηγίες για το πώς να κολλήσετε τις βάφλες στη συσκευή παρασκευής βαφλών.

Οι βάφλες που έχουν κολλήσει σε μια βαφλιέρα μπορεί να είναι απογοητευτικές.

πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε Χρησιμοποιήστε εργαλεία που δεν καταστρέφουν τη βαφλιέρα. Οι σύγχρονες αντικολλητικές επιστρώσεις είναι πιο ανθεκτικές από ποτέ. Αλλά μπορεί ακόμα να γρατσουνιστεί και να καταστραφεί. Επιλέξτε πλαστική, λαστιχένια ή σιλικόνη σπάτουλα Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μεταλλικά σκεύη. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να καταστρέψει τα πιάτα.

Μέθοδος 1: Γλιστρήστε και αναποδογυρίστε

έχοντας αυτό κατά νου Η πρώτη λύση είναι απλή: περάστε απαλά μια λεία σπάτουλα κάτω από τη βάφλα, μια εύκαμπτη σπάτουλα που λειτουργεί καλύτερα για να γλιστρήσει ανάμεσα στο πιάτο και το κουρκούτι. Προσέξτε να μην καείτε στην εστία!

Αν είστε τυχεροί, η σπάτουλα θα γλιστρήσει κάτω από τις βάφλες και θα χωρίσει μέρος του ταψιού.Μετά από αυτό, είναι εύκολο. Για να δουλέψετε γύρω από την άκρη πριονίζοντας το τμήμα που δεν θα ξεκολλήσει. Οι βάφλες είναι έτοιμες για ανατροπή με ένα απλό τράβηγμα!

Το πρόβλημα είναι συχνά τόσο απλό όσο η άρνηση να σπάσει το επίμονο αλεύρι. Αν έχετε πρόβλημα Καθαρίστε την πλάκα της σχάρας με ζεστό σαπουνόνερο. Τα παλιά σωματίδια τροφίμων μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της αντικολλητικής επίστρωσης, επομένως απαιτείται τακτικός καθαρισμός. Ο αφαιρούμενος δίσκος κάνει αυτή τη διαδικασία πιο εύκολη! Όπως και άλλες συσκευές κουζίνας Αποφύγετε τη βύθιση της ηλεκτρικής συσκευής βάφλας σε νερό για να αποφύγετε ζημιές.

Μέθοδος 2: Αφήστε το να καεί

Δυστυχώς, η λύση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο η χρήση περισσότερης ισχύος. Εάν η σπάτουλα σας έχει μια μικρή ποσότητα ζύμης που βγαίνει, Οι βάφλες δεν θα ψηθούν. ακόμα και χωρίς βροντές Αλλά οι βάφλες μπορεί να χρειάζονται περισσότερη θερμότητα για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. σε αυτή την κατάσταση Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε το σίδερο από το σίδερο.

Αν υποθέσουμε ότι οι εν λόγω βάφλες παραμένουν. Σκεπάζουμε το σίδερο και ψήνουμε για περίπου ένα λεπτό. Βλέπετε τη βαφλιέρα να βγαίνει από το πλάι; Περιμένετε μέχρι να ροδίσει και να αποκτήσει σταθερή υφή κέικ. Ακόμη και η βαφλιέρα σας έχει ένα φως για να σας ενημερώνει όταν οι λιχουδιές σας είναι έτοιμες. Αλλά τα φώτα μπορεί να μην είναι σωστά. Μερικές φορές είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε το έντερό σας και να περιμένετε τραγανές βάφλες.

Μέθοδος 3: Καθαρισμός και επανεκκίνηση

Είναι κρίμα, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να σώσεις τις βάφλες. Ωστόσο, μην απελπίζεστε. Όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν το αντιαισθητικό χάος της χαλαρής σκόνης στη σχάρα. Επομένως, δεν είστε μόνοι σε αυτό το σημείο, η βάφλα δεν μπορεί να ανακτηθεί. Αν ανάψεις τη βαφλιέρα σου και δεις τέτοια καταστροφή. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε από την αρχή.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ρίξετε περισσότερη ζύμη και να ξεκινήσετε μια νέα βάφλα. Θα πρέπει να καθαρίσετε τις πλάκες του γκριλ πριν χρησιμοποιήσετε ξανά το σίδερο. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να φτιάξετε ξανά πρωινό.

  1. Απενεργοποιήστε ή αποσυνδέστε τη βαφλιέρα. Περιμένετε μέχρι να κρυώσει αρκετά για να το αγγίξετε πριν επιχειρήσετε να το καθαρίσετε.
  2. χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα σταδιακά Αφαιρέστε τυχόν κομμάτια βάφλας που έχουν κολλήσει στις αυλακώσεις.
  3. Σκουπίστε τα ψίχουλα και χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί. Απορροφήστε το υπερβολικό λάδι από τις πλάκες γκριλ και το εξωτερικό της συσκευής βάφλας.
  4. Εάν το σίδερο σας έχει αφαιρούμενες πλάκες Μουλιάστε τα σε ζεστό σαπουνόνερο. για να χαλαρώσετε τη λαβή του σίδερου στη συσκευή.
  5. Έχετε επίμονα κτυπήματα που απλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε; Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι και περιμένετε λίγα λεπτά. Μετά από αυτό μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε.
  6. Στεγνώστε το πιάτο με ένα πανί και βάλτε το ξανά στο σίδερο.
Αντικολλητική σπάτουλα για την αφαίρεση των βαφλών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντικολλητικό εργαλείο όπως μια σπάτουλα σιλικόνης για να αφαιρέσετε τις κολλημένες βάφλες χωρίς να καταστρέψετε την επιφάνεια μαγειρέματος της συσκευής βάφλας.

Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα Η βαφλιέρα σας θα πρέπει τώρα να είναι καθαρή και έτοιμη για ψήσιμο ξανά! Κρίμα που πρέπει να πεταχτούν οι βάφλες. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από την προέλευσή του.

Συμβουλές για την παρασκευή βαφλών

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις βάφλες που έχουν κολλήσει στον παρασκευαστή είναι να μην κολλήσουν. Δύο πράγματα είναι ύποπτα όταν πρόκειται για σίδερα βάφλας: θερμότητα και λάδι. Η εξάλειψη ενός ή και των δύο αυτών προβλημάτων μπορεί να βελτιώσει τις μελλοντικές προσπάθειες παρασκευής βάφλας.

Η αλλαγή συνταγών μπορεί επίσης να βελτιώσει τα αποτελέσματα. σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει Αλλά αυτή η αυξημένη προσδοκία θα κάνει τη διαφορά μακροπρόθεσμα.

σωστή θερμότητα

Αν το σίδερο για βάφλες δεν είναι αρκετά ζεστό Το αλεύρι δεν θα ψηθεί καλά. Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα να κολλάνε αντιαισθητικές ψημένες βάφλες στη μία πλευρά του ταψιού. Μία από τις πιο εύκολες λύσεις είναι να βεβαιωθείτε ότι το σίδερο είναι αρκετά ζεστό πριν βάλετε τις βάφλες.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη βαφλιέρα. Το σίδερο βάφλας πρέπει να έχει θερμανθεί πλήρως για ομοιόμορφο μαγείρεμα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές βαφλών δεν θερμαίνουν όλα τα μέρη του χυτοσιδήρου με τον ίδιο ρυθμό. Επομένως, είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι να επιτευχθεί η σωστή θερμοκρασία. Εάν το σίδερο σας έχει λανθασμένες ενδεικτικές λυχνίες Περιμένετε ένα ή δύο λεπτά πριν το μαγείρεμα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε αν το σίδερο σας είναι αρκετά ζεστό είναι να πασπαλίσετε με σκόνη πάνω από το στρώμα. Σκάστε τις φυσαλίδες και ξεκινήστε το μαγείρεμα αμέσως. Η βαφλιέρα είναι έτοιμη! Αν όχι περίμενε μια στιγμή Ξεκινήστε να ρίχνετε μόνο όταν είστε σίγουροι ότι το σίδερο είναι αρκετά ζεστό. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της βαφλιέρας για να δείτε πόσο ζεστή είναι η βαφλιέρα.

Εάν χρησιμοποιείτε σίδερο για βάφλες για να φτιάξετε βάφλες Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναποδογυρίσει το σίδερο σε ζεστό φούρνο για περίπου 10 λεπτά για να αφήσετε τη φωτιά να εξαπλωθεί ομοιόμορφα. Εάν καπνίζει, απενεργοποιήστε το σίδερο ή χαμηλώστε το. Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία. (κατά προτίμηση τουλάχιστον 350 μοίρες) με ψηφιακό θερμόμετρο Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα υπόλοιπα από αυτά τα βήματα για να συνεχίσετε.

λάδι τηγανιού

Αν η ρολό βάφλα δεν κολλάει στο τηγάνι Αλείψτε το πιάτο με μια υγιεινή ποσότητα μαγειρικού λαδιού πριν από κάθε βάφλα. Δείτε πώς το λάδι μπορεί να στραγγίσει τις βάφλες από τη συσκευή για βάφλες. (ή άμυνα)

Το λάδι κανόλας είναι ο καλύτερος σου φίλος με τα αντικολλητικά τηγάνια. ακολουθήστε απλά βήματα αυτά για να λαδώσετε το πιάτο.

  1. Μουλιάστε το χαρτί υγείας στο λάδι. Βεβαιωθείτε ότι είναι κορεσμένο. αλλά όχι να στάζει βρεγμένο
  2. Τοποθετήστε τις χαρτοπετσέτες στη σχάρα και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά.
  3. Μόλις είστε ικανοποιημένοι ότι το λάδι έχει διασκορπιστεί. βγάλτε την πετσέτα
  4. Επαναλάβετε για κάθε βάφλα που φτιάχνετε.

Αποφύγετε τη χρήση μαγειρικού σπρέι σε αντικολλητικά σίδερα. Μερικές φορές το λάδι από το μπουκάλι ψεκασμού μπορεί να διακόψει τη διαδικασία αντί να βοηθήσει. Αυτός ο ψεκασμός μπορεί να συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Κολλάει σφιχτά και καταστρέφει την επικάλυψη του τηγανιού.

απλό κόλπο Αυτό θα κρατήσει τις βάφλες από το να κολλήσουν στο τηγάνι. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το λάδι canola δεν αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Το μαγειρικό σπρέι μπορεί να είναι χρήσιμο για αντικολλητικά τηγάνια. Αλλά απλά είδη οικιακής χρήσης μπορούν να σας φανούν χρήσιμα αν δεν έχετε λάδι canola στο σπίτι. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ηλιέλαιο. Είναι επίσης πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά.

υποκατάστατο των πρώτων υλών

Πώς βγάζετε το ξυλάκι βάφλας από τη βαφλιέρα; Η πρόληψη είναι το κλειδί Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι η ίδια η βάφλα. για σπιτικές βάφλες Αλλάξτε την αναλογία ανάμειξης για νόστιμες βάφλες.

Όλο το ψήσιμο καταλήγει σε χημεία. Τα αυγά κάνουν τη διαφορά στο να κρατάτε τη ζύμη μαζί σε όλη τη διαδικασία μαγειρέματος. Εάν οι βάφλες σας εξακολουθούν να πέφτουν από το σίδερο Δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερα αυγά στο κουρκούτι. Αυτό θα βοηθήσει να κρατηθούν τα πράγματα. μαζί για να μειώσετε την πιθανότητα να γίνουν τα πράγματα ακατάστατα

σε χημικό επίπεδο Τα αυγά βοηθούν στη δημιουργία σταθερής υφής και γεύσης στο κουρκούτι. Εάν η ζύμη σας δεν έχει ομοιόμορφη σύσταση, διαφορετικά μέρη του σιδήρου σας μπορεί να ψηθούν με διαφορετικούς ρυθμούς. με αποτέλεσμα την αστοχία του προϊόντος Σημειώστε ότι πρέπει πάντα να ανακατεύετε καλά το αλεύρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *