Πόσο κοστίζει να γυαλίσετε ένα μπάνιο;

ค่าใช้จ่ายในการปรับปรุงห้องน้ำเท่าไหร่?

Θα πρέπει πάντα να ξαναβάφετε τα πλακάκια, την μπανιέρα και τους νεροχύτες του μπάνιου. γιατί βοηθά να επιστρέψει για να λάμψει λαμπερά Στην πραγματικότητα, το λούστρο μπορεί να δώσει σε ένα μπάνιο μια νέα εμφάνιση.

Όταν η μπανιέρα, το πλακάκι και ο νεροχύτης σας είναι πολύ παλιά, ξεπερασμένα και δύσκολα καθαρίζονται. Πρέπει να ενημερώσετε

Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να εξετάσετε το κόστος. Σε αντίθεση με άλλες ανακαινίσεις πλακιδίων και συναφή έργα, είναι φθηνές.

Μια πλήρης εργασία πλακιδίων μπάνιου κοστίζει περίπου 1.000 $. Οι τιμές ανά τετραγωνικό πόδι τζαμιού πλακιδίων κυμαίνονται από 16,95 $ έως 95,20 $.

για μπανιέρα Το τζάμι κοστίζει περίπου $400. Αυτό το ποσό καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία: προετοιμασία, γυάλισμα, αφαίρεση, λείανση και φινίρισμα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το συνολικό κόστος, όπως η κατάσταση των πλακιδίων, ο τρόπος αποκατάστασης, το μέγεθος του έργου κ.λπ.

Αυτός ο οδηγός θα επισημάνει όλα τα κόστη. Γιατί οι νέες επικαλύψεις γυαλιού είναι μια καλή επιλογή και πολλά άλλα.

Γιατί πρέπει να ανακαινίσετε το μπάνιο σας;

Αν και το να ξαναβάψετε ένα μπάνιο δεν κοστίζει πολύ, αξίζει τον κόπο. Αλλά ίσως αναρωτιέστε γιατί θα το κάνατε. Η ανακαίνιση του μπάνιου θα επαναφέρει το μπάνιο στην αρχική του κατάσταση.

Θα κάνει το μπάνιο σας να μυρίζει φρέσκο ​​και να φαίνεται φρέσκο. Τα γυαλιστερά φινιρίσματα είναι μια καλή ιδέα όταν παρατηρήσετε ότι τα πλακάκια και η μπανιέρα σας είναι σπασμένα, ξεθωριασμένα ή αποχρωματισμένα.

Είναι η πιο μετατρέψιμη λύση για βαρετά πλακάκια και μπανιέρες. Μπορεί να προσφέρει φρέσκια λάμψη που ακόμη και τα σκληρά καθαριστικά δεν μπορούν να προσφέρουν.

Αντί να ξοδεύετε πολλά για νέα πλακάκια ή μπανιέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε το γυαλί με ένα νέο, πολύ φθηνότερο, λιγότερο χρονοβόρο. και δίνει τα ίδια αποτελέσματα.

Τι είναι το Reglazing;

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει πλακάκια, μπανιέρες και νεροχύτες. Η επιφάνεια θα πρέπει τελικά να μοιάζει με πορσελάνη. Δείξτε λαμπερή, λαμπερή και ενεργητική.

Αυτή είναι μια καλύτερη διαδικασία από τη χρήση κεραμικών.Είναι πολύ φθηνή καθώς δεν απαιτεί θερμότητα σε φούρνο.

Το βερνίκωμα περιλαμβάνει σχολαστικό καθαρισμό του χώρου. Επισκευή τσιπς, ρωγμών και άλλων ζημιών

Στη συνέχεια τρίψτε την επιφάνεια για να αυξήσετε την πρόσφυση και μετά απλώστε ένα λεπτό σπρέι στο επαγγελματικό ακρυλικό.

Το τελικό αποτέλεσμα της αποκατάστασης είναι μια ξηρή και λαμπερή εμφάνιση. Έχει γυαλιστερή εμφάνιση και αίσθηση όταν το αγγίζετε. Γενικά, θα είναι όλα καινούργια.

Πλεονεκτήματα των επιστρώσεων μπάνιου

Είτε επιλέξετε να φτιάξετε μπανιέρα πλακάκι μπάνιου ή νέα διακοσμητικά Όλα αυτά έχουν πολλά οφέλη. συμπεριλαμβανομένων των εξής:

κάνει να διαρκέσει περισσότερο

Όταν ανακαινίζετε τις συσκευές και το μπάνιο σας παρατείνετε τη διάρκεια ζωής

γιατί όχι μόνο φαίνεται σαν καινούργιο αλλά και ενεργώντας έτσι

Φθηνότερο από την αγορά νέων πλακιδίων

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα Το τζάμι ενός νέου ποτηριού είναι μια πιο οικονομική εναλλακτική από την αγορά νέων εξαρτημάτων, πλακιδίων ή νέας μπανιέρας.

Η ανακαίνιση θα σας εξοικονομήσει χρήματα καθώς επαναφέρει το προϊόν σε λειτουργική κατάσταση ως καινούργιο.

απλοποιώ

Αν έχετε μπανιέρα, φωτιστικό ή όμορφο πλακάκι

Γιατί η αφαίρεση και η αγορά ενός νέου θα ήταν δύσκολη.

Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας τρίβοντας την τουαλέτα.

κόστος ανακαίνισης μπάνιου

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα Όλες οι εργασίες φινιρίσματος θα κοστίσουν 1.000 $.

Πολύ φθηνότερο από την αγορά νέων φωτιστικών, μπανιέρων ή πλακιδίων. Η αγορά μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 5.000 $.

Το ακριβές κόστος ανακαίνισης μπάνιου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εξαρτάται επίσης από τη συγκεκριμένη περιοχή που θέλετε να βελτιώσετε. Εδώ είναι το εκτιμώμενο κόστος για την ανακαίνιση κάθε χώρου μπάνιου:

κόστος γυαλίσματος πλακιδίων μπάνιου

Εάν τα παλιά πλακάκια μπάνιου είναι χλωμά, πελεκημένα ή αποχρωματισμένα πρέπει πάντα να ξαναβάφονται

Οι περισσότεροι προτιμούν να στρώνουν ξανά πλακάκια στο μπάνιο αντί να στρώνουν ξανά πλακάκια. γιατί εξοικονομεί κόστος και απαιτεί λιγότερο χρόνο

Το μέσο κόστος για την ενημέρωση του παλιού σας πλακιδίου μπάνιου είναι περίπου 1.000 $. Συνολικά, κυμαίνεται από 16 $ έως 95 $ ανά τετραγωνικό πόδι πλακιδίων. Οι παράγοντες που επηρεάζουν αυτό το κόστος περιλαμβάνουν:

θέση πλακιδίων

στο περασμα του χρονου Τα πλακάκια είναι πολύ φθαρμένα. Εάν τα πλακάκια σας δεν συντηρούνται σωστά Το κόστος των νέων επιστρώσεων θα αυξηθεί.

Ακόμα κι αν υπάρχουν γρατζουνιές ή καφέ κηλίδες. τα έξοδα θα αυξηθούν

Εάν τα πλακάκια σας έχουν ραγίσει σοβαρά ή έχουν ραγίσει Θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το νέο πλακίδιο προτού μπορέσετε να το βάψετε ξανά.

είτε προσλάβετε εργολάβο είτε όχι

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι σας στις εργασίες ανακαίνισης. Μπορείτε να καταγγείλετε έναν εργολάβο.

Αυτό μπορεί να μειώσει το κόστος της επίστρωσης στα $500.

Ωστόσο, πρέπει να εστιάσετε στη διαδικασία και να είστε προσεκτικοί με τα συστατικά. Επειδή θα εκτεθείτε σε σκληρές χημικές ουσίες και οξέα.

Μέθοδος ανακοίνωσης

Ο τρόπος με τον οποίο γυαλίζετε μπορεί να επηρεάσει το συνολικό κόστος της εργασίας. Εξαρτάται από τον ανάδοχο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα πρόσθετα βήματα μπορεί να μην είναι απαραίτητα, αλλά μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος.

μέγεθος μπάνιου

Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αυξάνει το κόστος διύλισης.

Όσο μεγαλύτερο είναι το μπάνιο σας Όσο περισσότερα πλακάκια πρέπει να γυαλίσετε. Τελικά το κόστος θα αυξηθεί.

Κόστος μπανιέρας στο μπάνιο

Σε αντίθεση με το πλακάκι μπάνιου, το τζάμι της μπανιέρας κοστίζει λιγότερο. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής δουλειά που κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού.

Μια ανακαίνιση ή ανακαίνιση μπανιέρας κοστίζει περίπου $400.

Ωστόσο, μπορεί να φτάσει τα 600 $ ανάλογα με την εργασία, τα υλικά και άλλους παράγοντες. Το μέγεθος της μπανιέρας θα επηρεάσει επίσης το συνολικό κόστος.

Το κόστος του υαλοπίνακα θα ποικίλλει ανάλογα με το υλικό που παίρνετε. Για παράδειγμα, το φινίρισμα μιας μπανιέρας από υαλοβάμβακα μπορεί να κοστίσει από $300 έως $1.000.

Η εργασία με λούστρο με κεραμικό νεροχύτη είναι πιο συνηθισμένη, είναι πολύ φθηνή.

Το γυάλισμα θα κοστίσει περίπου 475 $, καθώς η συμπαγής κεραμική δεξαμενή είναι πολύ παλιά. Επομένως, θα πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά.

Αν και οι νεροχύτες από χυτοσίδηρο δεν είναι συνηθισμένοι σήμερα Αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού εξακολουθούν να έχουν αυτούς τους νεροχύτες. Αυτό οφείλεται στην αρχαία και πρωτότυπη εμφάνισή του.

Αν έχετε μπανιέρα από χυτοσίδηρο Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μεταξύ 350 και 600 $ για να το επισκευάσετε.

κόστος εγκατάστασης νεροχύτη μπάνιου

Όταν ο νεροχύτης σας έχει ίχνη χρήσης Ίσως ήρθε η ώρα για επισκευές. Για να ξέρετε σίγουρα αν χρειάζεται καθαρισμός ή όχι. Ψάξτε για αυτά τα σημάδια:

  • Αποχρωματισμός και λεκέδες που δεν αφαιρούνται ακόμη και με σκληρό τρίψιμο και σκληρά προϊόντα καθαρισμού.
  • Μικρές επιφανειακές ζημιές όπως τσιπς και ρωγμές

Το μέσο κόστος που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για να βάψετε τον νεροχύτη του μπάνιου σας είναι 25 έως 28 $ ανά ανακαίνιση.

Ωστόσο, όταν προσθέτετε εργασία και υλικά, που ισούται με 680 $, η συνολική τιμή αυξάνεται.

Έτσι, το εκτιμώμενο συνολικό κόστος για την ανακαίνιση ενός νεροχύτη μπάνιου είναι μεταξύ 400 και 950 $.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το κόστος ανακαίνισης μπάνιου

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Με αυτά τα πράγματα στο μυαλό Το συνολικό κόστος θα μειωθεί. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με τη διακόσμηση του μπάνιου σας:

αστάθεια των τιμών

Θα πρέπει να περιμένετε ότι η τιμή της επίστρωσης γυαλιού θα κυμαίνεται από διαφορετικές εταιρείες. Οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με την εμπειρία σας και την περιοχή στην οποία μένετε.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας για την ανακαίνιση 15% έως 7% υψηλότερο από αυτό που διαβάζετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τυχόν απροσδόκητες αυξήσεις και θα σας βοηθήσει να κάνετε τον προϋπολογισμό σας με σύνεση.

ρητορική

Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε με εταιρεία επίστρωσης γυαλιού ή εργολάβο εάν είναι δυνατόν. Ομοίως, όταν βγαίνεις για ψώνια. Πρέπει να διαπραγματευτείτε με τον προμηθευτή.

Αυτό σίγουρα θα μειώσει το κόστος.

Προσοχή στις DIY εργασίες.

Εάν σκέφτεστε να ανακαινίσετε μόνοι σας το μπάνιο σας ή σχετικά είδη. Θα πρέπει να το σκεφτείτε προσεκτικά.

Το βερνίκωμα DIY δεν είναι εύκολο και είναι επιθετικό και χρησιμοποιεί σκληρά χημικά και οξέα.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ κάνετε αυτή τη δουλειά. Διαφορετικά, μπορείτε να καταστρέψετε την επιφάνεια του μπάνιου. Αυτό θα αυξήσει το κόστος αντί να το μειώσει.

Επομένως, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε έναν εργολάβο ή έναν επαγγελματία για να κάνετε τη δουλειά πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να μην είναι η πιο οικονομική επιλογή Αλλά είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

συμπέρασμα

Επομένως, το συνολικό κόστος της ανακαίνισης μπάνιου διαιρείται ανά περιοχή.

για πλακάκια μπάνιου Θα πρέπει να πληρώσετε 1000 $ για την μπανιέρα και τον νεροχύτη. Η συνολική τιμή είναι περίπου 400 δολάρια το καθένα.

Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά όλους τους παράγοντες και να ορίσετε έναν προϋπολογισμό ανάλογα.

Γενικά, αν γίνει σωστά Οι επικαλύψεις καθρέφτη σίγουρα θα δώσουν ζωή στο μπάνιο σας.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *