Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μιας πόρτας κρεβατοκάμαρας

เปลี่ยนประตูห้องนอนราคาเท่าไหร่?

Οι πόρτες είναι ένα σημαντικό μέρος του εσωτερικού κάθε σπιτιού. Μια κατεστραμμένη ή κατεστραμμένη πόρτα μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη βιωσιμότητα του σπιτιού σας.

Εάν η πόρτα του υπνοδωματίου σας φαίνεται παλιά και σκοπεύετε να την αντικαταστήσετε με μια νέα. Μπορεί να ανησυχείτε για το κόστος.

Γνωρίζοντας πόσο θα κοστίσει η αντικατάσταση μιας πόρτας κρεβατοκάμαρας μπορεί να σας βοηθήσει στον προϋπολογισμό.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μιας πόρτας κρεβατοκάμαρας;

Η τιμή των νέων πορτών κρεβατοκάμαρας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Ωστόσο, εάν θέλετε να υπολογίσετε το κατά προσέγγιση κόστος της αντικατάστασης μιας πόρτας κρεβατοκάμαρας Θα σας κοστίσει οπουδήποτε από $350 έως $1.100.

Τα τέλη πόρτας είναι ξεχωριστά από τους μισθούς. Και η συνολική τιμή που πληρώνετε για να εγκαταστήσετε μια νέα πόρτα κρεβατοκάμαρας είναι το άθροισμα του κόστους της πόρτας και της σχετικής εργασίας.

Σημάδια ότι η πόρτα του υπνοδωματίου σας πρέπει να αντικατασταθεί

όπως με όλα Η πόρτα του υπνοδωματίου σας θα διαρκέσει μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά από αυτό, η πόρτα θα αρχίσει να δείχνει σημάδια ότι πρέπει να την αντικαταστήσετε.

Οι παλιές πόρτες όχι μόνο επηρεάζουν αρνητικά την ομορφιά του δωματίου. Δείχνει όμως και κακή απόδοση.

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας:

Η πόρτα δεν ανοιγοκλείνει

Η πόρτα πρέπει να ανοίγει και να κλείνει χωρίς δυσκολία. Οι μεντεσέδες δεν πρέπει να τρίζουν και δεν πρέπει να σφίγγονται όταν ανοίγετε ή κλείνετε την πόρτα.

Ωστόσο, εάν η πόρτα σας δεν λειτουργεί σωστά Πρέπει να γνωρίζετε ότι η πόρτα σας χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα να λιπάνετε τους μεντεσέδες ή να ρυθμίσετε την πόρτα. Αν όμως το πρόβλημα επιμένει Ενημερώστε τους ότι ήρθε η ώρα να ψάξουν για μια νέα πόρτα κρεβατοκάμαρας.

σπασμένη μπογιά

Κάποια στιγμή η πόρτα του υπνοδωματίου σας αρχίζει να δείχνει σημάδια ζημιάς και φθοράς. Το χρώμα θα αρχίσει να ξεφλουδίζει ή θα αρχίσει να σκάει σε πολλά σημεία.

Το χρώμα ξεφλουδίζει και σκάει στην πόρτα, πολύ άσχημο. Θα κάνει ολόκληρη την κρεβατοκάμαρά σας να φαίνεται παλιά, ακατάστατη και ακατάστατη.

Αν το χρώμα στην πόρτα του υπνοδωματίου σας αρχίσει να ξεφλουδίζει και να σπάει Και το ξαναβάψιμο δεν λύνει το πρόβλημα. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε να αγοράσετε μια νέα πόρτα για την κρεβατοκάμαρά σας.

Βλέπεις ένα φως να λάμπει μέσα από την πόρτα.

Αν δείτε φως να μπαίνει στο δωμάτιό σας από το σαλόνι Είτε είναι στο πλάι, πάνω, κάτω ή στο κέντρο, να ξέρετε εάν η πόρτα σας είναι ξεπερασμένη και χρειάζεται αντικατάσταση.

Ακόμα και λίγο φως δεν είναι πρόβλημα. Είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει ένα κενό στην πόρτα που προκαλεί ζεστό ή κρύο αέρα να διαφεύγει από το δωμάτιό σας και να επηρεάζει τη θερμοκρασία του υπνοδωματίου σας.

Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη σας επιλογή που απομένει είναι να αντικαταστήσετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας με μια νέα που ταιριάζει πάνω από το πλαίσιο της πόρτας!

ακούσατε έναν δυνατό θόρυβο

Ιδανικά Η πόρτα του υπνοδωματίου πρέπει να είναι ηχομονωμένη σε κάποιο βαθμό. Η κρεβατοκάμαρα είναι όπου κοιμάσαι και σίγουρα δεν θέλεις να σε ενοχλεί ο θόρυβος από το εξωτερικό.

Εάν αρχίσετε να ακούτε δυνατούς θορύβους έξω από το δωμάτιο καθώς κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η πόρτα του υπνοδωματίου σας δεν είναι τόσο ηχομονωμένη όσο παλιά.

Η αντικατάσταση των πορτών κρεβατοκάμαρας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα εάν επενδύσετε σε πόρτες καλής ποιότητας.

νέα πόρτα κρεβατοκάμαρας

Η τιμή μιας πόρτας κρεβατοκάμαρας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το υλικό, την ποιότητα και τον τύπο.

Όσο πιο premium είναι το υλικό της πόρτας, τόσο πιο ακριβό θα είναι. Οι πόρτες κρεβατοκάμαρας διατίθενται σε ποικίλες τιμές, έτσι ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό που διαθέτετε. Μπορείτε να βρείτε μια πόρτα για την κρεβατοκάμαρά σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις μέσες τιμές για διαφορετικούς τύπους πορτών κρεβατοκάμαρας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε καλύτερα ποια ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Πόρτες με κούφια και συμπαγή πυρήνα

Όταν ψάχνετε για νέες πόρτες κρεβατοκάμαρας, θα βρείτε δύο τύπους θυρών. κοίλος και συμπαγής πυρήνας

Οι κοίλες πόρτες έχουν συνήθως 2 λεπτές όψεις και στις δύο πλευρές. Ο χώρος μεταξύ τους είναι γεμάτος με κυψελωτές πυρήνες.

Οι συνηθισμένες πόρτες είναι φθηνές πόρτες. Μπορείτε να τα βρείτε για $ 30 έως $ 400. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν κανονικές πόρτες για $ 50 έως $ 150.

Οι πόρτες συμπαγούς πυρήνα είναι πιο ακριβές από τις πόρτες με κοίλο πυρήνα. είναι πιο βαριά Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και συχνά έχει ροκανίδια ή αφρό για να το κάνει ηχομονωτικό.

Οι συμπαγείς πόρτες είναι τέλειες για την κρεβατοκάμαρα! Αυτές οι πόρτες κυμαίνονται σε τιμή από $70 έως $250. Οι πόρτες συμπαγούς πυρήνα κορυφαίας ποιότητας κοστίζουν πάνω από $500.

πόρτα από μασίφ ξύλο

Αυτή είναι η πιο ακριβή πόρτα κρεβατοκάμαρας. Η τιμή μιας πόρτας από μασίφ ξύλο ποικίλλει ανάλογα με το είδος του ξύλου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της πόρτας. Και είτε αγοράζετε πλάκες είτε και τις δύο πλάκες και κουφώματα.

Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από $150 έως $1000.

Οι πόρτες από μαόνι, κυπαρίσσι, κέδρο, σημύδα, αμερικάνικη και βραζιλιάνικη καρυδιά και κεράσι είναι πιο ακριβές. Οι τιμές κυμαίνονται από $355 έως $590.

Οι συμπαγείς πόρτες σφενδάμου κυμαίνονται σε τιμή από $265 έως $485. Οι ποιοτικές λεκιασμένες και λεκιασμένες πόρτες από λεύκα και σφενδάμου είναι λιγότερο ακριβές και κοστίζουν μεταξύ $160 και $340.

Οι πόρτες στάχτης και κόκκινης βελανιδιάς είναι πιο ακριβές και κυμαίνονται σε τιμή από 240 έως 420 δολάρια.

Η τιμή είναι μόνο στην πόρτα. γιατί υπάρχουν και άλλα έξοδα όπως μεταφορά και εγκατάσταση Η πραγματική τιμή που πληρώνετε για την πόρτα που θέλετε είναι υψηλότερη.

πόρτα αλουμινίου

Ένα άλλο δημοφιλές υλικό πόρτας είναι το αλουμίνιο. Αυτές οι πόρτες δίνουν στο σπίτι σας μια αριστοκρατική και μοντέρνα εμφάνιση. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 300 έως 2000 δολάρια.

Οι πόρτες αλουμινίου δεν είναι σαν τις κανονικές πόρτες κρεβατοκάμαρας. Είναι όμως πολύ δημοφιλές για ντουλάπες και εσωτερικές συρόμενες πόρτες, όπως μπαλκόνια ή βεράντες.

τόνους και διακοσμήσεις

Μια απλή πόρτα κρεβατοκάμαρας κοστίζει λιγότερο από μια πόρτα με διακοσμητικό φινίρισμα. Προφορές όπως ξυλόγλυπτα, γυάλινα ένθετα και τέτοιου είδους στοιχεία μπορούν να αυξήσουν την τιμή μιας πόρτας.

Μια απλή, απλή πόρτα μπορεί να κοστίζει περίπου $30, αλλά μια γυάλινη πόρτα κρεβατοκάμαρας θα κόστιζε περίπου $500.

σετ πόρτας

Η τιμή της πόρτας του υπνοδωματίου σας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το στυλ σας. Οι πόρτες τσέπης, για παράδειγμα, μπορεί να κοστίζουν από 140 έως 1.000 $ για την εγκατάσταση.

Οι γαλλικές πόρτες κυμαίνονται σε τιμή από $200 έως $4.000. Οι εγκαταστάσεις πορτών σαλονιού κοστίζουν συνήθως μεταξύ $100 και $500.

Το στυλ της πόρτας που θα επιλέξετε θα έχει μεγάλη επίδραση στο κόστος αντικατάστασης της πόρτας του υπνοδωματίου σας.

μισθός

όπως έχουμε πει πολλές φορές Όταν παίρνετε μια νέα πόρτα για την κρεβατοκάμαρά σας. Πρέπει να πληρώσετε για την πόρτα και την εργασία.

Η εργασία για εγκαταστάσεις πόρτας κυμαίνεται από 40 έως 90 $ ανά ώρα. Οι επαγγελματίες χρειάζονται περίπου 3 έως 4 ώρες για να εγκαταστήσουν μια νέα πόρτα.

Τώρα το κόστος εργασίας ποικίλλει επίσης ανάλογα με τον τύπο της πόρτας που παίρνετε. Η εγκατάσταση προκατασκευασμένων θυρών είναι λιγότερο δαπανηρή, καθώς ο εργολάβος πρέπει να τις συνδέσει στο πλαίσιο της πόρτας.

Εάν αγοράσετε μια πλακέ πόρτα, η εγκατάσταση κοστίζει από 50 έως 400 $, καθώς οι πόρτες από πλάκες είναι είτε χωρίς πλαίσιο είτε με απαραίτητο υλικό στερέωσης, όπως μεντεσέδες.

Κάθε μεντεσέ κοστίζει περίπου 2,50 $. Το υλικό σχεδιαστή κοστίζει έως και 10 $ περισσότερο, ανάλογα με τον τύπο και το σχέδιο της κλειδαριάς και της λαβής. Οι τιμές για λαβές και κλειδαριές μπορεί να κυμαίνονται από $20 έως $200.

κατά την εγκατάσταση Οι εργολάβοι πρέπει να κάνουν πολλές γεωτρήσεις. Επομένως, το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση της πόρτας gullwing είναι υψηλό.

Εάν εγκαταστήσετε ένα νέο πλαίσιο και αγοράσετε επίσης ένα νέο πλαίσιο Οι μισθοί θα είναι υψηλότεροι. Η εγκατάσταση ενός πλαισίου πόρτας μπορεί να κοστίσει από 150 έως 300 $.

Εάν ο εργολάβος θέλει να τοποθετήσει το κάλυμμα Κάθε γραμμικό κοστίζει επιπλέον $2 έως $3.

Είτε αντικαθιστάτε την πόρτα του υπνοδωματίου σας επειδή είναι παλιά είτε θέλετε να βελτιώσετε την ομορφιά του υπνοδωματίου σας. Γνωρίζοντας την κατά προσέγγιση τιμή μπορεί να σας βοηθήσει.

Αντί να σοκαριστείτε από την τιμή μιας νέας πόρτας κρεβατοκάμαρας Θα πρέπει να κάνετε την εργασία σας και να προετοιμάσετε έναν πρόχειρο προϋπολογισμό. εκ των προτέρων είναι καλύτερα Αυτό θα διευκολύνει την αναζήτηση!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *