Μπορείτε να κρατήσετε κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο;

Can You Keep Frozen Waffles in the Fridge?

Το να διατηρείτε τις κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο είναι κακή ιδέα.

Είτε βάλατε κατά λάθος μια σακούλα κατεψυγμένο λάχανο στο ψυγείο. Ή αναρωτιέστε τι γεύση έχουν οι βάφλες αν ξεπαγώσουν πρώτα; Ίσως αναρωτιέστε αν μπορείτε να καταψύξετε κατεψυγμένες βάφλες.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν πρέπει να φυλάσσετε τις κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο, ωστόσο, δεν το συνιστούμε καθώς θα αλλάξει την ποιότητα των βαφλών σας. Και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ξαναζεστάνετε τις βάφλες παρά να τις παγώσετε.

Ετοιμάστε λοιπόν το σιρόπι σφενδάμου σας καθώς εμβαθύνουμε στις αποχρώσεις του γιατί δεν είναι καλή ιδέα να ψύχετε τις κατεψυγμένες βάφλες σας.

Πώς παράγονται μαζικά οι κατεψυγμένες βάφλες της Van;

4 λόγοι για τους οποίους είναι κακό να διατηρούνται κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο

«Μπορώ να παγώσω βάφλες;» Τώρα ξέρετε την απάντηση. Καλύτερα αποφύγετε να το κάνετε αυτό. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν γιατί είναι τόσο κακό.

1. Είναι άρρωστοι.

Οι κατεψυγμένες βάφλες συμπυκνώνονται φυσικά όταν καταψύχονται.

Επίσης, αν βάλετε κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο και καεί η κατάψυξη. Οι βάφλες θα είναι ακόμα υγρές. Αυτό συμβαίνει επειδή το κάψιμο στην κατάψυξη είναι η διαδικασία με την οποία σχηματίζονται μόρια νερού στα τρόφιμα. Αυτό συμβαίνει συνήθως εάν δεν χρησιμοποιείτε σφραγισμένο δοχείο. Αν και οι βάφλες είναι ακίνδυνες. Αλλά οι βάφλες είναι πολύ στεγνές όταν καταψύχονται και πολύ υγρές όταν αποψύχονται στο ψυγείο.

σε κάθε περίπτωση Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε βάφλες ελαφρώς τραγανές εξωτερικά και απαλές αλλά ζουμερές εσωτερικά.

εικόνα από παγωμένες βάφλες

Η αποθήκευση των βαφλών στο ψυγείο θα τις κάνει να μουσκέψουν και θα είναι δύσκολο να ξαναζεσταθούν.

Έτσι, αν ξεπαγώσετε κατεψυγμένες βάφλες στο ψυγείο ή αποθηκεύσετε τις βάφλες που έχουν απομείνει στο ψυγείο αντί για την κατάψυξη, Διατρέχετε τον κίνδυνο οι βάφλες να απορροφήσουν υπερβολική υγρασία. Φτιάξτε ένα τσιτσίρισμα στον φούρνο της τοστιέρας σας.

2. Μειώστε την ποιότητα των βαφλών.

Ωστόσο, η υγρασία δεν είναι πρόβλημα με την ψύξη των κατεψυγμένων βαφλών. Αλλά διατρέχετε τον κίνδυνο να αναπτύξετε προβλήματα όπως:

  • κακή γεύση
  • άλλαξε χρώμα
  • μυρωδιά μούχλας στο ψυγείο

στην πραγματικότητα Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ψωμί ως φυσικό αποσμητικό στο ψυγείο. Το πρόβλημα είναι αν διατηρείτε τις βάφλες στο ψυγείο χωρίς το καπάκι εντελώς κλειστό. Η βάφλα διατηρεί το άρωμα και τη γεύση άλλων φαγητών. Ναι, αν έχετε ένα μυρωδάτο ψυγείο.

Ωστόσο, εάν πρέπει να κρυώσετε τις βάφλες σας στο ψυγείο για να κάνετε χώρο στην κατάψυξη. Φροντίστε πρώτα να βάλετε τις βάφλες στον πάγκο σε θερμοκρασία δωματίου. Διαφορετικά, τα βακτήρια θα αρχίσουν να παράγουν μέσα σε δύο ώρες. Και μπορείτε να πάτε στο γιατρό αντί να πάρετε πρωινό.

3. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε πολλή ώρα για να φάτε.

Όταν βγάλετε τις κατεψυγμένες βάφλες από την κατάψυξη. Θα μετατραπούν από κατεψυγμένα στερεά σε ζεστό πρωινό. σε λεπτά

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξαναζεστάνετε τις βάφλες στο ψυγείο. Στην αρχή πρέπει να περιμένετε μέχρι να διαλυθεί πλήρως. Διαφορετικά, θα καταλήξετε με μια βάφλα που δεν ψήνεται πολύ γρήγορα εξωτερικά και δεν ψήνεται πολύ γρήγορα από μέσα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το να ξεκινήσετε το πρωί σας με μια μπουκιά παγωμένες βάφλες είναι ακριβώς όπως το θέλετε.

Η κατάψυξη βάφλες στο φούρνο λειτουργεί επίσης καλά. για να γινει αυτο Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350°F Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 10 – 15 λεπτά.

Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να είναι πιο τραγανά και λιγότερο υγρά. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή τραβώντας έξω την αλευριέρα και τη βαφλιέρα για να φτιάξετε μια σπιτική παρτίδα.

Αν και μπορεί να ακούγεται αντιπαθητικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάψυξη βάφλες είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να τις μαγειρέψετε αμέσως.

4. Είναι βραχύβια.

Είτε φτιάχνετε σπιτικές βάφλες είτε αγοράζετε κατεψυγμένες βάφλες από το μπακάλικο. Η αποθήκευση των βαφλών στο ψυγείο θα μειώσει τη διάρκεια ζωής τους.

Αν φτιάξετε τις δικές σας βάφλες στο σπίτι και τις καταψύξετε. Μπορείτε να περιμένετε ότι οι βάφλες θα διαρκέσουν 5-7 ημέρες, ωστόσο, οι προετοιμασμένες κατεψυγμένες βάφλες μπορούν να διαρκέσουν μόνο 3-5 ημέρες στο ψυγείο.

Αντιθέτως Μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές και αγορασμένες βάφλες στην κατάψυξη για 8 έως 12 μήνες.

Ζεσταίνουμε ξανά κατεψυγμένα σχήματα βάφλας και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.

με την κατάλληλη φροντίδα Οι βάφλες σας θα διαρκέσουν περισσότερο.

Περιττό να πούμε ότι δεν θα κερδίσετε πολλά από την επένδυσή σας σε βάφλες εάν ο σύντροφός σας τοποθετήσει κατά λάθος ένα κουτί βάφλες Echo στο ψυγείο αντί για την κατάψυξη. Ωστόσο, φροντίστε να τις φάτε μέσα σε λίγες μέρες από την κατάψυξη. στην κατάψυξη

Συχνές ερωτήσεις για τις βάφλες

Μπορεί το κουρκούτι για βάφλες να καταψυχθεί;

Αφού φτιάξουμε βάφλες Πιθανότατα γνωρίζετε ότι έχει περισσέψει λίγη ζύμη για βάφλες. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να παγώσετε τη ζύμη βάφλας για μελλοντική χρήση. Παγώστε τη ζύμη για βάφλες χρησιμοποιώντας μια πλαστική σακούλα ή αεροστεγές δοχείο. Γιατί η ζύμη είναι ρευστή. Θα πρέπει να αφήσετε χώρο για την κατεψυγμένη ζύμη να διογκωθεί χωρίς να σκίσετε την πλαστική σακούλα ή να ανοίξετε το δοχείο.
Θα πρέπει πάντα να βγάζετε το παγωμένο κουρκούτι βάφλας από το ψυγείο.

Επειδή η περισσότερη ζύμη για βάφλες περιέχει αυγά. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δεν πρέπει να αφήνετε τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερο από δύο ώρες.

Επομένως, είναι σχεδόν αδύνατο να διαλυθεί το άμυλο σας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν το κουρκούτι για βάφλες σας είναι πάνω από 90°F, θα λιώσει πιο γρήγορα. Αλλά δεν θα κρατήσει για δύο ώρες στον πάγκο.

Ο FDA συνιστά να μην ψύχετε τα αυγά για περισσότερες από 3-4 ημέρες, επομένως είναι σημαντικό να υπολογίσετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να μαγειρέψετε το πρωινό σας στη συσκευή για βάφλες. Για να μην σπαταλάτε το κουρκούτι της βάφλας σας.

Είναι ασφαλές να καταψύξετε ξανά τις βάφλες αφού έχουν κρυώσει;

Εάν έχετε παγώσει ποτέ βάφλες στο ψυγείο χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε θερμοκρασία δωματίου Μπορείτε να το ξαναβάλετε στην κατάψυξη.

Ωστόσο, δεν συνιστούμε να το κάνετε ξανά και ξανά. Όσες περισσότερες φορές ξεπαγώσετε και καταψύξετε τις βάφλες, τόσο πιο πιθανό θα είναι. Η συμπύκνωση σχηματίζεται από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Λόγω αυτού, η ποιότητα και η γεύση των βαφλών μειώνεται.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι απλώς ένα αισθητικό ζήτημα. Οι βάφλες σας είναι ασφαλείς για κατανάλωση μετά από λίγες μέρες στο ψυγείο, αν τις κρυώσετε.

Είναι κακές οι κατεψυγμένες βάφλες;

Σχηματίστε ζεστές και παγωμένες βάφλες στο τραπέζι του πρωινού.

Το πρωινό αποτελείται από ζεστές κατεψυγμένες βάφλες.

Είτε διατηρείτε τις παγωμένες βάφλες σας στο ψυγείο είτε στην κατάψυξη 24/7. Τα κατεψυγμένα επιδόρπια απλά δεν διαρκούν για πάντα. Αυτό ισχύει για τις προσυσκευασμένες βάφλες (όπως η βάφλα Echo) ή ακόμα και για τις βελγικές βάφλες φτιαγμένες από την αρχή.

Παρακάτω είναι μερικά σημάδια ότι οι βάφλες σας πρέπει να πεταχτούν στα σκουπίδια αντί για την τοστιέρα:

σκληρό καουτσούκ
ορατό σημείο άξονα
μυρωδιά φθοράς
άλλαξε χρώμα

Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μικρούς κρυστάλλους πάγου. χύμα στις βάφλες σας όταν τις βγάζετε από την κατάψυξη για να τις βάλετε στο ψυγείο ή στο φούρνο της τοστιέρας. ως αποτέλεσμα εγκαύματος κατάψυξης Το κάψιμο στην κατάψυξη δεν θα βλάψει την υγεία σας. Και οι βάφλες σας δεν θα έχουν καλή γεύση για φαγητό.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν οι κατεψυγμένες βάφλες σας είναι χαλασμένες ή όχι. Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης. Η διατήρηση κατεψυγμένων βαφλών στην κατάψυξη μετά την ημερομηνία λήξης είναι συνταγή καταστροφής.

Μπορούν οι κατεψυγμένες βάφλες να διατηρηθούν στο ψυγείο;

Οι κατεψυγμένες βάφλες εξακολουθούν να είναι βρώσιμες εάν τις βάλετε στο ψυγείο και τις φάτε μέσα σε λίγες μέρες, ωστόσο, συνιστούμε να τις διατηρήσετε στην κατάψυξη για καλύτερη ποιότητα. μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερο χρόνο μαγειρέματος

Τα καλά νέα είναι ότι η κατάψυξη των βαφλών σας θα διατηρήσει τις πρωτεΐνες, τις βιταμίνες και τα μέταλλα. Είναι ιδιαίτερα νόστιμα αν έχετε κατεψυγμένες βάφλες από σιτάρι ολικής αλέσεως ή φρούτα.

Βάλτε λοιπόν παγωμένες βάφλες στην κατάψυξη και απολαύστε ένα φρέσκο ​​πρωινό για έως και ένα χρόνο.

Μπορούν να διατηρηθούν οι βάφλες στο ψυγείο;

Ας υποθέσουμε ότι έχετε τελειώσει ένα πλούσιο πρωινό, αλλά έχετε ακόμα μια ή δύο παραψημένες βάφλες. Θα μπορούσε να είναι σπιτικές βάφλες που φτιάξατε φρέσκες από τη μυστική συνταγή του μείγματος βαφλών της γιαγιάς. ή παγωμένες βάφλες που ξαναζεστάσατε αλλά δεν τις τελειώσατε όλες.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μαγειρεμένες βάφλες σας στο ψυγείο.Μάλιστα, θα πρέπει να τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Οι βάφλες περιέχουν μια ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως αυγά, βούτυρο και γάλα, τα οποία πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο. (ή παγώστε)

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι οι βάφλες έχουν κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Στη συνέχεια, φυλάξτε τις βάφλες σας για να τις διατηρήσετε φρέσκες. Οι αεροστεγείς σακούλες, όπως οι σακούλες με φερμουάρ, είναι συνήθως μια χαρά. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από τις σακούλες για να μειώσετε τις επιπτώσεις της οξείδωσης στις βάφλες. Η οξείδωση καταστρέφει το άρωμα και τη γεύση πολλών τροφίμων. συμπεριλαμβανομένων βάφλες

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό αεροστεγές δοχείο για να διατηρήσετε τις βάφλες σας φρέσκες. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις βάφλες σε ένα πιάτο και να τις στερεώσετε με πλαστική μεμβράνη για να διατηρηθούν φρέσκες.

Οι βάφλες πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο; Δεν μπορώ να το αφήσω στον πάγκο;

Από την άποψη της ασφάλειας των τροφίμων Δεν θέλετε να αφήσετε τις βάφλες σας στον πάγκο. ή αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου μετά το ψήσιμο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι βάφλες αντέχουν σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς Φαρενάιτ περισσότερο από άλλες ποικιλίες, σύμφωνα με το foodsafety.gov. Τα τρόφιμα με βάφλες εξακολουθούν να είναι ευαίσθητα στην ανάπτυξη βακτηρίων. που μπορεί να αρρωστήσει τους ανθρώπους Καλύτερα να διατηρούνται στο ψυγείο ή στην κατάψυξη – μετά ξαναζεσταίνετε τις βάφλες σε φούρνο τοστιέρα ή φριτέζα αέρα.

Όπως το αγνό σιρόπι σφενδάμου ή η σαντιγί που χρησιμοποιείτε στις βάφλες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η κρέμα θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στο ψυγείο. Και το σιρόπι σφενδάμου πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Από την άποψη της ασφάλειας των τροφίμων, πιθανότατα δεν θέλετε να αφήσετε τις βάφλες σας στον πάγκο ή σε θερμοκρασία δωματίου μετά το ψήσιμο. Σύμφωνα με το food safe.gov, ωστόσο, οι βάφλες αντέχουν σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς. Φαρενάιτ από άλλα τρόφιμα όπως το κρέας και γαλακτοκομικά. Οι βάφλες εξακολουθούν να είναι ευαίσθητες στην ανάπτυξη βακτηρίων. Καλύτερα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη – μετά ξαναζεσταίνετε τις βάφλες σε φούρνο τοστιέρα ή φριτέζα αέρα.

Όπως το αγνό σιρόπι σφενδάμου ή η σαντιγί που χρησιμοποιείτε στις βάφλες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η κρέμα θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στο ψυγείο. Και το σιρόπι σφενδάμου πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.

Πόσο διαρκούν οι βάφλες στο ψυγείο;

Εάν αποθηκεύετε σωστά τις βάφλες σας στο ψυγείο Θα πρέπει να τα φάτε όλα μέσα σε 48 ώρες, ακόμα κι αν οι βάφλες έχουν αποθηκευτεί σωστά – αφήνοντάς τες έξω περισσότερο από αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή γεύση.

Μπορούν οι βάφλες να καταψυχθούν;

Ναι, μπορείτε να καταψύξετε τις σπιτικές βάφλες σας. Το γλάσο με βάφλες έχει μια ελαφρώς διαφορετική διαδικασία.
1) Αφήστε τις βάφλες σας να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.
2) Τοποθετήστε τις βάφλες σε μία στρώση σε ένα επίπεδο ταψί ή ταψί. Μέχρι να δέσει – κατά προτίμηση 1 έως 2 ώρες.
3) Όταν οι βάφλες κρυώσουν και σφίξουν Τοποθετήστε σε σφραγισμένη σακούλα κατάψυξης μεγέθους γαλονιού. Καθαρίστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από τη σακούλα για να αποτρέψετε την οξείδωση. Αυτό θα κάνει τις βάφλες σας χειρότερη. Φροντίστε να χωρίσετε τις βάφλες. Χρησιμοποιήστε χαρτί κατάψυξης, χαρτί κεριού, λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο για να αποτρέψετε το να κολλήσουν οι βάφλες μεταξύ τους. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε σακούλες κατάψυξης μεγέθους γαλονιού. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα σφραγιστικό κενού, όπως ένα Food Saver, για να αφαιρέσετε τον αέρα από τις σακούλες του καταψύκτη και να διατηρήσετε τις βάφλες σας φρέσκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *