Μια λίστα με όλες τις ρυθμίσεις του μπλέντερ που είναι κοινές μεταξύ των περισσότερων μπλέντερ

A List Of All Blender Settings Common Among Most Blenders

Εκτενής λίστα με λειτουργίες Blender

Το 2019, πουλήθηκαν 25 εκατομμύρια μπλέντερ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η συσκευή κουζίνας θα βρίσκεται στον πάγκο σας. Ξέρετε όμως πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Τα περισσότερα μπλέντερ διαθέτουν τυπικές ρυθμίσεις και ταχύτητες. Συχνά οι άνθρωποι απλώς ρίχνουν μερικά συστατικά στο μπλέντερ και πατούν το παλιομοδίτικο κουμπί. Ωστόσο, αυτά τα συστήματα έχουν έναν σκοπό και έναν σκοπό!

Τα μπλέντερ είναι πολύ ευέλικτα – πολλά από αυτά έχουν πολλαπλές αυτόματες ρυθμίσεις και λειτουργίες.

Μια λίστα με όλες τις ρυθμίσεις του Blender και τι κάνουν. Αν θέλετε να έχετε το δικό σας μπλέντερ στο μέλλον Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές του μπλέντερ. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μπλέντερ που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Τύπος συστήματος

Τα περισσότερα μπλέντερ έχουν ρυθμίσεις ταχύτητας και πλήκτρα πρόσβασης για να δημιουργήσουν την τέλεια ρύθμιση για smoothies ή άλλα ποτά. Μπορείτε να βασιστείτε σε πέντε βασικά συστήματα ανάμειξης, ανάδευση, άλεση, ανάμειξη, ανάμειξη και σύνθλιψη πάγου. Αυτά χρησιμοποιούνται συχνά για την επίτευξη της βέλτιστης διατροφής.

ταραχή

Το ανακάτεμα είναι το καλύτερο σύστημα για την ανάμειξη των συστατικών. Όταν φτιάχνετε λοιπόν ένα milkshake Βάλτε λίγο παγωτό και γάλα και χρησιμοποιήστε αυτή την υφή. με μέτρια ταχύτητα Το μπλέντερ θα ανακατέψει όλα τα υλικά για να δημιουργήσει την υφή και το ρόφημα που επιθυμείτε.

θυμωμένος

Ο πουρές κρέας είναι κατάλληλος για παιδικές τροφές και σούπες. Η ανάμειξη ορισμένων στερεών τροφών σε πουρέ ή υγρή κατάσταση είναι αυτό που ακούγεται. Η ρύθμιση ταχύτητας πουρέ επηρεάζει την υγρή κατάσταση. Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα, τόσο πιο λεία είναι η υφή.

Εικόνα πολτοποιημένης σούπας σε μπλέντερ

Η σούπα φτιάχνεται αλέθοντας στο μπλέντερ.

ψιλοκομμένο

Το σύστημα κοπής σπάει τα φρούτα, τα λαχανικά, ακόμη και το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Αυτή η υφή είναι τέλεια για να προσθέσετε σάλσα ή λαχανικά στα γεύματα.

υγρό

Αυτό το υγρό σύστημα είναι ιδανικό για υγροποίηση ποτών ή φρούτων σε χυμό.

Ice Crush

Το όνομα περιγράφει αυτό που κάνει! όταν χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα Θα πάρετε τον καλύτερο θρυμματισμένο πάγο. Αν θέλετε προσθέστε πάγο για να κρυώσει το ζεστό ρόφημα Αυτό το σύστημα θα σας φανεί χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα φρούτα στα νόστιμα smoothies φρούτων σας. (ή ένα υγιεινό πράσινο smoothie)

εικόνα του μπλέντερ με παγάκια

Πολλά μπλέντερ είναι πολύ αποτελεσματικά στη σύνθλιψη του πάγου.

σφυγμός

Εξαρτάται από ποιον ρωτάς. Ο ρυθμός είναι η υφή ή η ταχύτητα. Τεχνικά, είναι και τα δύο. Βοηθήστε στον έλεγχο του συστήματος και αποδώστε ισχυρότερο αντίκτυπο όταν χρειάζεται. Το Pulse είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λειτουργία του μπλέντερ. Λειτουργεί με τις περισσότερες συνταγές και ποτά που χρησιμοποιείτε.

Επιλογή συστήματος μπλέντερ

στα περισσότερα μοντέλα Οι ρυθμίσεις θα εξαρτηθούν από το μπλέντερ. Ελέγχουν την ταχύτητα και την κίνηση των λεπίδων για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. για ευκολία στη χρήση Τα περισσότερα έχουν απτικά κουμπιά ή διακόπτες.

Η επιλογή της καλύτερης ρύθμισης εξαρτάται από το τι κάνετε, όπως να φτιάχνετε μιλκσέικ και μαργαρίτες. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ανακατέψετε ένα milkshake. Δεν θέλετε το milkshake σας να είναι πολύ ρευστό – ανακατέψτε τα δύο συστατικά σε μια παχιά πάστα.

βίντεο YouTube

Ρυθμίσεις μπλέντερ στο Aster Pro Blender

Αν φτιάχνεις μαργαρίτες Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ρύθμιση του πουρέ. Ο πουρές μετατρέπει τα φρούτα σε μια αραιή ουσία. σχεδόν υγρό και αποφύγετε τη συσσώρευση του ποτού σε μη ικανοποιητικό επίπεδο.

Τι γίνεται με την ταχύτητα;

Τα περισσότερα μπλέντερ έχουν ρυθμίσεις ταχύτητας – χαμηλή, μεσαία και υψηλή Πώς μπορώ να επιλέξω την ταχύτητα; Με απλά λόγια, μια περιστρεφόμενη προπέλα δημιουργεί μια δίνη. Αυτή η δίνη βοηθά το φαγητό να ανακατευτεί, να ανακατευτεί και βασικά να αλλάξει σχήμα.

Η ρύθμιση χαμηλής ταχύτητας το κάνει πιο αργό και ομαλό. Αλλά δεν αρκεί για τη δουλειά. Ωστόσο, οι υψηλότερες ταχύτητες μπορεί να προκαλέσουν την κονιοποίηση των τροφίμων πέρα ​​από την επιθυμητή ρύθμιση.

Επομένως, η επιλογή της ταχύτητάς σας είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή της ταχύτητας. με ρύθμιση Η υψηλή ταχύτητα είναι ιδανική για εφαρμογές λεπτής λείανσης όπως ο πουρές Η ταχύτητα της λεπίδας τραβάει στερεά σε μια δίνη για να παρέχει επαναλαμβανόμενη κοπή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν κόβετε φαγητό πρέπει να χρησιμοποιεί χαμηλή ταχύτητα Γιατί δεν προσπαθείς να αλέσεις το φαγητό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *