Κρατήστε το άμυλο καλαμποκιού σας να μην συσσωρευτεί

Keeping Your Corn Starch From Clumping

σε ένα δοχείο αποθήκευσης και αποτρέψτε τη συσσώρευση κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα.

Άμυλο καλαμποκιού ή μερικές φορές ονομάζεται άμυλο καλαμποκιού. Είναι ένα πυκνωτικό χωρίς γλουτένη που χρησιμοποιείται συνήθως σε σάλτσες, σάλτσες, μαγειρευτά, πουτίγκες και πολλά άλλα. Αυτή η λεπτή λευκή σκόνη είναι βασικό στοιχείο στις περισσότερες κουζίνες. Και το ευρύ φάσμα των χρήσεών του το καθιστά πολύ χρήσιμο.

Ένα από τα κύρια προβλήματα με το άμυλο καλαμποκιού είναι η συσσώρευση. Το να πετάξετε αμέσως το άμυλο καλαμποκιού απευθείας στο υγρό είναι μια απλή λύση. Αυτό θα καταλήξει με αντιαισθητική πούδρα. Όχι η φανταχτερή σούπα ή stir-fry που θέλετε.

Το άμυλο καλαμποκιού συσσωματώνεται όταν έρχεται σε επαφή με το υγρό.

Δεν είναι δυνατό να αποτραπεί η συσσώρευση του καλαμποκάλευρου. Μερικές συμβουλές και κόλπα μπορούν να κάνουν το καλαμποκάλευρο σας να λειτουργήσει.

Από τι παρασκευάζεται το άμυλο καλαμποκιού;

Αν και το άμυλο καλαμποκιού είναι παρόμοιο με άλλα πηκτικά όπως το άμυλο, το άμυλο πατάτας και το αλεύρι σίτου, προέρχονται από εντελώς διαφορετικές πηγές. Το μαντέψατε: Το καλαμπόκι Το άμυλο καλαμποκιού περιέχει υδατάνθρακες από καλαμπόκι.

Το άμυλο καλαμποκιού δεν χρησιμοποιείται μόνο για να πήξει τις σάλτσες. Είναι επίσης ένα δημοφιλές συστατικό για καθαρισμό και βιομηχανικούς σκοπούς. Έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής και διατηρείται εύκολα στο σπίτι.

Πώς να αποτρέψετε το άμυλο καλαμποκιού να κολλήσει στο δοχείο

Εάν αποθηκεύετε σωστά το άμυλο καλαμποκιού Δεν θα έχετε πρόβλημα με τη συσσώρευση μέσα στο δοχείο. Αν όμως κολλήσει όλο το άσπρο αλεύρι Το άμυλο καλαμποκιού σας έχει υγρανθεί.

Εάν το καλαμποκάλευρο σας βραχεί μέσα στο δοχείο, θα είστε εντάξει. Αν αφήσετε το καλαμποκάλευρο υγρό στο δοχείο μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων. καθιστώντας το μη ασφαλές για χρήση με τρόφιμα

Αλλά η πιο κοινή αιτία δημιουργίας σβώλων αμύλου καλαμποκιού στα δοχεία είναι η έκθεση στην υγρασία. Το άμυλο καλαμποκιού είναι γενικά σταθερό στην αρχική συσκευασία. Και μπορείτε να τα ξανασυσκευάσετε σε κουτάκι ή αεροστεγές δοχείο για ασφάλεια.

Δύο από τους καλύτερους τρόπους αποθήκευσης καλαμποκιού είναι οι σακούλες Mylar και τα σφραγισμένα βάζα. Και τα δύο κρατούν έξω τον αέρα και την υγρασία. και αποτρέψτε τη συσσώρευση του δοχείου

Πώς να σταματήσετε το άμυλο καλαμποκιού να συσσωρεύεται

Το σμήνος κοντέινερ δεν είναι το ίδιο με το ενεργό σμήνος. Όταν προσθέτετε καλαμποκάλευρο στα αγαπημένα σας πιάτα Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποτρέψετε τη συσσώρευση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Φτιάξτε σάλτσα αμύλου καλαμποκιού

Ο ευκολότερος και πιο συνηθισμένος τρόπος ανάμειξης παχυντών. Από άμυλο καλαμποκιού σε άμυλο καλαμποκιού και ό,τι ενδιάμεσα. είναι να δοθεί λύση

Η σάλτσα καλαμποκιού δεν είναι τίποτα άλλο από άμυλο καλαμποκιού και νερό. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό. Το πρώτο είναι ένα μπολ και ένα μικρό πιρούνι ή σύρμα. και το δεύτερο είναι ένα βάζο.

Μετρήστε το καλαμποκάλευρο στο μπολ. Προσθέστε διπλάσιο νερό στο άμυλο καλαμποκιού και ανακατέψτε τα δύο χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή ένα σύρμα μέχρι να ληφθεί μια λεία ζύμη χωρίς σβόλους. Προσθέστε αυτό το συστατικό στη διατροφή σας.

Μπορείτε να αναμίξετε άμυλο καλαμποκιού και νερό σε ένα βάζο. Κλείστε το καπάκι και ανακινήστε δυνατά το μπουκάλι. Μέχρι να συνδυαστούν καλά, χωρίς σβώλους Ρίξτε τη σούπα στο πιάτο σας.

αφαίρεση σβώλων από υγρό

Κάποιοι από εσάς μπορεί να καθυστερήσουν λίγο να χρησιμοποιήσουν την πρώτη μας συμβουλή παραπάνω. ξεκινάς το γεύμα προσθέστε πυκνωτικό και τώρα έχεις έναν κύβο Τι πρέπει να κάνεις?

μεγάλο σπάσιμο δέντρου

Πάρτε ένα πιρούνι ή ένα μεγάλο σύρμα και χρησιμοποιήστε το για να σπάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μεγάλα κορν φλέικς. Πιέστε το κομμάτι στα πλαϊνά ή στον πάτο της κατσαρόλας ή του τηγανιού για να το σπάσετε σε μικρά κομμάτια.

Το άμυλο καλαμποκιού ξύστηκε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύρμα χειρός για να σπάσετε το άμυλο καλαμποκιού.

φίλτρο υγρού

Μόλις φυτέψετε μια μεγάλη συστάδα στο πιάτο σας. Στραγγίστε το υγρό για να πιάσει όλες τις μικρές σβώλους Ρίξτε τη σάλτσα ή άλλα υλικά από το κόσκινο Αν έχετε να κάνετε με μερικές μικρές σβώλους, μπορείτε να τις σπρώξετε μέσα από το κόσκινο με ένα κουτάλι.

Αν πιάσετε μια μεγάλη συστάδα Μετακινήστε το από το κόσκινο σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτουμε λίγο λίγο νερό ενώ ανακατεύουμε τους κύβους με ένα πιρούνι. Συνεχίστε μέχρι να πάρετε ένα λείο υγρό. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

χρησιμοποιήστε μπλέντερ

Εάν φτιάχνετε σάλτσα ή σάλτσα που δεν περιέχει άλλα συστατικά, όπως λαχανικά ή κρέας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλέντερ για να ανακατέψετε τους σβόλους του αμύλου καλαμποκιού.

Προσθέστε όλα τα υλικά σας στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα πάντα. όταν τελειώσετε την ανάμειξη Ρίξτε τη σάλτσα ή τη σάλτσα σας μέσα από ένα σουρωτήρι για να αφαιρέσετε τους υπόλοιπους σβόλους. Οι υπόλοιποι κύβοι θα πρέπει να είναι αρκετά μικροί για να πεταχτούν.

Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα, αφήνοντας τη σάλτσα στην κατσαρόλα και χρησιμοποιώντας ένα εμβαπτιζόμενο μπλέντερ αν έχετε. Ένα μπλέντερ εμβάπτισης βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της σάλτσας ή του σάλτσας. και ανακατεύουμε από κάτω Αποτρέψτε το να μολύνει άλλο μεγάλο εξοπλισμό.

Ένα μπλέντερ για να μαλακώσει το άμυλο καλαμποκιού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλέντερ για να σπάσετε τους σβόλους του αμύλου καλαμποκιού.

Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ εμβάπτισης στο μείγμα σας για να στοχεύσετε τους σβόλους αμύλου καλαμποκιού.

υποκατάστατο αμύλου καλαμποκιού

όπως είπαμε Το άμυλο καλαμποκιού έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητο συστατικό σε κάθε κουζίνα. Οπότε αν το αφήσετε, θα υπάρξουν προβλήματα.

αλεύρι

Αν και το καλαμποκάλευρο είναι διπλάσιο από το αλεύρι Αξίζει όμως να αντικαταστήσετε το αλεύρι σε πολλές συνταγές αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άμυλο καλαμποκιού αντί για αλεύρι. Χρησιμοποιήστε διπλάσιο αλεύρι.

σκόνη arrowroot

Εάν πρέπει να επιλέξετε μια επιλογή χωρίς γλουτένη Μπορείτε να αντικαταστήσετε το arrowroot με το άμυλο καλαμποκιού.Το Arrowroot είναι τόσο παχύ όσο το καλαμπόκι και έχει την ίδια συνοχή. όχι σαν το αλεύρι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ποσότητα arrowroot με το καλαμποκάλευρο.

άμυλο ταπιόκας

Αν και λιγότερο γνωστό από ορισμένες από τις άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα, το άμυλο ταπιόκας είναι ένα εξαιρετικό πυκνωτικό. Προέρχεται από τη μανιόκα και βρίσκεται συνήθως σε ψωμί, ζυμαρικά, πουτίγκες, σούπες και άλλα, καθώς και στο αλεύρι. Θα χρειαστείτε διπλάσιο άμυλο ταπιόκας από άμυλο καλαμποκιού.

Shantan Gum

Το κόμμι ξανθάνης είναι ένα άλλο πηκτικό που λειτουργεί ως βάση για πολλά πηκτικά προϊόντα. Μοιάζει με το καλαμπόκι και προέρχεται από το ίδιο φυτό. Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται με ζύμωση της ζάχαρης καλαμποκιού από βακτήρια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υποκατάστατο κόμμι ξανθάνης ένα προς ένα χωρίς γλουτένη.

Κάντε το καλαμποκάλευρο σας χωρίς αλεύρι.

Το καλαμπόκι είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό κουζίνας. Αλλά η σωστή χρήση τους απαιτεί κάποιες γνώσεις μαγειρικής. Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω συμβουλές και κόλπα. Θα κατακτήσετε την τέχνη του παχύρρευστου και θα δημιουργήσετε υπέροχο φαγητό χωρίς σβώλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *