Εύκολες συμβουλές για την οργάνωση του καταψύκτη σας

Easy Hacks To Organize Your Freezer  

Όταν είστε κουρασμένοι, πρέπει να βιαστείτε, πρέπει να οργανώσετε την κατάψυξη. Και δεν φαίνεται να βρίσκω νόστιμο φαγητό από το χθεσινό δείπνο Δεν μπορείς να μην σκεφτείς τη δουλειά που έκανες όλη μέρα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την επίλυση αυτού του επαναλαμβανόμενου διλήμματος:

Μάθετε τι είναι παγωμένο

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, δεν συνιστάται να αποθηκεύετε λαχανικά ή φρούτα με υψηλή υγρασία, όπως σπανάκι και καρπούζι.

Παγώστε στο χρησιμοποιήσιμο μέρος.

Αφιερώστε χρόνο για να μοιράσετε την ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιείτε για να διευκολύνετε όταν χρειάζεστε μόνο μέρος του συνόλου. Μπορείτε να καταψύξετε τα κομμάτια σε ατομικές σακούλες κατάψυξης. ώστε όταν θέλετε Μπορείτε να ξεπαγώσετε μόνο τα μέρη που θέλετε.

Αποθηκεύστε το κρέας σε χαμηλά ράφια.

Οποιοδήποτε συσκευασμένο κρέας ή αποθηκευμένο κρέας είναι εγγυημένο ότι δεν θα διαρρεύσει χυμός κρέατος, επομένως αποθηκεύστε το χυμό κρέατος στο κάτω συρτάρι. για να μην στάζει σε άλλα αντικείμενα στο ψυγείο ή να γίνει ακατάστατο.Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, φυλάξτε το σε ένα δοχείο που θα κρατά τον χυμό εάν έχει διαρροή.

επισημάνετε τα πάντα

Οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στη λήθη και έχω μια λύση για αυτό. Συνιστάται τα δοχεία αποθήκευσης να φέρουν ετικέτα με το όνομα του τροφίμου και την κρίσιμη ημερομηνία. Γιατί κάποια τρόφιμα θα χαλάσουν πολύ γρήγορα.

Αποθηκεύστε το απόθεμα στην κατάψυξη..

για να αποφύγετε την υπερβολική τροφοδοσία Καλό είναι να διατηρείτε όλα όσα έχετε ήδη στο απόθεμα για να αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Τοποθετήστε ένα άδειο κουτί αυγών στην πόρτα του ψυγείου..

Το τελάρο αυγών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσετε τα βάζα με τα καρυκεύματα ανάποδα.

Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα μπουκάλια δεν θα πέσουν όταν ανοίγετε την πόρτα του καταψύκτη. και διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο της φιάλης χρησιμοποιείται πλήρως. Και μειώστε τα απόβλητα κρατώντας τα πάντα στην επάνω άκρη του μπουκαλιού.

Χρησιμοποιήστε ένα συρτάρι ψυγείου..

Αποθηκεύστε το γρήγορο φαγητό κοντά στο ψυγείο για να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων.

Αποφύγετε την κατάψυξη.

Βασικός Οργανωμένος Καταψύκτης

Το κουτί είναι το πιο χρήσιμο διαστημικό παράσιτο στην κατάψυξή σας. Λόγω του μεγάλου μεγέθους του, αν είναι δυνατόν, αφαιρέστε το περιεχόμενο από το κουτί και αποθηκεύστε το σε κάδο αποθήκευσης. Αν υπάρχει κάποια χρήσιμη πληροφορία Κόψτε τα ή σημειώστε τα σε ένα ημερολόγιο σκόνης που δεν χρησιμοποιείτε.

Παγώστε τα πράγματα στο επίπεδο

Για παράδειγμα, αν σας περισσεύει σούπα Κρατήστε το πρώτα σε σακούλα κατάψυξης. Τοποθετήστε τις σακούλες στο κάτω μέρος της κατάψυξης μέχρι να στερεοποιηθεί.Δεύτερον, στοιβάστε τις σακούλες ή τοποθετήστε τις σε έναν κάδο αποθήκευσης. Αυτό καθιστά εύκολο να περπατήσετε μέσα από οργανωμένους σωρούς για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Αποθηκεύστε τα λαχανικά σε κάθετα δοχεία.

Τα δοχεία Crystal Light είναι ιδανικά για την αποθήκευση πλυμένων και κομμένων λαχανικών. Γιατί χρησιμοποιεί τον κάθετο χώρο της κατάψυξης.

χρησιμοποιήστε θήκη περιοδικού

χρήσιμος Ειδικά όταν αποθηκεύετε κατεψυγμένα τρόφιμα ή σάλτσες. Μπορείτε να βάλετε μερικά σε ένα δοχείο, να το σηκώσετε ή να επισυνάψετε μια ματ αυτοκόλλητη σημείωση για να παρακολουθείτε τι έχετε αποθηκεύσει.

πάρτε έναν συνδετήρα

Εάν ο καταψύκτης σας έχει διάτρητο ράφι Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ για να κρατήσετε την τσάντα στη θέση της. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε αρκετό χώρο στο κάτω ράφι για να αποθηκεύσετε περισσότερα πράγματα.

χρησιμοποιήστε μαγνητικά δοχεία

Αυτά τα ειδικά δοχεία σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε μικρά, σπάνια χρησιμοποιούμενα αντικείμενα (όπως ξηρούς καρπούς ή τζίντζερ) στο επάνω μέρος του θαλάμου κατάψυξης.

αφαιρέστε το ράφι

Οι περισσότεροι καταψύκτες διαθέτουν ράφια που δεν σας βοηθούν να παραμείνετε οργανωμένοι. Επειδή τα περισσότερα από αυτά τα ράφια είναι αφαιρούμενα. Έτσι, μπορείτε να αποσυνδέσετε και να προσαρμόσετε το χώρο ώστε να ταιριάζει στη δημιουργικότητα του οργανισμού σας.

χρησιμοποιήστε πλαστικά δοχεία

Οι πλαστικοί κάδοι είναι χρήσιμοι γιατί μπορείτε να αποθηκεύσετε διαφορετικά αλλά τα ίδια αντικείμενα, όπως κοτόπουλο και μοσχάρι. Αυτό σας δίνει ένα ξεχωριστό μέρος για τα τρόφιμα που αποθηκεύετε.

Σφραγίστε το πιάτο σας με ηλεκτρική σκούπα.

Χρησιμοποιήστε ένα σφραγιστικό για να σφραγίσετε καλά τη σακούλα και να διώξετε τον αέρα, ώστε να μπορείτε να δείτε τι υπάρχει μέσα.

Χρησιμοποιήστε ξυλάκια για να αυξήσετε τον χώρο.

Χρησιμοποιήστε ξυλάκια για να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα στην οποία στοιβάζονται τα άλλα μπολ.

Έχετε έναν κάδο με σνακ

Αυτό είναι σημαντικό. Ειδικά αν γνωρίζετε τα παιδιά σας θα θέλει σνακ ανά πάσα στιγμή Αυτός ο κάδος θα τους διευκολύνει να βρουν σνακ. Και δεν θα γεμίσει την τέλεια οργανωμένη κατάψυξή σας.

Καταψύξτε τα φρούτα σας εκ των προτέρων.

Το πρώτο βήμα είναι να παγώσετε τα φρούτα σας σε ταψιά για να διασφαλίσετε ότι τα κομμάτια των φρούτων δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν πιάνουν πολύτιμο χώρο. Δεύτερον, εφοδιαστείτε με τις προτιμώμενες επιλογές αποθήκευσης. Θα διαπιστώσετε ότι σας βοηθά να κρατάτε τα πράγματα οργανωμένα.

αφαιρέστε τις παρωχημένες καταχωρήσεις

Τις περισσότερες φορές, τα ληγμένα προϊόντα και τα μη ευπαθή μπουκάλια προϊόντων γεμίζουν γρήγορα τον καταψύκτη σας. Έχετε χώρο για να απαλλαγείτε από αυτά τα αντικείμενα και τις εταιρείες χακαρίσματος, voila, τελειώσατε με το YouTube.

Καλύψτε τα ράφια σας με χαλί για να τα καθαρίσετε εύκολα.

Το χαλάκι καθαρισμού είναι αποτελεσματικό γιατί οι διαρροές δεν θα καταστρέψουν τα ράφια της κατάψυξης. Και είναι εύκολο να καθαρίσετε τη βρωμιά όταν πέσει στη γυμνή επιφάνεια του ραφιού.

κωδικός χρώματος

για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας Είδη διατροφής με χρωματικό κώδικα για να βεβαιωθείτε ότι δεν αναζητάτε ένα συγκεκριμένο είδος σε λάθος κάδο.

Αποθηκεύστε τα πράγματα και οργανώστε τα σύμφωνα με αυτό με το οποίο συνδυάζονται.

ποτά που ταιριάζουν

Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε με βάση τις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες ή για ευκολία, όπως να τα μοιράζεστε κατά το μαγείρεμα. Αυτό το hack σας εξοικονομεί πολύ χώρο και χρόνο/ενέργεια.

Διατηρείτε πάντα τη μαγειρική σόδα στο ψυγείο.

Αυτό το hack βοηθά το ψυγείο σας να μυρίζει όμορφα απορροφώντας τυχόν περίεργες μυρωδιές που συσσωρεύονται στο ψυγείο σας μετά από 30 ημέρες από την επισκευή του. Πρέπει να ελέγξετε την ημερομηνία και την ώρα.

Στρώστε τη σακούλα της σαλάτας σας με μια χαρτοπετσέτα.

Το πράσινο θα απελευθερώσει την υγρασία και θα αλλοιωθεί γρήγορα. Επομένως, η χρήση μιας χαρτοπετσέτας σε μια σακούλα αποθήκευσης θα διασφαλίσει ότι η υγρασία απορροφάται από τη χαρτοπετσέτα. όχι από τη διατροφή σας ώστε να παραμένει φρέσκο ​​για περισσότερο

Γεμίστε τον καταψύκτη σας

Όταν στοιβάζετε ψυγεία το ψυγείο θα ζεσταθεί Ενώ ο καταψύκτης θα λειτουργήσει καλύτερα σε αυτή την κατάσταση. Εξασφαλίζει ότι ο κρύος αέρας διαφεύγει όταν ανοίγει η πόρτα του καταψύκτη. Ο καταψύκτης πρέπει να δουλέψει σκληρότερα για να διατηρήσει τη θερμοκρασία χαμηλότερη. Έτσι, ένας γεμάτος καταψύκτης θα χάσει λιγότερη ενέργεια. Ένας πλήρης καταψύκτης διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για αέρα στην κατάψυξη.

προστατέψτε τα αυγά σας

Ένα διαφανές δοχείο με καπάκι όχι μόνο αποτρέπει το σπάσιμο των αυγών. Επιτρέπει επίσης περισσότερη υφή όταν τοποθετείται στην κορυφή.

Συνοπτικά, δεν υπάρχει ένας απλός κανόνας ότι ένα hack είναι καλύτερο από ένα άλλο. Το κόλπο είναι να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για την τρέχουσα κατάσταση του καταψύκτη σας. και προσαρμόστε ανάλογα για να έχετε το καλύτερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *