Για πόσο καιρό είναι καλό το Quiche;

How Long Is Quiche Good For?

Ψύξτε ή καταψύξτε το κις σας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Εάν έχετε αμφιβολίες, πετάξτε το.

Το κις είναι ένα κλασικό πιάτο σε πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. όχι μόνο νόστιμο Είναι επίσης μια ευέλικτη πίτα που μπορείτε να μαγειρέψετε για κάθε περίσταση. Υπάρχει μια απλή συνταγή κις. Για κάθε γούστο ή δίαιτα

Η ωμή κις μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και τρεις ημέρες.

Το καλύτερο με τα κις είναι ότι κάνουν πολλά υπολείμματα. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα ξύλα που έχουν απομείνει από πριν και να τα αποθηκεύσετε για δείπνο για μερικές νύχτες ή να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη.

Ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέστε αν μπορείτε να προετοιμάσετε την κις σας εκ των προτέρων. Και για πόσο καιρό είναι καλό το κις; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε και να ξαναζεστάνετε ένα κις;

Τι είναι το κις;

Η κις είναι μια νόστιμη γαλλική πίτα που είναι ένα τυπικό δείπνο. Συνήθως ψήνει ένα μείγμα κρέμας, τυριού, κρέατος και λαχανικών σε κρούστα πίτας. Στη συνέχεια θα σερβίρεται σε κομμάτια.

Υπάρχουν πολλά μεγέθη κις. Από ολόκληρες πίτες μέχρι μπουκιές μπουκιές κις για πάρτι ή brunch, ακολουθούν μερικά κοινά κις:

  • Κις Λωρραίνης
  • Κις Φλωρεντία
  • Κις ή Καμαμπέρ
  • Τυρί Κις
  • Κις ζαμπόν και τυριού

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές quiches, γι ‘αυτό είναι τόσο δημοφιλή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον τύπο κρούστας πίτας που χρησιμοποιείται αντί του φύλλου με μια κανονική κρούστα πίτας. Ή αν θέλετε να αποφύγετε τους υδατάνθρακες ή θέλετε μια επιλογή χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μπαρ χωρίς κέλυφος.

Σερβίρεται-νόστιμο-κις
Το κις έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γάλα και πρέπει να καταψύχεται ή να καταψύχεται για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Πόσο διαρκεί το κις;

Οι δύο πιο συνηθισμένοι τρόποι αποθήκευσης μαγειρεμένου κις είναι στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Αυτό ισχύει τόσο για τα κις που αγοράζονται από το κατάστημα όσο και για τα σπιτικά κις. Θα κρατήσει τρεις μήνες στην κατάψυξη. τρεις μέρες στο ψυγείο και τρεις ώρες στον πάγκο

Δροσίστε την κις.

Αν σκοπεύετε να ψήσετε το κις και να το φυλάξετε στο ψυγείο Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέσα τρεις μέρεςΓια καλύτερα αποτελέσματα Θα πρέπει να τοποθετείται στο πίσω μέρος για να αποτρέπεται η έκθεση σε συχνές αλλαγές θερμοκρασίας. Όταν ανοίγετε και κλείνετε την πόρτα του ψυγείου Αφήνετε τη θερμοκρασία να αλλάξει ελαφρώς, κάτι που ενθαρρύνει τη μούχλα να αναπτυχθεί.

Κις στην κατάψυξη

Τα κεμπάπ μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη αν τα ετοιμάσετε και τα βάλετε στην κατάψυξη. τρεις μήνες Πριν το παγωμένο κις σας αρχίσει να αλλοιώνεται και να χάνει την ποιότητα. Δυστυχώς, ο καταψύκτης σας μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη γεύση του κις σας. Αν καταψύξετε την κις Να λαμβάνετε πάντα προφυλάξεις για να αποφύγετε το έγκαυμα στην κατάψυξη.

Κις στον πάγκο

Αν βάλετε το κις στον πάγκο των επισκεπτών Το κις μπορεί να καθίσει μόνο σε θερμοκρασία δωματίου. τρεις ώρες πριν αρχίσει να περιστρέφεται Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και πρωτεΐνες, όπως το γάλα και το κρέας, είναι μαγνήτες για τα βακτήρια. Κάντε τα κις που περίσσεψαν τον τέλειο βιότοπο για τα μικρόβια που σας αρρωσταίνουν.

Ποια συστατικά επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής ενός κις;

Κάθε συνταγή για κις συνοδεύεται από πολλά ευπαθή συστατικά. για καλύτερα αποτελέσματα Χρησιμοποιήστε φρέσκα υλικά για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κις σας.

αυγό

Γενικά, τα αυγά είναι βιώσιμα όσο δεν χρησιμοποιούνται, ωστόσο, τα αυγά θα χαλάσουν γρήγορα όταν μαγειρευτούν. Γι’ αυτό ένα μαγειρεμένο κις έχει μικρή διάρκεια ζωής στο ψυγείο.

γαλακτοκομία

Το γάλα έχει σχετικά μικρή διάρκεια ζωής και δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ή τρεις ημέρες μετά την ημερομηνία χρήσης του. ακόμα κι αν ψηθεί Όμως σάπισε μέσα σε λίγες μέρες.

κρέας

Το κρέας σέλινου είναι ίσως η χειρότερη μυρωδιά στην κουζίνα. Δεν φταίει αυτό το πιάτο, όμως, στην περίπτωση του φθαρτού ξύλου. Το κρέας θα πάρει περισσότερο χρόνο.

λαχανικό

Τα φρέσκα λαχανικά συχνά χαλάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα μαγειρεμένα λαχανικά μπορεί να σας αγοράσουν μια ή δύο μέρες. Αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ στο ξύλο σας.

Πώς να καταλάβετε εάν το κις σας έχει φύγει

Το ίδιο ισχύει για τα αυγά, το κρέας ή τα γαλακτοκομικά. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πότε ένα κις έχει πάει άσχημα. Δεν είναι μόνο τα γαλακτοκομικά προϊόντα που ξινίζουν. Αλλά το κρέας θα ταγγίσει πολύ γρήγορα. Καλό είναι λοιπόν να ακολουθήσετε έναν γενικό εμπειρικό κανόνα για τα κοινά τρόφιμα. Εάν έχετε αμφιβολίες, πετάξτε το.

Λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κατά την αξιολόγηση της ποιότητας του κις σας.

σχήμα

Ο καλύτερος δείκτης του μπαγιάτικου φαγητού είναι η εμφάνισή του. Ο μύκητας ή ο αποχρωματισμός είναι το πιο εύκολα ανιχνεύσιμο σύμπτωμα. επίσης Εάν το γάλα σας είναι χωρισμένο ή σε σκόνη Μπορείτε να θεωρήσετε τα κις σπασμένα.

μυρωδιά

Χωρίς μυρωδιά ξινόγαλου ή πικάντικου κρέατος. Όταν λοιπόν ξετυλίξετε την κις σας, μυρίστε την. Δείχνει ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε. Ελέγξτε ξανά αν υπάρχει μυρωδιά μετά το κόψιμο.

Σύστημα

Αν μαγειρέψετε σωστά την κις Το κις πρέπει να είναι σφιχτό. Πιέστε λοιπόν το πάνω μέρος του κις σας. Εάν γίνει πολύ ή αισθανθείτε πολύ λεπτό, λήγει. Φροντίστε να ελέγξετε και παρακάτω, γιατί μερικές φορές μπορεί να αρχίσει να πηγαίνει άσχημα.

γεύση

Ο μόνος τρόπος να κρίνετε αν το κις σας είναι καλό είναι όταν φαίνεται, μυρίζει και αισθάνεται ασφαλές. Μπορεί να είναι σάπιο, να μυρίζει ή απλά να πέσει. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχει καλή γεύση, πετάξτε το.

Πώς να αποθηκεύσετε σωστά το κις

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για τα κις που έχουν απομείνει είναι ότι πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο ή να καταψύχονται για να διασφαλιστεί ότι θα διαρκέσουν πολύ. Είναι καλύτερο να το διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου για μία ή δύο ώρες. Κρατήστε όμως το καπάκι κλειστό για να αποφύγετε την έκθεση στον αέρα.

Κατά μέσο όρο, ένα κις θα διαρκέσει έως και τρεις ημέρες στο ψυγείο και τρεις μήνες στην κατάψυξη, οπότε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φαγητό σας, χρησιμοποιήστε το. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

κρυώνω

Ο ατμός θα συνεχίσει να ρέει από την κις σας μέχρι να ζεσταθεί. Έτσι, το πρώτο βήμα στη σωστή αποθήκευση είναι να αφήσετε την κις σας να κρυώσει εντελώς. Η ψύξη θα βοηθήσει στην αποφυγή συμπύκνωσης κατά την αποθήκευση.

Αποθήκη-Κουζίνα-Καταψύκτη
Η κατάψυξη σε αεροστεγές δοχείο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε την κις σας την επόμενη μέρα.

Καλύψτε το κις σας με ένα πανί ή χαρτί κουζίνας για να αποφύγετε την έκθεση στον αέρα ή τα βακτήρια. Οι πετσέτες θα απορροφήσουν την υγρασία, αλλά θα εμποδίσουν τα βακτήρια του αέρα να κολλήσουν στο φαγητό σας.

Αυτό είναι μέρος του.

Το να χωρίσετε το κις σας είναι εντελώς προαιρετικό, ωστόσο, κάτι τέτοιο θα διευκολύνει το ξαναζέσταμα στο μέλλον. ειδικά αν σκοπεύετε να το καταψύξετε. Η απόψυξη και το ξαναζέσταμα ολόκληρου του κις θα αυξήσει τον χρόνο έκθεσης του κις σας σε βακτήρια που μεταφέρονται στον αέρα που μπορεί να οδηγήσουν σε τροφιμογενείς ασθένειες.

Επιπλέον, τα αναζωογονητικά μέρη που δεν τρώτε μπορεί να επηρεάσουν τη γεύση του κις σας. Χωρίζοντας το κις σας θα σας επιτρέψει να ξαναζεσταίνετε όσο θέλετε. Ζέσταμα μικρών μερίδων παγωμένης κις Ταυτόχρονα βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας των συστατικών.

ρολό

Στη συνέχεια, τυλίξτε την κις σας σφιχτά σε πλαστική μεμβράνη. Αν πρόκειται να το διατηρήσετε στο ψυγείο Καλύψτε το μαγειρεμένο φαγητό ή τοποθετήστε το σε ένα πιάτο. Τοποθετούμε σε αεροστεγές δοχείο για να μην καεί η κατάψυξη.

Οι πλαστικές σακούλες κατάψυξης θα λειτουργήσουν εάν δεν έχετε σφραγισμένο πλαστικό ή γυάλινο δοχείο. Αφού τυλιχτεί σε πλαστική μεμβράνη Τοποθετήστε το επίπεδο να παγώσει για να αποφύγετε το ράγισμα ή την παραμόρφωση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο κατάψυξής σας. Αυτοί οι παράγοντες διατηρούν το κις καλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πώς να ξαναζεστάνετε το κις

Το κις είναι ένα δημοφιλές πιάτο λόγω της γεύσης και της ευελιξίας του. και ζεσταίνονται εύκολα Μπορείτε να ξαναζεστάνετε την κις στο φούρνο μικροκυμάτων, τη φριτέζα, τον φούρνο τοστιέρα. ή τυπικό φούρνο

Ζεσταίνουμε ξανά την κις στο φούρνο.

Ένα υπέροχο πράγμα με τα κατεψυγμένα κις είναι ότι δεν χρειάζεται να τα ξεπαγώσετε για να τα ξαναζεστάνετε σε τυπικό φούρνο ή τοστιέρα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 με 45 λεπτά ή μέχρι τους 165 βαθμούς Φαρενάιτ. Στη συνέχεια, αφήστε το στην άκρη για δεκαπέντε λεπτά πριν το σερβίρετε.

Για να ζεστάνετε μια κρύα κις Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 350 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά όταν η θερμοκρασία φτάσει τους 165 βαθμούς Φαρενάιτ. όλα θα ρυθμιστούν

Ζεσταίνουμε την κις στο φούρνο μικροκυμάτων.

Μπορείτε να ξαναζεστάνετε την κις στο φούρνο μικροκυμάτων. Ωστόσο, είναι καλύτερο να το αφήσετε πρώτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Τοποθετήστε την κις σας σε ένα πιάτο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε για 2-3 λεπτά.Ελέγχουμε τη θερμοκρασία μετά από 1 λεπτό πριν συνεχίσουμε.

Ζεσταίνουμε ξανά το κις χρησιμοποιώντας μια φριτέζα αέρα.

Αφήστε το κις σας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για να το ξαναζεστάνετε στη φριτέζα αέρα. Στη συνέχεια ξαναζεσταίνετε σε φριτέζα αέρα 300 μοιρών για 5-7 λεπτά.Αν το κις σας είναι ακόμα κρύο όταν σκοπεύετε να το ξαναζεστάνετε Προσθέστε ένα ή δύο λεπτά στο χρόνο μαγειρέματος για να αντισταθμίσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *