Αποκτήστε τέλεια ψητά κάθε φορά!

Get Perfect Bakes Every Time!

ως αρτοποιός Γνωρίζετε τη σημασία του να έχετε τα σωστά εργαλεία για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Αλλά η εύρεση του κατάλληλου ταψιού μπορεί να είναι τρομακτικό. γιατί υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές Γι’ αυτό έψαξα και δοκίμασα για να σας βοηθήσω να βρείτε το τέλειο τετράγωνο ταψί.

Τα 5 καλύτερα ορθογώνια ταψιά: Αποκτήστε την τελειότητα…

ενεργοποιήστε τη Javascript

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω και θα συγκρίνω πέντε από τα καλύτερα ορθογώνια ταψιά ψησίματος στην αγορά και θα προσφέρω τις γνώσεις μου για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Έχω επίσης έναν οδηγό αγοράς για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε πότε θα επιλέξετε το σωστό ταψί.

Είμαι έμπειρος αρτοποιός και έχω πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε το κατάλληλο τετράγωνο ταψί για τις ανάγκες σας. Θα έλεγα επίσης το USA Pan Bakeware Square Cake Pan, το αντικολλητικό τετράγωνο ταψί Brownie της Wilton, το φυσικό αλουμίνιο Commercial τετράγωνο ταψί της Nordic Ware με καπάκι, το αντικολλητικό τετράγωνο ταψί Bakeware της Farberware και το ταψί Silvo Siquarlik 8 ιντσών που συγκρίνει τα χαρακτηριστικά τους και δίνει μια εικόνα για το γιατί. Συνολικά, νομίζω ότι το USA Pan Bakeware Square Cake Pan είναι το καλύτερο..

στο τέλος αυτού του άρθρου Θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να έχετε το σωστό ντύσιμο κάθε φορά. Ας ξεκινήσουμε!

Η κορυφαία επιλογή μας: Καλύτερο ορθογώνιο ταψί

Πώς ερεύνησα και δοκίμασα αυτά τα ορθογώνια ταψιά;

Ακολούθησα μια μεθοδική προσέγγιση στην έρευνα και τη δοκιμή των καλύτερων ορθογώνιων ταψιών ψησίματος. Πέρασα ώρες ερευνώντας διαφορετικές μάρκες και μοντέλα. από ορθογώνιο ταψί Διαβάστε κριτικές πελατών και συγκρίνετε διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές Αφού περιόρισα την επιλογή μου στα πέντε κορυφαία τετράγωνα ταψιά, Έκανα μια εις βάθος αξιολόγηση για το καθένα. Δοκίμασα κάθε τηγάνι για να δω πόσο ανθεκτικό ήταν. Διατήρηση θερμότητας, χρόνος ψησίματος και εύκολο καθάρισμα. Κοίταξα το μέγεθος κάθε ταψιού.

Λαμβάνω επίσης υπόψη τις κριτικές πελατών για κάθε προϊόν. Θέλω να καταλάβω τι πιστεύουν οι άλλοι για το προϊόν. τι τους αρέσει και τι αντιπαθούν και πώς βαθμολογούν τη συνολική εμπειρία τους με το προϊόν. Χρησιμοποιώ αυτές τις πληροφορίες για να πάρω μια τελική απόφαση σχετικά με το ορθογώνιο ταψί να προτείνω.

Κοίταξα επίσης τα υλικά του τηγανιού για κάθε προϊόν. Θέλω να βεβαιωθώ ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και θα διαρκέσουν πολύ. Σύγκρισα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις τιμές κάθε προϊόντος για να προσδιορίσω ποιο από αυτά προσφέρει την καλύτερη συνολική αξία.

Τέλος, δοκίμασα 5 ορθογώνια ταψιά για να βεβαιωθώ ότι ήταν πολύ ζεστά. Δοκίμασα κάθε ταψί για ψήσιμο. ακόμη και απαγωγή θερμότητας και καθαρίζεται εύκολα Αφού δοκίμασα και τα 5 ταψιά, πήρα μια στοχαστική απόφαση για το ποιο ήταν το καλύτερο.

1

Τετράγωνο ταψί για κέικ ψήσιμο ταψιού ΗΠΑ

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

USA Pan Bakeware Square Cake Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο κέικ και άλλες λιχουδιές. Κατασκευασμένο από αλουμινισμένο ατσάλι, το οποίο είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό. Βοηθά στη διάχυση της θερμότητας και στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής. Το τηγάνι είναι επικαλυμμένο με Americacoat Plus, μια πατενταρισμένη επίστρωση σιλικόνης. Αυτό επιτρέπει στα αρτοσκευάσματα να πέφτουν εύκολα και με ελάχιστο καθάρισμα. Το ταψί είναι ασφαλές για φούρνο και έχει διαστάσεις 9 x 9 x 2,25 ίντσες.

δύναμη:

 • Κατασκευασμένο από χάλυβα αλουμινίου για ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και μέγιστη διάρκεια ζωής.
 • Επικαλυμμένο με Americoat Plus, μια πατενταρισμένη επίστρωση σιλικόνης. Για εύκολη αποσυσκευασία του συσκευασμένου προϊόντος και ελάχιστο καθάρισμα.
 • Είναι ασφαλές για φούρνο και έχει διαστάσεις 9 x 9 x 2,25 ίντσες.
 • Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ και σχεδιασμένο με τα ίδια τυπικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που αγαπούν οι εμπορικοί αρτοποιοί.
 • Οι άκρες των χαλύβδινων συρμάτων παρέχουν επιπλέον αντοχή και αντοχή στην κάμψη.
 • Ο μοναδικός σχεδιασμός της επιφάνειας με αυλακώσεις επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί και να αυξάνει την αντοχή του τηγανιού.

Μειονεκτήματα:

Σύγκριση:

USA Pan Bakeware Square Cake Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο κέικ και άλλες λιχουδιές. Κατασκευασμένο από αλουμινισμένο ατσάλι, το οποίο είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό. Βοηθά στη διάχυση της θερμότητας και στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής. Το τηγάνι είναι επικαλυμμένο με Americacoat Plus, μια πατενταρισμένη επίστρωση σιλικόνης. Αυτό επιτρέπει στα αρτοσκευάσματα να πέφτουν εύκολα και με ελάχιστο καθάρισμα. Το ταψί είναι ασφαλές στο φούρνο και έχει διαστάσεις 9 x 9 x 2,25 ίντσες Σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά, το USA Pan Bakeware Square Cake Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για κέικ και άλλες λιχουδιές. Κατασκευασμένο από αλουμινισμένο ατσάλι, το οποίο είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό. Βοηθά στη διάχυση της θερμότητας και στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής. Το τηγάνι είναι επικαλυμμένο με Americacoat Plus, μια πατενταρισμένη επίστρωση σιλικόνης. Αυτό επιτρέπει στα αρτοσκευάσματα να πέφτουν εύκολα και με ελάχιστο καθάρισμα. Τα τηγάνια είναι ασφαλή στο φούρνο και έχουν διαστάσεις 9 x 9 x 2,25 ίντσες. Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και έχουν σχεδιαστεί με την ίδια ποιότητα, χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που αγαπούν οι αρτοποιοί του εμπορίου. Επιπλέον, το ατσάλινο σύρμα στο χείλος παρέχει επιπλέον αντοχή. και ανθεκτικό στην κάμψη Και ο μοναδικός σχεδιασμός της επιφάνειας με αυλακώσεις επιτρέπει την εύκολη ροή αέρα και αυξάνει την αντοχή του τηγανιού. Σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα της αγοράς, το USA Pan Bakeware Square Cake Pan είναι η καλύτερη επιλογή για το ψήσιμο κέικ.

2

Σκεπάζουμε με ένα τετράγωνο αντικολλητικό ταψί Wilton.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:36

Το Wilton Recipe Rite Rectangular Brownie Pan with Kapak είναι μια εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο νόστιμων λιχουδιών. Αυτό το τηγάνι είναι κατασκευασμένο από ανθρακούχο χάλυβα και πλαστικό και έχει διαστάσεις 9″ x 9″.Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Κάνει τον καθαρισμό εύκολο Διαφανές καπάκι θόλου, εύκολο να δει κανείς το εσωτερικό. Και δεν σπάει γλάσο ή διακοσμητικά εν κινήσει.

δύναμη:

 • Αντικολλητική επιφάνεια για εύκολη απελευθέρωση
 • Μεγάλη λαβή για ασφαλές κράτημα.
 • Διαφανές καπάκι θόλου, εύκολο στη μετακίνηση
 • Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα.
 • ανθεκτική κατασκευή από χάλυβα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι κατάλληλο για φούρνους άνω των 450°F.
 • Δεν είναι κατάλληλο για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σύγκριση:

Το Wilton Recipe Rite Rectangular Brownie Pan with Kapak είναι μια εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο νόστιμων λιχουδιών. Είναι συγκρίσιμο με άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά, όπως το ορθογώνιο ταψί Pyrex 9″ x 9″ με καπάκι. Το ταψί Pyrex είναι κατασκευασμένο από γυαλί και είναι ασφαλές στο φούρνο στους 425°F, ενώ τα τηγάνια Wilton είναι κατασκευασμένα από ανθρακούχο χάλυβα Και δεν είναι ασφαλή στο φούρνο.Τα τηγάνια Wilton πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, ενώ τα πιάτα Pyrex δεν είναι ασφαλή. Και τα δύο τηγάνια έχουν καθαρά θολωτά καπάκια για εύκολη μεταφορά, αλλά τα τηγάνια Wilton έχουν μεγάλες λαβές για σταθερό κράτημα.

3

Ορθογώνιος δίσκος κέικ από αλουμίνιο Nordic Ware Natural Commercial με καπάκι

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

Εμπορικές τετράγωνες φόρμες για κέικ από φυσικό αλουμίνιο Nordicware με καπάκι Είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο κέικ και άλλα επιδόρπια. Κατασκευασμένο από καθαρό αλουμίνιο με άκρη από γαλβανισμένο χάλυβα. Έτσι, δεν θα παραμορφωθεί ή θα σκουριάσει. Το τηγάνι έχει διαστάσεις 9 x 9 x 2,5 ίντσες και οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 9,8 x 10,1 x 3,3 ίντσες με το καπάκι ανοιχτό. Το καπάκι είναι τέλειο για τη μεταφορά και την αποθήκευση των αρτοσκευασμάτων σας. Το ταψί είναι ασφαλές στο φούρνο και καθαρίζεται εύκολα.

δύναμη:

 • Από καθαρό φυσικό αλουμίνιο, χωρίς επίστρωση.
 • 100% Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ στη Μινεάπολη της Μινεσότα.
 • Προσαρμόζεται στην άκρη του χάλυβα σκληρού πυρήνα
 • Το γυαλισμένο και μη πορώδες φυσικό αλουμίνιο παρέχει φυσική απόδοση πρόσφυσης.
 • Το ανάγλυφο λογότυπο Nordic Wear μεταφέρει ποιότητα και αξίες από μια μάρκα κληρονομιάς που εμπιστεύεται για περισσότερα από 70 χρόνια.
 • ασφαλές φούρνο
 • εύκολο να καθαριστεί
 • μακρύς
 • σχέση ποιότητας και τιμής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων
 • Το αλουμίνιο αντιδρά με όξινες ουσίες όπως το ξύδι και τα προϊόντα ντομάτας.

Σύγκριση:

Τετράγωνη φόρμα για κέικ από φυσικό αλουμίνιο Nordic Ware, Nordic Ware – 47500 Nordic Ware Naturals Aluminium Commercial 8″ x 8″ Τετράγωνη φόρμα για κέικ, 8 x 8 ίντσες, Silver and the Nor είναι συγκρίσιμη με άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Natural Aluminium Commercial, Ορθογώνιο ταψί με καπάκι, ασημί 9 x 13 Και τα δύο ταψιά είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και είναι ασφαλή στο φούρνο.Ωστόσο, η Εμπορική Ορθογώνια Ταψιά από Φυσικό Αλουμίνιο Nordic Ware με καπάκι Είναι λίγο μεγαλύτερο και διαθέτει καπάκι για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Διαθέτει επίσης γαλβανισμένο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή. Η εμπορική τετράγωνη φόρμα για κέικ από φυσικό αλουμίνιο της Nordic Ware με καπάκι είναι λίγο πιο ακριβή από τις άλλες δύο φόρμες.

4

Αντικολλητικό ταψί Farberware Ορθογώνιο αντικολλητικό ταψί

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

Αντικολλητικό ταψί Farberware Bakeware / Αντικολλητικό ταψί για κέικ, τετράγωνο – 9 ιντσών, γκρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε έργο ψησίματος. Κατασκευασμένο από βαρέως τύπου κράμα χάλυβα που αντιστέκεται στο στρέβλωση και το καφέ. και μειώνει τα καυτά σημεία Η εσωτερική και εξωτερική αντικολλητική επίστρωση παρέχει εξαιρετική απελευθέρωση τροφίμων και γρήγορο καθάρισμα. Είναι ασφαλές για φούρνο στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα και ψήσιμο.

δύναμη:

 • Η κατασκευή από κράμα χάλυβα βαρέως τύπου αντέχει στην κάμψη και θερμαίνεται ομοιόμορφα.
 • Αντικολλητική επίστρωση εσωτερικά και εξωτερικά για καλύτερη αποδέσμευση τροφίμων και γρήγορο καθάρισμα.
 • Ασφαλές φούρνο στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ.
 • μάρκα μικρής επιχείρησης
 • εύκολο να καθαριστεί
 • ισχυρό και ανθεκτικό
 • Σχέση ποιότητας και τιμής

Μειονεκτήματα:

Σύγκριση:

Αντικολλητικό ταψί Farberware / Αντικολλητικό ταψί για κέικ, τετράγωνο – 9 ιντσών, γκρι, συγκρίσιμο με το Wilton Advance Επιλέξτε Premium αντικολλητικό τετράγωνο ταψί για κέικ, 9 x 9 ίντσες, ατσάλι, ασήμι, αντικολλητικό ταψί για κέικ Hamilton Beach Square Easy Release Carbon Steel Cookie Ταψιά και αλπικά ορθογώνια ταψιά για κέικ Αντικολλητικά ταψιά από ανθρακούχο χάλυβα Εύκολης απελευθέρωσης Ταψιά για μπισκότα Αυτά τα ταψιά είναι ασφαλή στο φούρνο και έχουν αντικολλητική επίστρωση για εύκολη αποδέσμευση και γρήγορο καθαρισμό. Square – 9 in. Το Gray είναι μία από τις τέσσερις επωνυμίες μικρών επιχειρήσεων. Είναι επίσης το πιο προσιτό από τα τέσσερα. κάνουν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής

5

Τετράγωνη φόρμα για κέικ σιλικόνης Silivo 8 ιντσών

Εξοικονομήστε 4,00 $

Τετράγωνο ταψί για κέικ Silivo 8 ιντσών, ταψί 8×8, μπράουνι ταψί – 2 αντικολλητικές φόρμες για κέικ σιλικόνης, φορμάκια ψησίματος σιλικόνης για μπράουνις, κέικ και λαζάνια – 8x8x2 ίντσες.

 • Αντικολλητικά ταψιά: Τα εύκαμπτα ορθογώνια ταψιά και τα αντικολλητικά ταψιά για κέικ κάνουν τα αρτοσκευάσματα και τα επιδόρπια να βγαίνουν γρήγορα και εύκολα.
 • Μέγεθος καλουπιών ψησίματος σιλικόνης: 8x8x2 ίντσες Ιδανικό για κέικ, φοντάν, μπράουνις, πατατάκια, καρέ φρούτων, κέικ τσαγκάρη, κέικ φρούτων, καλαμποκάλευρο, λαζάνια και άλλα.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

Το SILIVO τετράγωνο ταψί σιλικόνης 8 ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο κέικ, μπράουνις και άλλα επιδόρπια. Αυτό το σετ με 2 αντικολλητικές φόρμες για κέικ σιλικόνης είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρή σιλικόνη τροφίμων, υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Τα αντικολλητικά ταψιά διευκολύνουν το ψήσιμο αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Και κατάλληλο για κέικ 8x8x2 ιντσών, φοντάν, μπράουνις, πατατάκια ρυζιού, τετράγωνα φρούτων, κέικ μικτών φρούτων, κέικ φρούτων, ψωμί καλαμποκιού, λαζάνια και άλλα.

δύναμη:

 • Υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον 100% καθαρή σιλικόνη τροφίμων
 • Τα αντικολλητικά ταψιά κάνουν το ψήσιμο και το γλυκό γρήγορο και εύκολο.
 • Κατάλληλο για κέικ 8x8x2 ιντσών, φοντάν, μπράουνις, πατατάκια, καρέ φρούτων, κέικ φρούτων, κέικ φρούτων, καλαμποκάλευρο, λαζάνια και άλλα.
 • Κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και πλυντήριο πιάτων.
 • Ανθεκτικό στους λεκέδες και τις οσμές
 • Λειτουργική στοιβαζόμενη σχεδίαση για αποτελεσματική εξοικονόμηση χώρου και οργάνωση.
 • χωρίς χημική επίστρωση

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι δύσκολο να αφαιρεθεί από το τηγάνι σιλικόνης.

Σύγκριση:

Το SILIVO τετράγωνο ταψί σιλικόνης 8 ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο κέικ, μπράουνις και άλλα επιδόρπια. Συγκρίσιμη με άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά, όπως η τετράγωνη φόρμα για κέικ Wilton 8 ιντσών και η τετράγωνη φόρμα για κέικ 8 ιντσών της Fox Run SILIVO, η τετράγωνη φόρμα για κέικ σιλικόνης 8 ιντσών είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, καθαρή σιλικόνη για τρόφιμα. Είναι 100% φιλικό προς το περιβάλλον και έχει σχεδιαστεί για χρήση στην κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Διαθέτει αντικολλητικό ταψί για γρήγορο και εύκολο ψήσιμο και ψήσιμο. Και κατάλληλο για κέικ 8x8x2 ιντσών, φοντάν, μπράουνις, τραγανό ρύζι, τετράγωνα φρούτων, κέικ μικτών φρούτων, κέικ φρούτων, ψωμί καλαμποκιού. Λαζάνια και άλλα Η τετράγωνη φόρμα για κέικ της Wilton 8 ιντσών είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και είναι ασφαλής στο φούρνο έως 450°F. Διαθέτει επίσης αντικολλητική επίστρωση για εύκολη αποκόλληση και γρήγορο καθαρισμό. Running Fox

Ο 5 καλύτερος οδηγός αγοράς ορθογώνιου ταψιού

Όταν επιλέγετε το καλύτερο ορθογώνιο ταψί για τις ανάγκες σας Υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα ορθογώνιο ταψί:

Μέγεθος: Το μέγεθος του ορθογώνιου ταψιού πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος του αντικειμένου που ψήνετε. Γενικά, ένα τηγάνι 8 ιντσών ταιριάζει στα περισσότερα αντικείμενα. Ενώ το τηγάνι 9 ιντσών χωράει τα μεγαλύτερα αντικείμενα.

έννοια: Τα ορθογώνια ταψιά μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη ή αντικολλητική επίστρωση. Το υλικό του ταψιού θα επηρεάσει την απόδοσή του. Επομένως, επιλέξτε τα καλύτερα υλικά για τις ανάγκες ψησίματος σας.

σχήμα: Τα ορθογώνια ταψιά έχουν διάφορα σχήματα. Ορθογώνιο, ορθογώνιο και στρογγυλό Επιλέξτε τη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες συσκευασίας σας.

αντοχή: Τα ταψιά πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που να αντέχουν στη ζέστη του φούρνου. Αναζητήστε ταψιά που μπαίνουν στο φούρνο με ασφάλεια και δεν θα παραμορφωθούν ή θα λυγίσουν εύκολα.

αντικολλητική επίστρωση: Ψάξτε για τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση, ώστε τα αρτοσκευάσματα να ξεκολλάνε εύκολα από το τηγάνι.

τιμή: Η τιμή των τετράγωνων ταψιών πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά. Αναζητήστε τηγάνια που είναι εντός του προϋπολογισμού σας και αξίζουν κάθε δεκάρα.

μάρκα: Επιλέξτε μια αξιόπιστη μάρκα με φήμη για την ποιότητα.

Λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες όταν επιλέγετε το καλύτερο ορθογώνιο ταψί για τις ανάγκες σας. με κατάλληλο ταψί Μπορείτε να φτιάξετε τέλεια αρτοσκευάσματα κάθε φορά!

Περίληψη:

Μετά από έρευνα και δοκιμή όλων αυτών των προϊόντων. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ορθογώνιες φόρμες για κέικ USA Pan Bakeware είναι τα καλύτερα ορθογώνια ταψιά ψησίματος. Είναι κατασκευασμένο από βαρέως τύπου αλουμινένιο χάλυβα και έχει μοναδική κυματοειδές επιφάνεια για να εξασφαλίζει τη συσκευασία. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση Έτσι τα γλυκά σας θα χαλαρώσουν εύκολα. και ο καθαρισμός θα είναι εύκολος Το Square Cake Pan USA Bakeware παρέχεται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Αυτό το κάνει μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για ένα ορθογώνιο ταψί.

Το ταψί Wilton Square Brownie με καπάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους αρτοποιούς. Κατασκευασμένο από αντικολλητικό ατσάλι με καπάκι. Είναι μια καλή επιλογή για το ψήσιμο και την αποθήκευση μπράουνις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλυντήριο πιάτων επομένως είναι εύκολο να καθαριστεί

Η εμπορική τετράγωνη φόρμα για κέικ από φυσικό αλουμίνιο της Nordic Ware με καπάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες αρτοποιούς. Κατασκευασμένο από φυσικό αλουμίνιο βαρέως τύπου με αντικολλητική επίστρωση. Συνοδεύεται από καπάκι και εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επένδυση μακροπρόθεσμα.

Το Farberware Nonstick Bakeware Square αντικολλητικό ταψί είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικονομικό τετράγωνο ταψί. Κατασκευασμένο από χάλυβα βαρέως τύπου και έχει αντικολλητική επίστρωση για εύκολη αφαίρεση και καθαρισμό.

Τέλος, το SILIVO τετράγωνο ταψί σιλικόνης 8 ιντσών για κέικ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα φιλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό τετράγωνο ταψί ψησίματος. Κατασκευασμένο από σιλικόνη ποιότητας τροφίμων και αντικολλητική επίστρωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλυντήριο πιάτων και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές

ανεξάρτητα από το προϊόν που θα επιλέξετε Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα το σωστό, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο για έρευνα. Συγκρίνετε χαρακτηριστικά Και επιλέξτε ένα ορθογώνιο ταψί που ταιριάζει στις ανάγκες σας. με τη σωστή προετοιμασία Θα μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα και τέλεια αρτοσκευάσματα καλά.

FAQ

Τι μέγεθος είναι το καλύτερο ορθογώνιο ταψί;

Ένα τετράγωνο ταψί 8×8 ιντσών ή 9×9 ιντσών λειτουργεί καλύτερα για τις περισσότερες συνταγές. Αυτά τα μεγέθη είναι ευέλικτα και εναλλάξιμα με στρογγυλά και τετράγωνα τηγάνια παρόμοιας χωρητικότητας.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα τετράγωνα ταψιά;

Το πιο συνηθισμένο ορθογώνιο ταψί είναι ένα ταψί ψησίματος 9 × 13 ιντσών. Αυτό το ταψί γενικής χρήσης χωράει συνήθως τρία λίτρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα φαγητά, επιδόρπια και άλλα. Το ταψί 8 x 8 ιντσών και 9 x 9 ιντσών Τα τετράγωνα τηγάνια 9″ είναι μια δημοφιλής επιλογή με την ίδια χωρητικότητα με ένα στρογγυλό τηγάνι 8″.

Τι ταψιά χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αρτοποιοί;

Οι επαγγελματίες αρτοποιοί χρησιμοποιούν συχνά ταψιά ψησίματος από αλουμίνιο χάλυβα. Ταψί από ανοδιωμένο αλουμίνιο και αντικολλητικά ταψιά Στις δημοφιλείς μάρκες περιλαμβάνονται τα USA Pan Bakeware, Cuisinart AMB Non-Stick Round Cake Pan, Chicago Metallic Professional Non-Stick, Wilton Round Pans και Highware Springform Pan 9 ιντσών. Αυτά τα τηγάνια είναι ιδανικά για ψήσιμο αρτοσκευασμάτων, κέικ και μπισκότων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *