Απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού σε πλαστικά δοχεία

Getting Rid Of The Onion Smell In Plastic Containers

Αφαιρέστε τη μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα δοχεία αποθήκευσης και τα χέρια σας.

Η μυρωδιά των κρεμμυδιών σοταρισμένα με ελαιόλαδο στην κουζίνα είναι από τις καλύτερες μυρωδιές που έχουν υπάρξει ποτέ.Το μόνο μειονέκτημα βέβαια είναι όταν ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα υπολείμματα.

Τα κρεμμύδια έχουν μια άσχημη μυρωδιά που είναι δύσκολο να απαλλαγούμε.

Όταν αποθηκεύετε κρεμμύδια ή σκόρδο σε πλαστικά δοχεία Το να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά είναι δύσκολο. Αν προσθέσετε και κρεμμύδια ή σκόρδο άψητο Μόνο χειρότερα θα γίνει. Ίσως νομίζετε ότι πρέπει να το πετάξετε στα σκουπίδια. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού στα πλαστικά δοχεία.

Πώς να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του σκόρδου και του κρεμμυδιού από το πλαστικό

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να πλύνετε τα πιάτα είναι το σαπούνι και το ζεστό νερό. Μετά από πολύ μούλιασμα και τρίψιμο, μπορεί να λειτουργήσει, αλλά έχετε μια ευκολότερη επιλογή.

λευκό ξύδι

Το λευκό ξύδι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα καθαριστικά στην κουζίνα. Λειτουργεί και με φρέσκα κρεμμύδια. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα πλαστικά δοχεία Μουλιάζουμε σε ίσα μέρη λευκό ξύδι και ζεστό νερό.

Φωτογραφία του ξιδιού σε έναν ξύλινο πάγκο

Το ξύδι είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για την αφαίρεση οσμών.

Αφήστε το να καθίσει για αρκετές ώρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαπούνι. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει φύγει Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στο μείγμα.

μπέικιν πάουντερ

για αυτή τη μέθοδο Ανακατέψτε ίσα μέρη νερού και μαγειρικής σόδας μαζί. Μετατρέψτε το σε σκόνη και απλώστε το σε όλο το εσωτερικό του δοχείου σας. Αφήστε το στην άκρη για μια ή δύο μέρες και πλύντε το ξανά πριν το χρησιμοποιήσει κάποιος.

Η διατήρηση της μαγειρικής σόδας στο ψυγείο για μερικές ημέρες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από έντονες οσμές. Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικό απορροφητικό.

συμπυκνωμένο πράσινο τσάι

όπως και η μαγειρική σόδα Τα φύλλα τσαγιού είναι εξαιρετικά απορροφητικά οσμών. Πρέπει να βράσετε το νερό και να το αποσύρετε από τη φωτιά. Βάλτε τα φύλλα πράσινου τσαγιού στην κατσαρόλα για λίγα λεπτά. όταν έχει κρυώσει Ρίξτε το τσάι στο δοχείο που θέλετε να καθαρίσετε.

Αφήστε το για μερικές ώρες και ξεπλύνετε. Λειτουργεί με πλαστικά δοχεία, ακόμη και γλάστρες, τηγάνια και παγοκύβους.

Επιπλέον, το τσάι θα αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες μυρωδιές κρεμμυδιού και σκόρδου από το ψυγείο σας. Αποθηκεύστε τα αποξηραμένα φύλλα τσαγιού στο ψυγείο για μια ή δύο μέρες για να εξαφανίσετε τις οσμές.

Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού;

ενώ είσαι εδώ Γιατί να μην μάθετε πώς να αφαιρείτε τη μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα χέρια και το σπίτι σας.

κλείσε τα χέρια σου

Αν είχατε ποτέ ψιλοκομμένα κρεμμύδια στην κουζίνα Θα ξέρετε πόσο μπορεί να διαρκέσει το άρωμα. Αν έχετε να κάνετε με τη μυρωδιά των κρεμμυδιών που κολλάει στα χέρια σας Εξετάστε τα ακόλουθα βήματα.

μέθοδος κουταλιού

Εάν το σαπούνι και το ζεστό νερό δεν βοηθούν Αυτό το ενδιαφέρον κόλπο μπορεί να αφήσει τα χέρια σας να μυρίζουν κρεμμύδι. Αυτό περιλαμβάνει το τρίψιμο των χεριών σας με ένα κουτάλι από ανοξείδωτο χάλυβα κάτω από κρύο νερό. Τα μόρια στο κουτάλι πιάνουν τα μόρια του θείου από το χέρι σας. Αυτό θα λειτουργήσει εάν έχετε ανοξείδωτο χάλυβα.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα.

Η οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα προσκολλώνται στα μόρια του θείου και δρουν παρόμοια με τη μέθοδο του κουταλιού. Πλύνετε τα χέρια σας με αυτά για περίπου 20 δευτερόλεπτα και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

κόκκοι καφέ

Μια άλλη επιλογή είναι να σκουπίσετε τα χέρια σας με κατακάθι καφέ. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μάσκα κόκκων καφέ. Γνωρίζετε ήδη ότι είναι ένα αποτελεσματικό scrub σώματος. Πλύνετε τα χέρια σας με κατακάθι καφέ με κρύο νερό για περίπου 20 δευτερόλεπτα.

κόκκοι καφέ

Το κατακάθι του καφέ μπορεί μερικές φορές να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση έντονων οσμών.

λεμονάδα

Πάλι το παλιό λεμόνι για αυτή τη μέθοδο Στύψτε λίγο χυμό λεμονιού στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους μέχρι να απορροφηθούν ελαφρώς τα χέρια σας. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τον καθαρισμό του χυμού. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο εάν έχετε ανοιχτή πληγή.

έξω από το σπίτι σας

Αν μυρίζετε κρεμμύδια στο σπίτι σας Έχετε πολλές επιλογές να εξετάσετε.

Ανοίξτε ένα παράθυρο ή ανοίξτε έναν εξαερισμό/ανεμιστήρα.

Το άνοιγμα των παραθύρων είναι προληπτικό μέτρο. Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε κρεμμύδια (Ή σκόρδο), άνοιξε το παράθυρο. Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο Ανοίξτε έναν αεραγωγό ή έναν ανεμιστήρα πάνω από τη σόμπα. Δεν θα αφαιρέσει τις παρατεταμένες οσμές στην κουζίνα σας. Αλλά δεν θα χρειαστεί να ρίξεις δάκρυα.

χρησιμοποιήστε ξύδι

Το ξύδι είναι χρήσιμο για την απόσμηση πριν ξεκινήσετε. Αν βάλετε το ξύδι δίπλα στη σόμπα Το ξύδι θα εξουδετερώσει τα κρεμμύδια, ωστόσο, αυτό θα αντικαταστήσει τη μυρωδιά του ξιδιού.

Βράζετε μπαχαρικά ή φρούτα.

όταν τελειώσετε το μαγείρεμα Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε μπαχαρικά ή φρούτα. Η επιλογή σας εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, καθώς και τα δύο θα βοηθήσουν στην απόσμηση των κρεμμυδιών.

ψήνω μπισκότα

Το ψήσιμο των μπισκότων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού στο σπίτι σας. Αντιστέκεται στη μυρωδιά και παίρνετε νόστιμα μπισκότα.

φτιαχνω καφε

Η παρασκευή καφέ είναι μια άλλη επιλογή για εσάς. Αν προτιμάτε τον καφέ από τα μπισκότα, φτιάχνετε την κατσαρόλα, όπως ακριβώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού σε ένα πλαστικό δοχείο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα άλλο άρωμα. Έντονη—όχι απαραίτητα η μυρωδιά.

θα εξαφανίσει άλλες οσμές Πώς βγαίνετε από το πλαστικό δοχείο;

Υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι για να αφαιρέσετε τις οσμές από τα πλαστικά σας δοχεία. Αυτές οι μέθοδοι δεν είναι αρκετά ισχυρές για να σπάσουν το σκόρδο ή τα κρεμμύδια.

αφήστε το στον ήλιο

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Εάν αφήσετε πλαστικά δοχεία έξω Το φως του ήλιου θα βοηθήσει στην εξάλειψη των οσμών. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε το κάλυμμα.

συμπληρώστε την εφημερίδα

Τοποθετήστε την εφημερίδα σε ένα πλαστικό δοχείο που μυρίζει και κλείστε το καπάκι. Αφήστε τους να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία τους για τουλάχιστον μια μέρα. που μέχρι να απορροφηθεί η άσχημη μυρωδιά

χρησιμοποιώντας κάρβουνο

Ένα κάρβουνο αρκεί για να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά. Αν τα βάλετε σε δοχείο και τα διατηρήσετε για τουλάχιστον μια μέρα. θα είναι τόσο καλό όσο καινούργιο Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μπαταρίες που δεν περιέχουν μεσκίτη ή άλλα εύφλεκτα πρόσθετα.

χρησιμοποιήστε λεμόνι

Τι μυρίζει πιο καθαρά από τα πορτοκάλια; Η χρήση λεμονιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις οσμές. (Αλλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κρεμμυδιού σε ένα πλαστικό δοχείο.) Η πρώτη επιλογή είναι να κόψετε ένα λεμόνι σε φέτες και να το βάλετε σε ένα δοχείο με καπάκι. Στη συνέχεια, περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να αντιμετωπίσετε τη μυρωδιά. Ή μπορείτε να τρίψετε λίγο χυμό λεμονιού στο εσωτερικό του τηγανιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *