Αξίζει τον κόπο να έχετε Συμπιεστή Απορριμμάτων; Κόστος & Οφέλη

Is it worth it to Have a Trash Compactor? Costs & Benefits

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κατοχής ενός κάδου απορριμμάτων

στον σύγχρονο σύγχρονο κόσμο Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε διαφορετικές συσκευές. που κάνουν τη ζωή μας βολική και εύκολη Ο συμπιεστής είναι η μόνη συσκευή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λιγότερες σακούλες και να ταξιδεύετε λιγότερο για να απομακρύνετε τα απόβλητα.

Αλλά ο κάδος απαιτεί επίσης την αγορά επιπλέον σακουλών, που μπορεί να αξίζει ή να μην αξίζει τον κόπο για μερικούς ανθρώπους. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτήν τη συσκευή και θέλετε να μάθετε αν αξίζει να έχετε έναν κάδο απορριμμάτων. Θα πρέπει να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εκ των προτέρων.

Τι είναι ένας κάδος απορριμμάτων;

Ο συμπιεστής σκουπιδιών συμπιέζει περιοδικά τα σκουπίδια. Για να αυξήσετε τον χώρο στον κάδο απορριμμάτων σας μεγαλύτερο. και παρατείνετε το χρόνο που χρειάζεται για να βγάλετε τα σκουπίδια. Μια άλλη χρήση είναι να τρίβετε μεγάλα μεμονωμένα αντικείμενα που μπορεί να πιάνουν χώρο στα σκουπίδια σας. όταν τα πράγματα συνθλίβονται Τοποθετήστε τα σε ξεχωριστά δοχεία για να εξοικονομήσετε χώρο στον κάδο απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Ο κάδος είχε κριάρι, καρφίτσα και μεταλλικό διακόπτη. Ένα μεταλλικό τρύπημα συνθλίβει τα συντρίμμια. Στη συνέχεια το θρυμματισμένο υλικό τοποθετείται στη χοάνη. Ένας διακόπτης στον συμπιεστή ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον συμπιεστή.

Μερικοί κάδοι διαθέτουν διακόπτη συγκράτησης της τσάντας για να αποτρέπεται ο διαχωρισμός του δοχείου. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν έναν αισθητήρα που ενεργοποιείται όταν ο συμπιεστής είναι ενεργοποιημένος ή σταματάει εάν η τσάντα είναι γεμάτη ή κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Ο κάδος δεν πρέπει να συγχέεται με το κουτί απορριμμάτων, το οποίο είναι στερεωμένο στον νεροχύτη για άμεση απόρριψη των απορριμμάτων τροφίμων.

κόστος συμπιεστή απορριμμάτων

Η μέση τιμή ενός κάδου είναι περίπου $900. Υπάρχουν μερικοί βασικοί χειροκίνητοι συμπιεστές στην αγορά για λιγότερο από $200. Άλλοι προηγμένοι εμπορικοί συμπιεστές κοστίζουν $1.500.

Πλεονεκτήματα της κατοχής ενός συμπιεστή απορριμμάτων

Αξίζει να έχετε ένα κουτί απορριμμάτων; Η ύπαρξη ενός κουτιού απορριμμάτων έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Ευκολία

Ζούμε σε έναν κόσμο άνεσης. Αναζητούμε πράγματα που κάνουν τη ζωή μας λιγότερο αγχωτική και λιγότερο περίπλοκη. Ειδικά όταν ασχολείστε με κοινές εργασίες, όπως η απομάκρυνση των σκουπιδιών, ο συμπιεστής σκουπιδιών έχει γίνει μια οικιακή ανάγκη που κάνει τη ζωή πιο άνετη συνθλίβοντας ογκώδη αντικείμενα και αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν σε σακούλες απορριμμάτων.

Πολλοί λένε ότι αξίζει τον κόπο να έχετε έναν κάδο, γιατί θα σας κάνει λιγότερα ταξίδια για να τον παραλάβετε. Όσο πιο περίπλοκη ή ακατάστατη γίνεται η συμπίεση του κάδου.

Ανάλογα με τον ρυθμό συμπίεσης, ο συμπιεστής μπορεί να χωρέσει έως και έξι σακούλες συμπίεσης. κάτοικοι πολυκατοικιών Οι ηλικιωμένοι ή τα άτομα με σωματικές αναπηρίες θα είναι άνετα με τους κάδους.

2. Περισσότερος χώρος

Ο συμπιεστής σκουπιδιών συνθλίβει μεγάλα αντικείμενα και συμπιέζει τα σκουπίδια. να σου δώσει περισσότερο χώρο Οι ημέρες συλλογής σκουπιδιών είναι συνήθως εβδομαδιαίες για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι τα σκουπίδια καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ειδικά αν είναι 1-2 άτομα μαζί.

Οι κάδοι είναι πολύτιμοι επειδή ελευθερώνουν χώρο και αφήνουν χώρο για άλλα αντικείμενα ή gadget.

3. Εξοικονομήστε χρήματα

Αν και ο συμπιεστής σκουπιδιών μπορεί να κοστίζει περισσότερο από ό,τι θα θέλατε να πληρώσετε. Αξίζει όμως να εξεταστεί και το μακροπρόθεσμο κόστος. Κάδοι απορριμμάτων που μειώνουν την ανάγκη για κάδους απορριμμάτων.

Θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σακούλες σκουπιδιών και αυτοκόλλητα. που πρέπει να χρησιμοποιεί το τμήμα διαχείρισης αστικών απορριμμάτων στην τσάντα σας. γιατί ελευθερώνει και χώρο Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με άλλο τρόπο, κάνοντας χώρο για άλλο εξοπλισμό ή αντικείμενα. χρήσιμος

4. Εξοικονομήστε χρόνο

Όπως πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, η προετοιμασία των σκουπιδιών, η συσκευασία και η απομάκρυνση των απορριμμάτων απαιτεί χρόνο. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι άλλο αντί να αρπάξετε πολλές σακούλες και να τις μεταφέρετε στο κράσπεδο ή στον κάδο απορριμμάτων.

Μπορείτε να μεταφέρετε λιγότερα σκουπίδια και λιγότερες βαριές αποσκευές. Οι άνθρωποι που είχαν συνήθως δύο ή τρεις σακούλες σκουπιδιών έχουν τώρα μία. Οι άνθρωποι με τρεις ή τέσσερις τσέπες έχουν πλέον δύο.

5. Έγινε

Η διαχείριση των απορριμμάτων μπορεί να είναι ακατάστατη. Ειδικά όταν τα απορρίμματα είναι τόσο βαριά ή ογκώδη που η σακούλα σκίζεται. Αξίζει επίσης τον κόπο να έχετε ένα κουτί απορριμάτων καθώς συμπιέζει μεγάλα ή βαριά αντικείμενα. και αν αγοράσετε τη συνιστώμενη τσάντα Η σακούλα δεν θα σπάσει κάτω από το βάρος των απορριμμάτων.

6. Βοηθήστε στη διατήρηση του περιβάλλοντος

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού. Οι περισσότερες πόλεις παρέχουν σακούλες ή κάδους ανακύκλωσης στους κατοίκους για να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Η παρουσία ενός κουτιού απορριμμάτων μειώνει τη χρήση των σκουπιδιών και των δοχείων απορριμμάτων.

7. Οφέλη Ανακύκλωσης

Κουτιά, χαρτοκιβώτια και άλλο χαρτί ή πλαστικό συνθλίβονται και συμπιέζονται, επομένως αξίζει τον κόπο να έχετε έναν κάδο. Το συμπιεσμένο υλικό σημαίνει περισσότερο χώρο στον κάδο για να ανακυκλώσετε όλα όσα χρειάζεστε.

8. Εύκολο στη χρήση

Σε αντίθεση με ορισμένες ηλεκτρικές συσκευές, οι καλύτεροι συμπιεστές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν. Τοποθετήστε τον συμπιεστή στο σημείο που θέλετε. πότε να χρησιμοποιήσετε Απλώς ανοίξτε την πόρτα, τοποθετήστε τον κάδο, κλείστε την πόρτα, ενεργοποιήστε και αφήστε τον συμπιεστή να κάνει τα υπόλοιπα. Μετά τη συμπίεση του κάδου απορριμμάτων Αφαιρέστε τα υπολείμματα και τοποθετήστε τα σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Μειονεκτήματα της ύπαρξης κάδου απορριμμάτων

Όταν αποφασίζετε αν αξίζει τον κόπο να έχετε έναν κάδο απορριμμάτων; Να έχετε υπόψη σας τα μειονεκτήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

1. Δεν είναι κατάλληλο για ορισμένα προϊόντα

Ορισμένα υπολείμματα δεν μπορούν να εισέλθουν στον συμπιεστή σας. Τα γυάλινα αντικείμενα πρέπει να συσκευάζονται απευθείας ή να απορρίπτονται με άλλους τρόπους. Τα γυάλινα αντικείμενα μπορεί να βλάψουν τον συμπιεστή σας.

2. Οι σάκοι συρρίκνωσης μπορεί να είναι βαριές.

Αν και υπάρχει περισσότερος χώρος Αλλά οι συμπιεσμένες σακούλες μπορούν να χωρέσουν έως και 50 κιλά Το βάρος μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, τα άτομα με σωματικές αναπηρίες. ή τα μικρού αναστήματος να αντέχουν Λάβετε υπόψη σας αυτό όταν πετάτε σκουπίδια.

3. Μικρή διάρκεια

Οι περισσότεροι κάδοι έχουν διάρκεια ζωής 5-10 χρόνια, όχι τόσο μεγάλη σε σύγκριση με άλλες συσκευές. για να μην πω Οι επισκευές και η συντήρηση μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεστε για να λειτουργήσετε σωστά. Πρέπει να ξέρετε αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι.

4. Ειδική τσάντα

Ένα άλλο ζήτημα κόστους που σχετίζεται με τους συμπιεστές απορριμμάτων είναι οι σακούλες που πρέπει να χρησιμοποιούνται. Πρέπει να αγοράσετε έως και έξι επιπλέον σακούλες για τη συσκευή. Συχνά, οι κανονικές σακούλες σκουπιδιών δεν λειτουργούν. Πληρώνετε επιπλέον για αυτές τις τσάντες και τις αντικαθιστάτε όταν χρειάζεται.

5. Βρώμα

Τα σκουπίδια ήδη μυρίζουν άσχημα. Άρα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν και ορισμένοι συμπιεστές συνοδεύονται από αποσμητικά. Αλλά τα σκουπίδια στο συμπιεστή μπορεί να μυρίζουν περισσότερο από το μέσο όρο των σκουπιδιών της κουζίνας.

Όταν υπολείμματα τροφίμων και άλλα ευπαθή είδη μείνετε σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα Γρήγορα αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα. Φυσικά, υπάρχουν τρόποι να μειώσετε τη μυρωδιά. Μπορείτε να κρατήσετε μαγειρική σόδα, θυμίαμα ή αποσμητικό κοντά. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο άνθρακα, ωστόσο, αυτή είναι μια πιο ακριβή επιλογή.

καθώς τα απόβλητα παραμένουν στο συμπιεστή για μεγάλο χρονικό διάστημα Εκπέμπει μια δυσάρεστη οσμή που πρέπει να θεραπεύεται περιοδικά.

6. Περιορισμένος χώρος

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κουτιού απορριμμάτων είναι ότι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και παρέχει επιπλέον χώρο. Αλλά αν έχετε ήδη μια μικρή κουζίνα Ο κάδος μπορεί επίσης να μειώσει τον χώρο που υπάρχει ήδη. Ορισμένοι συμπιεστές καταλαμβάνουν χώρο πάγκου ή ντουλαπιού που δεν έχετε.

τύπος κάδου

Όταν αποφασίζετε αν αξίζει τον κόπο να έχετε έναν κάδο απορριμμάτων; Θα πρέπει να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

Μηχάνημα αποκομιδής σκουπιδιών κάτω από τον πάγκο (ενσωματωμένο)

Αυτοί οι κάδοι βρίσκονται ανάμεσα στα δύο κάτω ντουλάπια της κουζίνας – ακριβώς όπως ένα πλυντήριο πιάτων. Είναι πιο ακριβοί συμπιεστές επειδή τοποθετούνται επαγγελματικά και κινούνται με κινητήρες.

φορητός ή φορητός κάδος απορριμμάτων

Ο φορητός συμπιεστής είναι μια συσκευή που λειτουργεί ως αυτόνομη συσκευή. ή τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας ως ενσωματωμένο

χειροκίνητος κάδος απορριμμάτων

Εάν εργάζεστε με περιορισμένο προϋπολογισμό Οι χειροκίνητοι συμπιεστές, όπως οι θραυστήρες, είναι φθηνοί, ωστόσο, πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να λειτουργήσετε αυτούς τους σταθερούς συμπιεστές. Το πάνελ λαβής πρέπει να χρησιμοποιείται για τη συμπίεση των απορριμμάτων με το χέρι. Η έλλειψη κινητήρα ή ηλεκτρικής ενέργειας σημαίνει ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικό στη συμπίεση των συντριμμιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *