Ανασκόπηση ζυγαριάς κουζίνας Ozeri

Ozeri Kitchen Scale Review

Θα είστε πολύ προσεκτικοί κατά το μαγείρεμα. Γι’ αυτό χρειάζεστε μια ζυγαριά τροφίμων για ακριβείς μετρήσεις συστατικών. Βεβαιωθείτε ότι παρατηρείτε ακριβείς μετρήσεις συστατικών για να επιτύχετε μια ισορροπημένη διατροφή, διατηρώντας παράλληλα συγκεκριμένους στόχους φυσικής κατάστασης.

Η ζυγαριά φαγητού είναι ένας ακριβής τρόπος μέτρησης του μεγέθους των μερίδων. Αυτές οι συσκευές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους ακολουθούν δίαιτα που δεν έχουν χρόνο να εκτιμήσουν τις δόσεις ή για όσους θέλουν να παρακολουθούν τη διατροφική τους πρόσληψη.

Εκτός από το ότι βοηθά στην απώλεια βάρους Μια ζυγαριά τροφίμων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση των συστατικών για διαφορετικές συνταγές. Είναι ένα απλό εργαλείο. Με ένα μπολ ή δοχείο που σας βοηθά να μετρήσετε με ακρίβεια όλα τα τρόφιμα και τα υγρά.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου μεγέθους

αντοχή

Εάν χρησιμοποιείτε ένα στιβαρό και ανθεκτικό μοντέλο Θα λειτουργήσει για πολλά χρόνια. Εκτός του ότι είναι κατασκευασμένο από σκληρά υλικά Τα κουμπιά πρέπει να είναι κλειστά για να αποφευχθεί η ζημιά από την υγρασία.

προβολή

Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη διευκολύνει την ανάγνωση των αποτελεσμάτων. Δεν θέλετε να δυσκολευτείτε να διαβάσετε τις μετρήσεις. Θα είναι χρήσιμο εάν το μοντέλο διαθέτει οθόνη με οπίσθιο φωτισμό.

το μέγεθος μετράει

Το μέγεθος μπορεί να είναι σημαντικό εάν η κουζίνα σας είναι μικρή. Ενώ οι σύγχρονες ζυγαριές είναι συχνά βαριές και ογκώδεις. Αλλά άλλα είδη ζυγαριάς Έρχεται με πιο συμπαγή σχεδιασμό Ταιριάζουν στον πάγκο σας και αποθηκεύονται εύκολα στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

λειτουργία δοχείου

Αυτό είναι το βάρος των συστατικών σας χωρίς να προσθέσετε το βάρος του μπολ. Αυτό θα σας βοηθήσει να ζυγίζετε τα πράγματα με ακρίβεια όταν χρησιμοποιείτε το δοχείο.

πολλή δύναμη

Οι ψηφιακές ζυγαριές κουζίνας συχνά τροφοδοτούνται με μπαταρία. Και ορισμένα μοντέλα διαθέτουν μετασχηματιστή AC.Οι μπαταρίες μπορούν να διαρκέσουν μερικούς μήνες ή και χρόνια. Εξαρτάται από το πόσο τακτικά χρησιμοποιείτε το υπόλοιπο. Αυτές οι μπαταρίες διαρκούν περισσότερο εάν η ισορροπία έχει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης.

Σύγχρονα ψηφιακά χαρακτηριστικά

Πολλές ψηφιακές ζυγαριές κουζίνας διαθέτουν χαρακτηριστικά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα βρείτε χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών μονάδων μέτρησης, όπως κιλά, λίβρες, γραμμάρια και ουγγιές.

Μια άλλη σημαντική λειτουργία είναι η συνάρτηση πίσσας, η οποία μετρά το ακριβές βάρος ενός αντικειμένου ανεξάρτητα από το βάρος του δοχείου του. Μπορείτε επίσης να βρείτε μοντέλα με χρονόμετρο. ενώ άλλα μοντέλα είναι προγραμματισμένο να διαβάζει τη θερμιδική αξία διαφόρων τροφών Αγορά ζυγαριών κουζίνας με εξαρτήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. με βάση αυτό που θέλετε

απόδοση και ακρίβεια

Οι ψηφιακές ζυγαριές πρέπει να είναι όσο πιο ακριβείς μπορείτε. Οι αυξημένες μετρήσεις μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την ακρίβεια. Τα ακριβά μοντέλα μπορούν να παράγουν αποτελέσματα σε αυξήσεις γραμμαρίων προς γραμμάριο.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την ικανότητα αντοχής βάρους. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο το καλύτερο. Επειδή θα βοηθήσει την ισορροπία σας να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές.

Oseri ZK14-S

Εκπτώσεις

Αυθεντική πολυλειτουργική ζυγαριά κουζίνας και φαγητού Ozeri Pronto.

 • Ακριβής, κομψή και εύκολη στη χρήση ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας για τις μεγαλύτερες και τις μικρότερες εργασίες μαγειρέματος – με βάρος έως 11,24 λίβρες (5100 g) με ακριβή κλίση 0,05 oz (1 g).
 • Το κουμπί μονάδας αλλάζει αμέσως μεταξύ 6 μονάδων μέτρησης (g, lbs, lbs:oz, oz, ml, kg) και εμφανίζεται στην ευανάγνωστη οθόνη LCD, π.χ. μετατρέποντας ένα βάρος 539 γραμμαρίων σε 1,188 λίβρες σε 1 λίβρα 3 ουγκιά Εύκολα 19,01 ουγκιές έως 539 ml έως 0,539 κιλά.
 • Το κουμπί ακριβούς απόβαρου υπολογίζει αυτόματα το καθαρό βάρος των συστατικών σας αφαιρώντας το βάρος του μπολ ή του απόβαρου.
 • Η πρόσφατα διευρυμένη σταθμισμένη βάση είναι φινιρισμένη σε κομψό χρώμιο και διαθέτει δύο μεγάλα κουμπιά που παρέχουν ηχητική επιβεβαίωση κλικ. Εύκολο στο καθάρισμα και στην αποθήκευση
 • Τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται), θα σβήσει αυτόματα μετά από 2 λεπτά για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. και μια εύκολα προσβάσιμη θήκη μπαταριών. (δεν χρειάζεται κατσαβίδι)

Αυτό το μέγεθος έχει συμπαγή και δροσερή σχεδίαση. Εκτός από την κλασική μαύρη και χρωμιωμένη έκδοση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έντονα χρώματα όπως το μπλε του τσαγιού, το πράσινο λάιμ και το κόκκινο, αλλά αυτό το προϊόν είναι βολικό και έχει χρήσιμες λειτουργίες.

Υπάρχει μια ειδική λειτουργία που προσαρμόζει αυτόματα το βάρος του μπολ σας, ώστε να είστε σίγουροι για εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το είδος των συστατικών που θέλετε να ζυγίσετε. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ακριβή.

Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία αυτόματης διακοπής σε αυτό το προϊόν ξεκινά μετά από 2 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ζυγίσετε το αντικείμενο πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι εξοικονομείτε ενέργεια μπαταρίας.

χαρακτηριστικό:

 • Προστατεύει επίσης την μπαταρία κλείνοντας αυτόματα σε δύο λεπτά.
 • Πέντε διαφορετικές μονάδες για ορισμό
 • Υπάρχει ένα κουμπί απόβαρου που αφαιρεί αυτόματα το απόβαρο ή το βάρος του μπολ για να υπολογίσει το καθαρό βάρος των συστατικών.
 • Ευρεία γωνία θέασης με οθόνη LCD
 • Το κουμπί μονάδας σάς επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα τις μετρήσεις αυτής της μονάδας.

δύναμη:

 • έχει μεγάλη βάση φορτηγών
 • Εξαιρετικά μεγάλη οθόνη
 • Ακριβής βαθμολόγηση γραμμαρίων
 • Υπάρχει ένα αυτόματο κουμπί μονάδας.
 • υψηλή φέρουσα ικανότητα
 • κατάλληλο για λεπτομερείς μετρήσεις
 • Έχει στιβαρό και συμπαγή σχεδιασμό.

Μειονεκτήματα:

 • Η οθόνη δεν έχει οπίσθιο φωτισμό.
 • Ελαφρώς μικρότερος χρόνος αυτόματης παύσης

Ζυγαριά Κουζίνας Ozeri ZK14-S

1. Μετατροπέας μονάδων

Οι ζυγαριές Ozeri σας επιτρέπουν να μετατρέψετε σε διαφορετικές κλίμακες. ομαλά και εύκολα Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε από γραμμάρια σε λίβρες σε χιλιοστόλιτρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πατήστε το κουμπί της ειδικής μονάδας και θα λάβετε τις απαιτούμενες μετρήσεις συστατικών.

2. Πτυχιακή Μονάδα

Είναι μια μέτρηση που είναι πολύ χαμηλή για να μπορεί η μονάδα να παρέχει ακριβείς μετρήσεις. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε συνταγές που απαιτούν μικρή ποσότητα υλικών, όπως πιπέρι καγιέν.

Το υπέροχο με την ψηφιακή ζυγαριά Ozeri είναι ότι διαθέτει μονάδα 0,05 oz, η οποία είναι πολύ καλύτερη από άλλες προσφορές 0,1 oz. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το χαμηλότερο βάρος που μετράται από οποιαδήποτε ζυγαριά τροφίμων. Οι αρτοποιοί αγαπούν τη ζυγαριά Ozeri για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

3. Πλατφόρμα μεγάλου βάρους

πλατφόρμα μεγάλου βάρους

Αυτό το μοντέλο έχει μεγάλη βάση που φέρει βάρος. Αυτή είναι η καλύτερη ποιότητα, καθώς διευκολύνει το ζύγισμα των πραγμάτων και κάνει το καθάρισμα παιχνιδάκι. Αυτές οι νιφάδες πρέπει να σκουπίζονται χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί. στο χρώμιο

4. Επιλέξτε ένα δοχείο

Αρχικά, η επιλογή των καροτσιών είναι σχεδόν ίδια για όλες τις ζυγαριές που χρησιμοποιούνται για το ζύγισμα των τροφίμων. Μπορείτε να πατήσετε Και το μηχάνημα επαναφέρει τη ζυγαριά Ozeri για να ζυγίσει την τελευταία θέση. παρακάμπτοντας το προηγούμενο βάρος (είτε μπολ είτε βάρος των πραγμάτων)

5. Πέντε μονάδες μέτρησης

Η ζυγαριά φαγητού Ozeri δεν σας επιτρέπει να μετρήσετε τα συστατικά με κιλά. Για την οποία χρειάζεστε μια εφαρμογή μετατροπέα μονάδων. Το καλύτερο είναι ότι η ζυγαριά έχει πέντε μονάδες μέτρησης.

ενώ άλλες κλίμακες Υπάρχουν τέσσερις μονάδες μέτρησης. Ορισμένα μηχανήματα έχουν τρεις μονάδες.

6. Άψογη ακρίβεια μέτρησης

με αισθητήρες και κουμπιά απόβαρου Η απαλή πλατφόρμα Ozeris με φινίρισμα χρωμίου σας προσφέρει άψογη ακρίβεια. Οι ζυγαριές Ozeri παρέχουν καλύτερες μετρήσεις.

7. Κομψή και κομψή σχεδίαση

Ο κομψός και κομψός σχεδιασμός της ζυγαριάς κουζίνας Ozeri συμπληρώνει κάθε κουζίνα. Η ελαφριά και λεπτή ζυγαριά καθιστά εύκολη τη συσκευασία, τη μετακίνηση και την αποθήκευση.Αυτό είναι δύσκολο με τις μεγάλες αναλογικές ζυγαριές κουζίνας.

Οι ψηφιακές ζυγαριές με ενσωματωμένες οθόνες αξίζουν την επένδυση.Το Ozeri Pronto προσφέρει λειτουργία και στυλ. Με λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό και ακριβείς μετρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τιμών. Συνολικά, αυτή είναι μια ευέλικτη, ακριβής και όμορφη ζυγαριά κουζίνας που αξίζει να αγοράσετε.

Η ζυγαριά Ozeri είναι ένας εύκολος και ακριβής τρόπος για να ζυγίσετε τρόφιμα έως 11 κιλά σε κλίμακα 0,05 ουγκιών.

Διαθέτει επίσης κομψό φινίρισμα χρωμίου. αύξηση της συνολικής ελκυστικότητας Η ζυγαριά διαθέτει ένα βολικά τοποθετημένο κουμπί ζύγισης. Αυτό σας επιτρέπει να υπολογίσετε το καθαρό βάρος του φαγητού αφαιρώντας το βάρος μέσα στο δοχείο.

Πατήστε το κουμπί αυτόματης μονάδας όταν η μονάδα μέτρησης βάρους αλλάξει σε ουγγιές, γραμμάρια ή κιλά, λίβρες που θέλετε. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Η ψηφιακή ζυγαριά Ozeri Precision διαθέτει ένα βολικό κουμπί μονάδας που μετατρέπει άμεσα τις μονάδες μέτρησης από λίβρες σε κιλά.

Η ζυγαριά έχει μοντέρνα χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Αυτή η κλίμακα θα παρέχει ακριβή αποτελέσματα για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά την υγεία τους. Έρχεται με τεχνολογία αυτόματης βαθμονόμησης που διευκολύνει την παρακολούθηση του βάρους σας.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία step-on, το σωματικό σας βάρος εμφανίζεται αμέσως όταν πατάτε στη ζυγαριά αφής Ozeri.

Υπάρχουν τρεις τύποι ζυγαριών.

μηχανικές μετρήσεις

αυτα ειναι καλα αλλά όχι λιγότερο βάρος Ένα ελατήριο αυτού του μεγέθους είναι αρκετά ευαίσθητο και δεν θα λειτουργήσει υπό μεγαλύτερη πίεση.

επίπεδο αποθέματος

Αυτά χρησιμοποιήθηκαν εκείνη την εποχή και είναι ιδανικά για τη διακόσμηση κουζινών.

ψηφιακή κλίμακα

Η ζυγαριά κουζίνας Ocery διαθέτει οθόνη LCD.

Αυτά είναι κοινά γιατί είναι όμορφα και σωστά. Έχει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε μπαταρία για έκτακτες ανάγκες.

Θα πρέπει να το αγοράσετε;

Ναι. Εάν χρειάζεστε μια ζυγαριά κουζίνας με περισσότερες μονάδες μέτρησης από πολλές ζυγαριές κουζίνας που μετατρέπουν λίρες σε κιλά και ουγγιές σε γραμμάρια. αφού αφαιρέσετε το βάρος του δοχείου/μπολ που κρατάτε Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Ozeri pronto παρουσιάζει τα καλύτερα.Ακρίβεια.

Γιατί χρειάζεστε μια ζυγαριά τροφίμων;

1. Διαχείριση Περιοχής

Εάν θέλετε να τρώτε υγιεινά ή να χάσετε βάρος Η ζυγαριά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα. Είναι εύκολο να μετρήσετε τα μεγέθη των μερίδων κατ’ όγκο για να καθορίσετε πόσα θρεπτικά συστατικά ή θερμίδες λαμβάνετε.

2. Εύκολο στο καθάρισμα

Η χρήση ζυγαριάς φαγητού εξαλείφει την ανάγκη για μεγάλες ποσότητες κουταλιών μέτρησης και μεζούρες. Αυτό σημαίνει ότι περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

3. Αλλαγή μετρήσεων

Πολλές ζυγαριές τροφίμων διαθέτουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να μετατρέπετε γραμμάρια σε ουγγιές για χρήση με συνταγές εκτός των ΗΠΑ. Αυτό θα σας εξοικονομήσει ώρες υπολογιστικού χρόνου.

4. Ακριβή αποτελέσματα

Αν θέλετε το φαγητό σας να βγαίνει πάντα τέλειο. Χρειάζεστε ακριβείς μετρήσεις. Εάν αυτή η μονάδα δεν είναι διαθέσιμη Θα βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε τη σωστή ποσότητα υλικών στη συνταγή σας. Αυτό μπορεί να κάνει το φαγητό σας ακατάστατο.

Πλεονεκτήματα της ζυγαριάς κουζίνας

Αυτό το εργαλείο θα βελτιώσει το ψήσιμο και το μαγείρεμα με τους εξής τρόπους:

καταναλώνουν λιγότερο φαγητό

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης μιας ψηφιακής ζυγαριάς είναι ότι μπορείτε να μετρήσετε όλα τα ξηρά συστατικά σας σε ένα μπολ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε την κλίμακα σας στο 0,00 με κάθε νέο συστατικό και να κλιμακώσετε ανάλογα.

Ο καθαρισμός είναι πιο γρήγορος γιατί δεν χρειάζεται να πλένετε πολλά κουτάλια μέτρησης, μεζούρες και μπολ.

αλλαγή μετρήσεων

Εάν μια από τις συνταγές σας απαιτεί 100 γραμμάρια αλεύρι, ωστόσο, δεν είστε εξοικειωμένοι με το μετρικό σύστημα. Οι ψηφιακές ζυγαριές διευκολύνουν τη μετατροπή των μαθηματικών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

μέτρηση διατροφικών πληροφοριών

Εκτός από το βάρος Οι εξελιγμένες και συγκεκριμένες ζυγαριές εμφανίζουν επίσης διατροφικές πληροφορίες όπως φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, θερμίδες, λίπος, χοληστερόλη και νάτριο.

ανακατέψτε ποτά

Από κοκτέιλ μέχρι καφέ Οι ψηφιακές ζυγαριές σάς βοηθούν να μετρήσετε με ακρίβεια την ποσότητα των ποτών. Η ανάμειξη σύνθετων ποτών απαιτεί σταθερό χέρι, καλό ρόφημα και εργαλεία μπαρ όπως τζίγκερ ή ποτήρια σφηνάκι.

Αντί να χρειάζεται να μαντέψετε τα συστατικά του υγρού. Η ψηφιακή ζυγαριά διασφαλίζει ότι οι αναλογίες κάθε ποτού είναι ακριβείς. έτσι μπορεί να γευτεί

Χρήση ελέγχου μερίδας

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να μετρούν τις μερίδες τους πριν φάνε για καλή υγεία. Οι ψηφιακές ζυγαριές διευκολύνουν τη μέτρηση και τη διαίρεση του φαγητού με βάση το μέγεθος της μερίδας.

διατήρηση της ακρίβειας και της συνέπειας

Οι ψηφιακές ζυγαριές παρέχουν ακριβείς μετρήσεις υλικού. Η ακρίβεια είναι σημαντική στο ψήσιμο. Εξαρτάται από τη χημική αντίδραση που απαιτεί ακριβείς μετρήσεις κάθε συστατικού για να κάνει το πιάτο σας να φαίνεται ωραίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *